Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Upravnik TABOR upravljanje in vzdrževanje

Upravnik TABOR upravljanje in vzdrževanje

Če ima kdo upravnika TABOR upravljanje in vzdrževanje, me zanima kakšne izkušnje imate z njimi?

Hvala

En izmed mojih komentarjev na to kar sprašuješ boš najdel tukajle:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,8555721,8555721#msg-8555721
mi smo jih zamenjali, zdaj je vse u redu.

Nikjer ni konkretno omenjeno za katerega upravnika gre, ki naj bi provizije pobiral. Gre za tega o katerem jaz sprašujem?

No, tis pa dober. Jaz sem prijavljen, ker preziram anonimne pisanja na resne teme. Je pa res, da tebe ne bo noben našel in tožil, mene pa lahko.
Mislim, da sem bil u prispevku čist dovolj jasen! Zakaj misliš, da bi ti drugač sploh odgovoril.

Živjo, mi imamo zelo slabe izkušnje z upravljanjem. Pojavljajo se nejasnosti pri zaručanavanju stroškov…Stroški, ki naj bi bili kriti iz zav. police se zaračunavajo stanovalcem, itd…
Pred tem smo imeli na drugi lokaciji za upravnika Upradom, ki je pa bil super. V vsem času bivanja nikoli ni prišlo do težav. Kar pa za njih nikakor ne morem trditi. Tudi pri nas se solastniki menimo o menjavi upravnika…

Tega ne poznam, poznam pa Mastro, Mis in SPL. Od teh je Mastra še najboljša.

Kar zadeva same provizije, ki naj bi jih upravniki jemali, mene osebno to ne moti, v kolikor so posli sklenjeni korektno do stanovalcev.
Predvidevam, da en večji upravnik, ki ima nekaj stavb in nekaj tisoč stanovanj v upravljanju, lahko pri pogajanju za posle, dela, vzdrževanje, čiščenj in hišniške storitve dosega bistveno včje popuste na količino, kot bi dosegla posamezna stavba. Ok, naj na ceno tega popusta prišteje še svojo provizijo, a cena bi morala ostati še vedno nižja, kot če bi se pogajali kot posamezna stavba.

Zdaj imamo upravnika, ki našteva zakone in vse nekaj nejasno in nedoločeno, potrudi se nič, skratka že preveč dolgo je upravnik v stavbi in se je zabubil. Lani smo ga poskusili malo pretresti, je kazalo, da bo kaj boljše, ampak je bilo lažno upanje.
Tako da, od teh, ki jih poznam, je bila Mastra še najboljša, imeli smo dobrega skrbnika, hišnika in čistilko, vse tri si vsak dan videl v bloku, skrbnika sicer na kratko, čistilko za 2-3 ure, hišnika pa celo dopoldne. Zdaj plačujemo enako, a ne vidiš nikogar, razen čistilke zjutraj za pol urice, če jo le ujameš.

Z upravnikom Tabor imamo same težave.
So zelo neodzivni, njihovi podizvajalci in obrtniki nas enostavno ropajo, operativni upravnik nima ustreznih znanj in kvalifikacij. Upravnik vedno zastopa obrtnike, ne pa interese etažnih lastnikov.

Same obljube,na telefon ne dobiš nobenega,samo gledajo kje bodo zaslužili za svoj žep..

New Report

Close