Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek UPRAVNIK SPL NA TEDNIKU!!

UPRAVNIK SPL NA TEDNIKU!!

lep pozdrav!

Imam vprašanje v zvezi z upravnikom SPL in nasploh upravljanjem v bloku.

Na viču sva z punco najela 35m2 stanovanje v bloku kjer je upravnik SPL. Ogravanje imava na mestni plin, svojo peč. Položnice SPLja znašajo okrog 45 evrov, kar se mi zdi kar veliko. Najvišje postavke so Hladna voda 11 evrov, čiščenje 9 in odvoz smeti 11. Se pravi, če dobro razumem, plača hladno vodo cel blok skupaj, deljeno na vsa stanovanja. Se pravi ne glede koliko porabiš. Stroki bojo prišli okrog 160 evrov mesečno, kar se mi zdi kar veliko…

Vaše mnenje?

Lp, hvala

Nam so kar določili izvajalca za sanacijo fasade: neki PVP iz Litiji, še zdaj smo nezadovoljni. Ko je potrebno bilo popravilo na nekih mestih jih kar ni bilo. Spl pa nič.

A je to se aktualno? Po vseh teh letih, ali ste se zadovoljni s s svojim upravnikom in kdo to je? Mi se tudi zanimamo za menjavo, pa ne vemo kje zaceti. No ja, stran od SPL a seveda….

Smo še pr tastarem. 🙁
Ampak že zbiramo ponudbe. v Igri je IUN, predstavitev prejšnji tedn, včeraj je imel predstavitev Valina,. Za začetek to, pol pa bomo sami upravljali. Posamezniki so že ustanovili oziroma imajo firme za upravljanje, hišniška dela….
Sam nč okol govort. Jeseni bo že nov. :)))

Nikogar ni treba streljati.
Nam je občina preko upravnika želela “podtakniti” urejanje javnega dobra, pa se ni izšlo, ker smo se uprli!
Če se ne znate zmeniti med sabo, pač plačujte karkoli!

Spl upravnik. Je najslabša možna izbira. So drek od ljudi. Kradejo in nič ne naredijo. Izstavljajo račune in kradejo.

New Report

Close