UPRADOM
Pozdravljeni
Ne vem če je to pravi forum ampak zanima če kdo pozna podjetje za upravljanje (upravnik) z imenom UPRADOM. Če jih poznate bi vas prosil za vaše izkušnje in komentarje.
LP

V našem bloku je upravnik Upradom .Imamo kar nekaj sporov glede zamakanj, inšpekcijske
odločbe se ne upoštevajo .Izgovori so polni lazi,izgovorov ,da pač se ne da prisilit človeka ,da sanira
zamakanje.Proč od njih!
lp

Spoštovani,
sem predstavnik podjetja Upradom d.o.o. Na vseh naših objektih se dosledno spoštujejo in upoštevajo inšpekcijske odločbe in vsa zamakanja so odpravljena. Vljudno prosim avtorja/ico andrejan, da se predstavi s polnim imenom in priimkom ter konkretneje pojasni navedbe glede zamakanja (objekt, datum zamakanja,…). Hvala in lep pozdrav

Podjetje ki v 4 letih obstoja, vsako leto posluje z izgubo, verjetno ne more nuditi stroitve na primernem nivoju…mar ne?

Spoštovani g. “ta pameten”,
Vabim Vas, da me pokličete na 01/436 6113 in Vam bom z veseljm odgovoril na vsa Vaša vprašanja glede ekonomike poslovanja našega podjetja oz. primernosti naših storitev.
Lep pozdrav

Spoštovani g.Milanović,
podjetje, ki nima niti toliko prihodkov, da bo pokrilo stroške dela, da o drugih stroških sploh ne govorimo, verjetno ne more normalno poslovati. Vsekakor ne bi bil rad vaš upnik, ne glede na to kaj bi mi vi radi razložili po telefonu. Negativni kapital podjetja je prav gotova garancija, da vašim partnerjem noči niso ravno mirne…
Čim dlje stran od Upradoma!
Res je, tudi prej ko smo živeli drugje, smo prav tako imeli težave z upravnikom, očitno je to nujno zlo. :(( Ampak to kar si privošči Upradom, je pa poglavje zase. Katastrofa!

to je pa najslabši in najbolj nestrokoven upravnik v tem delu Evrope
če obstaja pojem 0 v realnosti, potem je to upradom
Forum je zaprt za komentiranje.