Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine upravnik

upravnik

[sup][/sup] kaj pa upravnik ne dela skladno z zakonodajo in predpisi, ne dela letnih porocil in planov oz.ne opravlja svojih nalog, ni pogodbe o upravljanju, ni formiranega rezervnega sklada, ni nadzornega odbora ?? njegovi računi za upavljanje pa so visoki in redni !!
Komu prijavit, na koga se obrnit ???
[hr]

[hr]

[hr]

ja, tudi mene zanima na koga se obrniti, ce upravnik posluje kar po kavbojsko. katere sluzbe v takih primerih so pristojne? Nas kar ignorira in ne daje nobenih odgovorov na zastavljena tudi pisna vprasanja. skratka nic. ne kako deli stroske, naj pove kljuc za delitev, kako izbira tiste ka nam cistijo, popravljajo v bloku itd. Nic.

Dokler bo izgled tega foruma neverjetno božjasten in napadalen do oči bolj redko preberem kakšen prispevek, ki bi bil vreden odgovora. Tudi vajina, xxgo in delfi to nista.

Bom pa vseeno vprašal, ker se mi zdi zadeva izredno fascinantna – dovolj sta pametna, da sta prišla do stanovanja – nista pa toliko pametna da bi vedela, da je potrebno takšnega upravnika takoj zamenjati.
……Ali pa prijaviti na stanovanjsko inšpekcijo – kar bo imelo na vajino počutje precej slabši učinek.

pzdravljeni smo podjetje ki se ukvarjamo z hišniškio dejavnjosjo za ceno 10e mora biti vsteto uzdrzevanje zelenih povrsin in tudi obrezovanje grmovnic in tudi cicenje snega pred in okoli objekta in tudi notri v bloku vsa hisniska opravila ce vas zanima nam pisite [email protected]

Samo Practica ne!!!! Upravnik je aroganten, napadalen in spoloh ne upošteva pritožb, . Vedno odgovori z napadom. Je pa zelo rad v dobrih odnosih z nadzornim odborom. Skupaj uvajajo neke novosti, vse skupaj je slabe kvalitete, medtem, ko je blok v zelo slabem stanju.

SE POPOLNOMA STRINJAM. NI VREDNO IZGUBLJATI BESED!

PRACTIC – ZELO, RES IZJEMNO AROGANTNI, NESTROKOVNI, …da ne napišem primitivni; veliko napak v računovodstvu!!!

Moram priznat, da v mojih izkušnjah so najbolj pametni in sovražni do upravnikov ravno tisti, ki ne plačujejo ne računov za njihovo delo, ne rezervnega sklada, ne stroškov obratovanja stanovanja.

Brez upravnika pa bi tak sistem razpadel.

Seveda so dobri in slabi upravniki, nekako pa dvomim, da je na trgu nekdo, ki je poosebljeno zlo ali Jezus Kristus. Vsi poskusijo nekaj zaslužiti.

Tudi vi, verjetno, hodite v službo za plačo. Tako tudi oni za svoje delo dobijo plačilo.

Je pa res, da imajo upravniki različne filozofije:
– eni gredo na to, da popravljajo stvari samo, ko razpadejo,
– drugi so proaktivni in poskušajo izboljšati stvari tudi če še delujejo
– tretji se pustijo voditi pod izrecnimi željami stanovalcev

Vsak ima pravico do svoje poslovne strategije in jo preizkusiti na trgu.

Če pa misli, da je biti upravnik tako lahko, kot nekateri pišite, pa vsekakor (!) predlagam, da NEMUDOMA odprete podjetje za upravljanje in ponudite svojo storitev na trgu.

Ne nasedajte leporečenju Gorazda in podjetja Mag dom. Pri njegovem upravljanju ni vse tako kot opisuje in še med najdražjimi je.

Mi smo z upravnikom Donf d.o.o. zelo zadovoljni. Punce v računovodstvu so zelo prijazne in hitro odzivne.

Pozdravljeni!

Ima še kdo slabe izkušnje z upravnikom bloka. Mi smo imeli pred nekaj dnevi sestanek in se bomo lotili zamenjave. Je še kdo na forumu ki so že v fazi menjave oziroma o tem razmišljajo, da si kakšen nasvet pomoč ponudimo. Težko je proti velikim ribam 🙁

Razočarani sostanovalci!

LP

Upravnik Zadruga Ruski car zaposlujeno žensko, ki je nesramna, nekulturna in odrezava. Kvari podobo podjetja. Ne priporočam.

Berem tole zgodbice o upravnikih…samo jambranje in pluvanje čez upravnike..,Tudi v našem bloku je bilo potrebno menjati žarnico – 30 eur delovna ura, 15 eur prevoz, 2 eur sama žarnica..in to nanese skoraj 50 EUR in potem je upravnik kriv, da je tako drago. Pa ljudje sami zamenjajte žarnico na hodniku, kupite jih ene par na zalogo in zamenjajte…Upravnik to naroči električarju, ta pa to storitev lepo zaračuna. In še veliko tega bi se dalo zmeniti. če bi se v blokih dalo kaj zmeniti..od zimske službe, kidanja snega ipd…upravnik vse to zaračuna, saj to dela zunanji izvajalec.

Jaz bi pa takoj imel za upravnika SPL, saj je velik, ima neko finančno zaledje, prav veliko pomoje si ne upa mutiti, saj ima vsak leto revizijo ipd. Je pa res, da je treba preko NO nadzorovati upravnika in vsak investicijo ipd potrditi z večino lastnikov objekta. Malih upravnikov bi se nekako izogibal.

No, ja, da bi kdo imel za upravnika SPL, lahko napiše samo kdo, ki je tam v službi. Potem se pa neha. Provizije, vsiljevanje nepotrebnih del, neodzivnost, neizvrševanje sklepov s sestankov, preprečevanje da bi dali stavbe drugim upravnikom ko dobijo odpoved, ma ni da ni. SPL? Abejž no bejž…ne se hecat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close