Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ure rolex in cene

ure rolex in cene

Kako gledate na drage ročne ure kot je znamka Rolex, Rolex uro se dobi tudi za 100eur identično originalu, original pa je gotovo tam okoli 20.000eur.
Pa kdo pa ve ali ti nosiš rolex uro original ali ponaredek, potem pa kakega vidiš ko nosi uro rolex pa misliš o kok ma pa ta keša v resnici pa ni original, ampak vseeno je imeti dobro tako uro, pač vseeno se vidi, da je bila draga no ane.
lep pozdrav

Kar tolaži se :-)))
Pa še kako dobro se ve in vidi, da ni pravi Rolex.
Drugače pa sem mojemu kupila Rolex, mal več kot 6.000 EUR.

Če podrobno pogledaš se vidi razlika, kar tako pa seveda ne.

Takšni ki nosijo fejk Rolex, se izdajo po tem, ker njihov splošni videz odstopa od izgleda za nekoga z original Rolexom.

Hahaha, ja itak.))

Drugače pa ne, nikakor se ne vidi, da ni “pravi” rolex, zdaj so kopije tako zelo podobne originalu, da to opazi samo res dober poznavalec oz. urar. Ni šans, da boš ti na videz vedela, kaj je kaj.

evo, pa poglej, če bi opazila razliko:

Hahaha, ja itak.))

Drugače pa ne, nikakor se ne vidi, da ni “pravi” rolex, zdaj so kopije tako zelo podobne originalu, da to opazi samo res dober poznavalec oz. urar. Ni šans, da boš ti na videz vedela, kaj je kaj.

evo, pa poglej, če bi opazila razliko:

[/quote]

Če ne drugače, se po človeku vidi 😉 Drugače pa Kitajci obvladajo, kapo dol!

Kako a da rolex fejk nosijo tisti ki hočejo biti po izgledu tako dobri kot tisti ta hudi z rolex uro a kako je mišljeno zdej to.

kako se pa vidi po človeku da ima fejk rolex.
a po obleki. ??

Kako a da rolex fejk nosijo tisti ki hočejo biti po izgledu tako dobri kot tisti ta hudi z rolex uro a kako je mišljeno zdej to.[/quote]

Ma ne, tisti s pravim rolexom imajo tudi drugače oblačila, obutev itd. vsak kos vsaj za 1000€ in ne kupujejo konfekcije, pač pa obleke in obutev po meri in slavnih dizajnerjev.

Je pa res, da je tudi tukaj potrebno biti poznavalec, da se namreč tudi relativno poceni konfekcijsko dobro obleči, ni pa to to.

Najbrž je tako mišljeno.

Kako a da rolex fejk nosijo tisti ki hočejo biti po izgledu tako dobri kot tisti ta hudi z rolex uro a kako je mišljeno zdej to.[/quote]

Ma ne, tisti s pravim rolexom imajo tudi drugače oblačila, obutev itd. vsak kos vsaj za 1000€ in ne kupujejo konfekcije, pač pa obleke in obutev po meri in slavnih dizajnerjev.

Je pa res, da je tudi tukaj potrebno biti poznavalec, da se namreč tudi relativno poceni konfekcijsko dobro obleči, ni pa to to.

Najbrž je tako mišljeno.[/quote]

Točno tako 🙂

Posplošujete. Imam podobno uro za par tisočakov, pa ne nosim oblek za jurja. Najbližje tej cifri je armanijev plašč.

Recimo tale obleka prve lady Obama:

A ste taki poznavalci, da bi vedeli, da ta obleka stane 2000 dolarjev, če vam tega ne bi povedali? Niste, aneda? Niti jaz. Kar se mene tiče, bi to lahko stalo tudi 15€ in prav nič dražje mi ne deluje.:)) Ampak jaz pač nisem poznavalec, pravi poznavalci bi takoj vedeli.

Če imaš uro za nekaj tisočakov in si jo sama kupila, drugače pa se oblačiš konfekcijsko in poceni, si se pač malo ven metala, ane? Ta ura pač od tebe odstopa po cenovnih zmožnostih. Si pač snob, ki se s tako uro postavlja, sploh glede na to, da se z drugimi zadevami ne moreš kaj prida postavljat.

Tisti, ki z lopatami odmetavajo denar, se pa pač morajo nositi drago, drugače pri sebi enakih odpadejo kot zrela hruška.

