Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Urban babe bunde

Urban babe bunde

Ogledujem si bunde na Urban babe, Marikoo in Navahoo, poznate kaj?

Opisi so dokaj podrobni, a se kar ne morem odlociti za nakup.

Se da morda kje v zivo videt te bunde?

Kaksne so vase izkusnje z Urban babe?

Jaz imam najraje Urban babe bunde. Pa štumfe od Joževca iz Ribnice. Tople gate iz volne mi pa seštrika stara Peteršiljčkova teta iz Hudega konca.

A to gledas v army shop admiral slucajno? Sem pred leti narocila bundo, pa ni bilo potem nic s tistim narocilom, neresni.

Sem si pa predlani na amazonu ogledovala Navahoo ampak sem se potem odlocila za bundo firme Sublevel, ne morem prehvalit. Tudi hervis zna imet kaj od njih, imam topel zimski pulover in jopico od njih, res cunje 1a.

Jaz jih kupujem v tej trgovini po spletu ze nekaj let. Imam  Marikoo zimske plasce in prehodno jakno in so mi super. Kvalitetni in dolgo nosljivi, dostavili pa so vedno v nekaj dneh. Dobre izkusnje za razliko od kaksne druge spletne trgovine.

En plus in en minus.

Se kaksna izkusnja?

Ogledujem si daljso bundo, cez kolena, potrebujem nekaj res toplega, ker v sluzbo hodim pes in z avtobusom.

Odgovor na objavo uporabnika
poznate kaj?, 04.12.2022 ob 20:30

En plus in en minus.

Se kaksna izkusnja?

Ogledujem si daljso bundo, cez kolena, potrebujem nekaj res toplega, ker v sluzbo hodim pes in z avtobusom.

A tople volnene gate od stare Peteršiljčkove tete iz Hudega konca si že poskusila, ko greš po mrazu v službo?

Imam 2. Kvaliteta ok, 1 kroj ok, drugi malo čuden. Ne morem panreči da je z slednjo kaj narobe, samo ne paše mi. Mah, sem jo obdržala za okol bajte pozimi.

Bomči, 04.12.2022 ob 23:43

Imam 2. Kvaliteta ok, 1 kroj ok, drugi malo čuden. Ne morem panreči da je z slednjo kaj narobe, samo ne paše mi. Mah, sem jo obdržala za okol bajte pozimi.

Ah ah jaz bi raje Urbana kot budo. Verjami da bi me moški bolj pogrel v teh mrzlih dneh. Tako telo kot srce. :))

Nekako tako, 04.12.2022 ob 23:47

Ah ah jaz bi raje Urbana kot budo. Verjami da bi me moški bolj pogrel v teh mrzlih dneh. Tako telo kot srce. :))

Samo kaj ko ima ta Urban še druge babe.

A velikosti so realne po tvojih izkušnjah?

No a je Urban že dobil babo?

New Report

Close