Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uporabnice Pliko P3

Uporabnice Pliko P3

Moj Max je star skoraj 4 mesece, pa ga še vedno vozim v košari (Peg-Perego Navetta). Ker jo bo zdaj zdaj prerasel, ga nameravam dati v voziček, pa potem v tisto vrečo. Kaj pa vi date na dno, oziroma na čemu leži otroček? Ga tudi privežete s pasovi, če leži?

Jaz je nimam privezane, v plikotu imam zimsko vrečo od abc, predej je postalo mrzlo, pa sem imela čez pogrnjeno eno rjuhico. Aja naša je tud stara štiri mesece.

Jaz sem imela zimsko vrečo, prijateljica pa kar toplo odejico. privezovala pa nisem.

Imam zimsko vrečo od mothercare (je bila najcenejša), privezujem jo pa od 5. meseca (zdaj jih ima 8), ker je vražiček, tale moja, se kar za štangce prime pa gor potegne. Pri ta prvi hčerki smo pa paščke kr ven vzeli, ker je itak sedela kot prbita v vozku, je mirno knjigce brala, pa kej po rokcah premetavala. Res odvisno od otročka, ko vidiš, da se poskuša nevarno nagibat, ga priveži.

lp A

Jaz sem od začetka imela samo športno varianto – podložila sem pa povšterček ,tako da je ležal na ravnem in toplem .Privezovala ga nisem do sedaj ko ima 10 mes.
lp

New Report

Close