Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uporaba “voka”

Uporaba “voka”

Ker imam steklokeramično ploščo, me zanima kakšne so izkušnje
pri uporabi “voka”.

Bi si ga kupila, pa ne vem, če se obnese na steklokeramični plošči.

Obnese, zakaj pa ne?
Kr kupi si ga, jaz ga zelo dosti uporabljam na steklokeramični, edino kar ti priporočam je, da si kupiš malo boljši vok, ne tiste poceni, tako kot pri ostali posodi.

LP

Super se obnese. Samo glej da kupiš kvalitetnega tako, da se enakomerno ogreje.
Krompir, zelenjava, rižote dobijo povsem drug okus :-)))

če ima ravno dno je čisto ok, bolje kot ponev, ker imaš precej manj pošpricano naokoli (mi delamo velikokrat kitajsko hrano, kjer mora biti olje kar razgreto in se tole glede špricanja res ful pozna)

Kaj pa vse delate v voku? In kako? Jaz sem ga dobila za darilo – je še nerabljen – pa ne vem, kako se noter dela. In kaj vse lahko delaš noter seveda. A imate kakše namig za nevednico?

tisto, kar sem prej v ponvi

jajčka, popečen sir, raznorazne omake za riž in testenine ….

Kako to – popečen sir? Sliši se zanimivo, pa nisem še jedla.

Tako kot sta ti napisali ojlalija in kitty. Super je tudi za raznorazne omake.

Na plošči se čisto normalno kuha. Preverjeno. Moja mami pa ima še novega (zapakiranega) in ga proda za zmerno ceno. Če ste zainteresirani, pustite mail, pa vam pišem. LP Alja

New Report

Close