Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek uradnice

uradnice

zanima me, kolikšen je vaš osnovni količnik….se pravi tistih, ki zasedate uradniško delovno mesto….(seveda VII stopnja)….

hvala

Jaz imam 4.40 osnovni količnik + ostalo so dodatki.

LP

6,00

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

4,0 brez dodatkov

hvala…se bom borila za 4…..ker zdej mam predvideno 3,6 in glede na to, kaj vse so mi obesl……

Postavi si cilje bolj visoko. Bori se za 4,40 pa morda dobiš 4. Morda pa ti celo uspe in boš imela 4,40.

5,00

lp
n

Pri nas je osnovni 4.4, 4.8 in 5.3 (odvisno od tega, kako si ocenjen, lahko od 4.4 v treh (če si odličen) ali v petih (če si dober) letih napreduješ v naslednji naziv).

Poleg tega pa lahko uradnik z VII. stopnjo izobrazbe še 5x napreduje za plačilni razred 0.3 (vsaka 3 leta, če zbereš točke).

Minimum je torej 4.4, maksimum 6.8 (seveda tega nihče nima).

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

5,3 brez dodatkov

Xena,

kakšna pa je vaša sistemizacija? 3,60 ima svetovalec, s 4,40 pa starta višji svetovalec. Da lahko startaš z 4,40, mora biti tako opredeljeno v sistemizaciji, da te lahko imenujejo v naziv višji svetovalec.

moj je pa samo 3,30….. imam pa naziv sodelavec III

:((((((((((((((((

pri nas se sedaj postavlja sistemizacija…

moj naziv: svetovalec za upravne zadeve (tu sem spada totalna strokovna pomoč pri občinskem svetu, pisanje odlokov, kadrovske zadeve v naši občini, pisanje zapisnikov občinskega sveta, vsi upravni postopki in še inše….) + svetovalec županje….

zraven imam še nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča…..

ma sm se odločla…..da bo štart 4,0 ……glede na to, da imajo vse z enako izobrazbo bistveno več……

New Report

Close