Uporabnikom portala Travel.over.net
Kot ste opazili smo združili forumu, s tem so se vam spremnili tudi uporabniška imena. K vašemu osnovnemu imenu smo dodali kratico ::trv
to lahko z istim geslom uporabljate tudi na tem forumu. Podobo bomo pa še spremenili. Če bi želeli uporabljati isto ime na forumu in portalu, potem se morate na forumu registrirati, če se ne morete pišite na mail in vam bomo to spremenili ročno.
primož
Odkar se portal prenavlja, to je že tako dolgo, da niti več ne vem kdaj se je začel prenavljati, vsekakor je to zame šlamastika, me pravzaprav ni več gor. Sem pa parkrat poskušala priti do mojih slik, ki jih nikakor ne najdem. Tudi registracija mi ne uspe.
Mi lahko kdo pove, kam je izginila fotogalerija travel.over.net-a?
lpb
Še na nobeno vprašanje tale moderator ni odgovoril, pa vseeno: zanima me, kje so vsi podatki o državah, o izkušnjah na poti, o članih, fotogaleriji(Baby1), potopisih itd. itd.
Vidim pa, da so vse priljubljenejši posti, kot ga pošilja matejamate, in še posebej cenjeni na tem forumu.
Le srakoperju je uspelo še ohraniti malo humorja.
Pravzaprav škoda foruma, ki je mnogim veliko pomenil in dal.
Kaj naj rečem, saj bi kaj komentiral pa nima smisla, razen če pridete na kavico.
Galerijo in ostale stvari hodijo počasi nazaj, veste vse je povezano z denarjem, to popotniki mendaja razumete.
Države sveta,
vtisi
potopisi
galerija
so nazaj, seveda spet poudarjam, še se bo moralo marsikaj spremeniti, vendar vtise, potopise o državah lahko berete in jih lahko dodajate.
Z galerijo bomo imeli še nekaj dela, je pa za galerijo potrebna nova registracija, ker je nismo mogli povezati z uporabniškim imenom na forumu.
Mail in ostale stvari pa pridejo šele na vrsto.
Primož