Uporablja katera epilator?
Jaz ga imam, pa potem, če to delaš sproti, res manj boli, vendar še vedno boli in traja…Zato sem si rajši nabavila strojček za kasete z voskom (17€), kupim kasete z voskom in se depiliram kot v kozmetičnem salonu. Meni je toveliko hitrejša in mnogo manj boleča varianta. Pa še zdrži mi dalj časa, kot pa z epilatorjem, ker mi vosek res potegne vse z koreninami, z epilatorjem sem si jih pa dost tudi potrgala. Meni pa obe varianti držita tam nekje 14 dni – po enem mesecu sem približno na istem kot sem bila… Mogoče zdrži en mesec tistim, ki nimajo probleme z poraščenostjo – predvidevam.
Lp
Uporabljam samo pozimi. Zato, ker nikoli ni tako gladko kot po uporabi britvice – spuli samo dlačice, ki so daljše od 1mm, nikoli ne zdrži 4 tedne saj dlačice ne rastejo vse istočasno, jaz ga uporabljam 1x na teden in po uporabi epilatorja se mi vedno nekaj dlak vrašča (to se ne vsem) tako, da moram še to s pinceto vsake toliko popravljati. Za pozimi je uredu, ker imam itak žabe in ni potrebno, da je čisto v nulo gladko pa ni mi potrebno uporabljati britvice vsak drugi dan kot poleti. Tako, da ga začenm uporabljati nekje oktobra in prešaltam na britvico na začetku pomladi.
Boli samo prvič in drugič. Tretjič niti čutiš ne več.
Uporabljam, ne sicer točno takega kot ti.
Mene po nogah in bikini predel ne boli, sicer čutim. a ni vredno omembe.
Ni pa šanse pod pazduho, tam pa me preveč boli
In ja, se splača.
Meni dlake hitro rastejo in z epilacijo imam nekaj časa mir – nikakor pa ne 4 tedne. Tudi po vosku nisem imela toliko časa mir.
Daj ga mozu, naj si on proba pobrit noge :))
Ja, jaz ga uporabljam in meni je super, prvic je parkrat bolelo, potem ne vec, se navadis, pa zdrzi tudi ene 3 tedne.
Ocitno smo zenske razlicne in imamo razlicne dlacice, ker meni res zdrzi najmanj 2 tedna, vcasih tudi vec kot 4 tedne. Britvica mi zdrzi ene 3-4 dni. Verjetno imam take dlacice, da bolj pocasi rastejo. Ja, pa se od lune je odvisno…
Seveda da ti pri britju čez dan dva že začnejo rasti dlake, ampak takoj ko si pobrita, si gladka. Z epilatorjem ni tako, vemo. Se čudi pod prsti bunkice kjer je šla dlaka ven in pa takratke dlake ki jih epilator ne pobere.
Skratka, jaz sem si s temi epilatorji čisto uničila noge. En kup vraščenih dlak katerih se ne morem rešit. Pa sem ga uporabljala vsaj 15 let, ne enega sem jih imela par, nikoli škart robe, tako da se tega ne grem več.
Seveda da ti pri britju čez dan dva že začnejo rasti dlake, ampak takoj ko si pobrita, si gladka. Z epilatorjem ni tako, vemo. Se čudi pod prsti bunkice kjer je šla dlaka ven in pa takratke dlake ki jih epilator ne pobere.
Skratka, jaz sem si s temi epilatorji čisto uničila noge. En kup vraščenih dlak katerih se ne morem rešit. Pa sem ga uporabljala vsaj 15 let, ne enega sem jih imela par, nikoli škart robe, tako da se tega ne grem več.[/quote]
Res?
Evo, kako smo si zenske razlicne. Meni se dlacice vrascajo po britju z britvico, po epilaciji pa nic!
Redno uporabljam že od 16.leta, še vedno dela tudi prvi aparat silkepil, četudi sem lani dobila novega. Izkušnje imam podobne kot “rdeča strela”, dlake ne vraščajo in vedno bolj redke so. Pozimi nisem tako pridno redna kot v poletnih mesecih, zato si jih včasih na hitro pobrijem in se žal okrepijo. Traja pa učinek res slabe tri tedne, še bolje od voska, katerega packarija mi gre na živce.