Uporabnice botoksa
Prvič pri 36ih. Mišica med obrvmi ker se mi je začela delat guba. Minimalna doza. Manjše doze še ob strani čela za dvig obrvi. Obraz še vedno normalno gibljiv. Nisem želela zamrznjenega obraza, pa tudi čelnih gub nimam, samo med obrvmi se je začela pojavljat.
Drži cca. 3 mesece. Pravijo da čez čas drži dlje in rabiš manjkrat it. Izberi dobrega človeka, ki ima veliko izkušenj s tem in temeljito preglej njegovo delo. Nekateri zelo pretiravajo in je videti umetno in zamrznjeno vse skupaj. Če ti začne govorit kaj vse bi bilo še potrebno samo vstani in pojdi drugam. Tak bo vedno pretiraval. Če imaš že globoke gube ti botox ne bo nič kaj dosti pomagal, rabiš filerje potem. Preglej tudi razne laserje mogoče, meni je laser pomagal pri mastni koži in porah.
ja 40 let stara , trikrat bila in naj omenim da nikoli več saj sem imela zrznjeno faco pa ful sva mal dale…..folk me je čudn gledu in sedaj ko nimam že eno leto nič vsaj mimika dela tko kot treba in pri govorjenju pokažeš neka čustvadrugače si pa res kot robot pa žal se ne boste videle dokler ti res res dober frend ne bo reku ej stara pri tebi se nobena mišica skoraj ne premakne …..probajte in vse kar boste kupile je robotski osmjeh aja pa mlajše boste tud ene 5 let zgledale ampak pri meni jebi ga raje mal gubic pa da mi se čelo premakne ko govorim …
Stara sem 47 let in že nekaj časa uporabljam lepotne posege. Imam izkušnje s klinikami v tujini in Sloveniji. Zdaj že več let obiskujem kliniko Chic v Ljubljani, dr. Miša Šikmana, kjer sem opravila tudi nekaj posegov z botoksom. Dr. Šikman uporablja tehniko “lift Nefertiti”. To je nov postopek, ki ustvarja lepo napet, gladek vrat in zaostreno, dvignjeno čeljustno linijo. Ime je dobil po kraljici Nefertiti, ki jo še danes občudujejo.
Priporočam dr. Šikmana zaradi njegove strokovnosti in odličnega estetskega čuta, ki mu omogoča, da priporoči pravo rešitev – vsem nam, različnim uporabnikom.
Na estradnicahmi je to še ok, na navadnih ženskah pa ne. Se hitro opazi, da je obraz umetno zglajen in napumpan. Smešno je, da se danes tega poslužujejo že nekatere ženske pri 25 letih. To se mi zdi absolutno prezgodaj. Bolj bi bilo smiselno, da več delajo na sebi, da se naučijo skrbet za svoj obraz in telo, da zdravo živijo, se zdravo prehranjujejo, uporabljajo kvalitetno kozmetiko, delajo obrazne masaže, ki spodbudijo cirkulacijo in tvorbo kolagena, ne pa takoj poiskat domnevno najlažjo rešitev. Imam kolegico, ki jih ima že 40 in nikoli ni bila niti pri kozmetičarki kaj šele pri lepotnih kirurgih, pa ima popoln obraz. Je pa res, da ona že od nekdaj, vsaj od srednje šole dalje, če ne še prej, zelo dosledno skrbi za nego obraza, pa tudi prehrano in vse. Jaz sem recimo po njenem nasvetu začela uporabljat clay čistilno masko za obraz in občasno navadno fino mleto soda bikarbono za obrazni peling in sem bila presenečena nad rezultati. To mi je pomagalo se spopasti z nečisto kožo, za gube pa pride v poštev kaj drugega, recimo sonic massage ipd.
Botox “zamrzne” mišico da jo ne moreš premikat in tako prepreči da se naredi guba. Ne izbriše pa že globokih gub ki jih imaš če jih imaš.
Filler pa napolni tkivo, recimo ustnice poveča, zapolni “vrečke” pod očmi,…..
[/quote]
jih pa zmanjša.zato je pomembno,da greš čim prej.manjše so gube boljši je učinek.če so zelo majhne lahko celo čisto izginejo
Če si bila kot robot, si bila pa pri napačnem izvajalcu. In da prvič vidiš da ni v redu in greš k njemu še dvakrat, tega pa res ne razumem. Jaz hodim na botox in filer že več kot 10 let, pa ni tistega, ki bi to uganil. Razen tega, da nihče ne ve, koliko sem stara. V pozitivnem smislu, seveda.
[/quote]
kdor se spozna na estetiko te bo poguntal.točno se ve kako ženske zgleda pri 30,40 če je naravna.z leti se koža povesi.je pa res da dokler se ne posložuješ pomlajevanja ne opaziš.
kdor se spozna na estetiko te bo poguntal.točno se ve kako ženske zgleda pri 30,40 če je naravna.z leti se koža povesi.je pa res da dokler se ne posložuješ pomlajevanja ne opaziš.
[/quote]
Če je narejeno tako kot je treba, se pravi strokovno, nihče ne opazi. To je tudi namen botoxa in filerjev. Svež videz, ki ni videti umeten. To kar si večina predstavlja pod botoxom in filerjem z njima sploh ni mogoče narediti.