Uporaba čistilnega mleka in tonika
pa pusti tonik pa mleko. pij več navadne vode in čaja. športaj i zdravo jej, da bo tel oimelo tudi kaj maščobe. da bodo živci imeli ovojnico. pol pa lepo staro dobro niveo, soleo, baby cremo na ksiht. kaki tonik kako mleko. idi raje plavat na morje v slano vodo, kakšen bazen da se ti pore očistijo, pa kremo na debelo zvečer pa je!! pa kakšen fletn tip ti naj zmasira faco pa nasadi te naj pa boš takoj imela lepo kožo.
Ja, ker čaj, bazen in seks ti pa res ful pomagajo, če si moraš očistit puder z obraza. Daj malo premisli, preden zineš, no, vsaj kdaj pa kdaj.
Avtorica, jaz imam čistilno mleko Eucerin za očutljivo kožo in ga uporabljam po navodilih na embalaži:
Na obraz nanesem s prsti, zmasiram (kot bi čistila recimo z milom ali gelom), sperem z vodo.
Potem pa tonik (na vati) bolj za osvežitev in vlaženje kot za čiščenje (tapkam, ne drgnem).
Joj, a ste res vse tako pridne z uporabo teh zadev?
Jaz imam sicer oba “pripomočka”, ampak ne uporabljam obeh hkrati. Včasih mleko, včasih pa tonik. Ne spiram…. Nanašam pa z vato. Niti se po tem tretmaju ne namažem s kremo. Kremo itak uporabljam samo zjutraj in je to to.
Je pa res, da ne uporabljam pudra, ne drugih ličil….
Skratka nič ne kompliciram in ne odkrivam tople vode. Pa se mi zdi, da imam čisto ok kožo.
Starost skoraj 40.