Ura je 11.00 in …..
…… jest grem res kuhat in pospravljat,
pa možu eno kavico odnest dol v delavnico,
po kosilu pa službene reči reševati in proti
kasnemu popoldnevu ali večeru vas bom ziher še kej prebirala, a prou, a?
Dragi moji, užijte trenutke, ki so nepovratni, in predvsem – neponovljivi.
In še eno Kerševanovo za nasvidenje:
“Če smo samo voda in zemlja, ne bomo nikoli zmogli čez reko po njeni vodni gladini.”
Torej; če govorim čisto in samo zase, ne želim biti jaz samo voda kot ne želim, da ste vi samo zemlja. Želim si, da vse to, kar smo, izmenjamo drug z drugim, da bomo ne lahko, ampal le morda za spoznanje lažje šli čez reko, a ne po njeni gladini, še zdaleč ne, ker gladina ni nikoli dovolj trdna, nikoli ne prenese teže spoznanja, da je pod gladino – to kar je. Mi bomo, taki kot smo, stopili držeč se za roke v reko in jo prbrodili v mogočni brazdi, ki bo še dolgo ostala na gladini reke za nami.
S to mislijo spremljajte in hodite po naši današnji nedelji!
Lep pozdrav,
odhajam…tudi jaz…delu naproti in užitkom deževnega dne…
Glede modreca pa tkole: Zato ker smo zlate ribice zmoremo ugnati še marsikatero deročo reko živlenja……Lubije******vsem še posebno M****u.Se pišemo kasneje bye bye..
Ti tička, ti, ga pogrešaš, tega našega M….a?
Prav je tako, kjer se iskri (vem, da se še ne,
vem, da če se, se samo za nas in zato, da
se imamo mi fajn, in zato, da se naredi ta
prava scena in zato da se virtualno zajebavamo), ampak n’č ne de, men se tko fino zdi, da mi je ob tem ogenjčku še meni malo toplo – v roke, ker me zdej zebe, bemtiš, ker grem zakurit hišo, bemtiš! Sredi poletja, mene pa zebe! Kdo je kriv, a?
naka sem rekla da grem,pa bom še mal počakala..mož mi kuha kavico.To pa tudi ni vsak dan..hehehe bom kr mal počakala..hihihih
.s. hej dons je pa res praznik..k sem zaslužla kavo..uha….pustimo s emalo razvajati jest pravim tako!!
In .. kosilo se kuha.. še mal pa bo… Marija.. je pa vseeno lepo, da se vsaj pofočkaš tuki gor.. če tud nimaš časa.. da bi spremljala naše debate 🙂 Moram priznat, da se zadnje čase to dogaja tud men.. da ni glih cajta, no…. sam….. se pa vseeno.. fočknem kje gor :))))
Jani je vesel, da Marija.. še miga ;)))))))))))))) Lepo nedeljo 🙂