uprava lidl
Na upravi v Lidlu so zaposleni sami butci. Prošnjo sem poslala že drugič, tam sem že enkrat delala. Nisem sprejeta. Bila sem res pridna, delovna, pa me ne marajo več. Jemljejo same hinavce. Ne morem verjet, da same hinavce želijo imeti po službah. Poštenih ne marajo, žalostno. Sama sem res bila vdana delu, pa ne da bi se hvalila, tako je. Samo hinavščina nekaj velja, poden res. Zakaj samo hinavci dobijo službe?
Avtorica, sedaj te bodo vsi napadli, ampak vseeno je nekaj resnice v tvojih besedah. Tudi jaz sem delala tam pred leti in sem ohranila stike z nekaterimi zaposlenimi, zato vem, da to,kar si napisala, v določeni meri drži. Jaz sem šla na boljše, nisem več cele dneve v službi, zakaj pa si službo pustila ti, sedaj pa hočeš nazaj?
Vem,da tukaj samo napadajo. Nisem šla sama stran. Potekla mi je pogodba in je bilo konec. Rada sem tam delala, čeprav ni bilo vse z rožicami postlano. Ogromno je bilo podtikanj, šikaniranja, ampak jaz sem delala, delala. Se trudila maksimalno, nekateri so pa ves čas viseli na cigaretih, delali nič, vredni pa so bili več kot jaz. Pol so pa tisti ostali noter, jaz pa ven. Marsikaj sem dol požrla. VEM PA KAKŠNA DELAVKA SEM BILA. Očitno predobra zanje. Hvala, vsaj ena, ki me razume. Joj kako si želim eno dobro službo, ki si jo tako močno zaslužim. Upam, da se mi povrne dobrota in pravica.
Očitno jim nekaj že takrat ni pasalo in ti zato niso podaljšali pogodbe. Obrni novi list v poglavju in se ne vračaj nazaj na staro mesto, kjer te niso marali (če te bi, bi ti že takrat podaljšali pogodbo).
Pojdi naprej, išči, ni to edina služba…vem pa da je težko in kot da iščeš šivanko v kopici sena. (Sama sem tudi brez službe že skoraj dva leta, danes bila na razgovoru in v pon. imam zdravniškega.. dobila pa sem v podjetju kjer sem cca. 6 let nazaj delala preko študenta. )
tudi jaz bi se te kot delodajalec na daleč ognil. Že po temle tvojem zapisanem je jasno da imaš precejšnje težave s svojo samopodobo, samo ti se imaš za najbolj sposobno, vsi ostali okrog tebe so pa butci. Uažljenost ven seka, si žaljiva do drugih, ki tam službo imajo. In ja, se boš morala malo sustiti iz višav pri medsebojnih odnosih, da bo kaj uspeha.
Upam da si še enkrat prebereš svoje skropucalo in se zamisliš nad seboj.
Hvala bogu mi ni treba iskati službe, imam namreč svojo firmo.
Vedno sem zelo trpela zaradi hinavščine v kolektivu, ker sem sama zelo iskrene narave in vse povem brez leporečenja. In ravno ta lastnost (ki naj bi bila drugače vrlina) je v kolektivu moteča. In res je velikokrat tako, da lenobe in ritolizniki (ta kombinacija je najbolj uspešna, če je združena v eni osebi ), vedno obdržijo službe. Ni mi jasno kako jim to uspe. Ni problem kofetkanja, lenobe, samo da pašejo v kolektiv. Da so pravim ljudem simpatični.
Jaz osebno cenim delo in zavzetost ter delovni rezultat. Ko sem zaposlila asistentko v svoji firmi, mi je bilo to ključno.
Za Lidl upravo sem že slišala, da niso najbolj kul. To je pač firma nekih pravil. Kdor jih ne upošteva, odleti ven.