Če imaš uro za nekaj tisočakov in si jo sama kupila, drugače pa se oblačiš konfekcijsko in poceni, si se pač malo ven metala, ane? Ta ura pač od tebe odstopa po cenovnih zmožnostih. Si pač snob, ki se s tako uro postavlja, sploh glede na to, da se z drugimi zadevami ne moreš kaj prida postavljat.

Tisti, ki z lopatami odmetavajo denar, se pa pač morajo nositi drago, drugače pri sebi enakih odpadejo kot zrela hruška.[/quote]

Bo že res, če ti praviš tako.

Kakšno ven metanje neki. Taka ura sploh ni nekaj nenavadnega. Sploh pa velika večina sploh ne ve, koliko stane (ker ni Rolex) in naj ostane tako. Ne kupujem stvari za druge ampak zase.

Fake ure so za fake ljudi. Če nimaš keša, kupiš kaj cenejšega. Imaš ogromno dobrih ur v rangu 300 eur.

Rolex
Za 6000 € in 150 € ločijo le pravi strokovnjaki, ki jih v Sloveniji ni in še takrat, ko ure prepoznavajo moraš tisto za 150 €:sneti iz roke.

Pretiravaš. Res pa je, da so ponaredki lahko presenetljivo dobri. Vendar če neko uro imaš, takoj opaziš, da to ni to. Vedno se naredi kak čuden kiks.

Pretiravaš. Res pa je, da so ponaredki lahko presenetljivo dobri. Vendar če neko uro imaš, takoj opaziš, da to ni to. Vedno se naredi kak čuden kiks.[/quote]

Ma kakšen “čuden kiks”??? Dejstvo je, da ponaredek od originala loči le strokovnjak, in ja, moraš sneti uro, da jo pregleda s povečevalnim steklom.

En nas prijatelj je leta nazaj imel Rolexa za 30 jurjev, vozil se je v neki stari alfi, superge pa allstarke… V bistvu si je za prvi velikanski zasluzek kupil uro 🙂

Od moza sef podobno, le da na njemu si sicer videl znamke, ampak havaji srajco in bele nogavice v sandalih tezko stejes med oblacila, ki pasejo na prestizne ure 🙂

Pretiravaš. Res pa je, da so ponaredki lahko presenetljivo dobri. Vendar če neko uro imaš, takoj opaziš, da to ni to. Vedno se naredi kak čuden kiks.[/quote]

Ma kakšen “čuden kiks”??? Dejstvo je, da ponaredek od originala loči le strokovnjak, in ja, moraš sneti uro, da jo pregleda s povečevalnim steklom.[/quote]

Sami teoretični poznavalci.

Kakšen kiks? Odtenek barve, nerodnosti pri tipografiji, teža, koti vzvodov,… in še tisoč stvari. Če imaš nek model ure original, takoj opaziš, da je nekaj narobe.

Kaj filozofirate.
Jaz sem si nekoč na nekem potovanju kupil rolex za 10 eur, ker mi je bil pač všeč. In si nisem niti slučajno domišljal, da bo kdo mislil, da je original, sploh po tem ko sem stopil iz kripe v znucanih kavbojkah.
Vam pa povem, da je bila to ena mojih boljših ur, je zdržala precej let, vsekakor boljša ura od tistih za 50 ali 100 eur, ki sem jih kupoval prej. Potem mi je pa parkrat na tla padla pa je crknila.

sam, kaj pa je narobe, sploh če imaš neoriginal rolex uro, pa da si lepo navadno oblečen, lepe kavbojke adidas superge, pas, majčko pa kako verižico pa frizura in je to to ane

Ljudje s ponaredki izgledajo smešno.

Ljudje s ponaredki izgledajo smešno.[/quote]

Samo upamo lahko da si patentirala svojo pamet.

V Pekingu in Šanghaju sem leta 2007 kupila kot darilo več rolexov in ponaredkov drugih znamk, nekaj zase, nekaj za starše, brata, prijatelje. Ker sem kupovala cenena darilca, so bile cene po daljših pogajanjih od 1 evra do 5 evrov, sem pa kupila vsakič več ur hkrati. In te ure v glavnem še vse delajo in tiste, ki imajo kovinske paščke, so še sploh čisto lepe. Ker sem imela možnost dobiti tudi ponaredke po 50 ali 100 evrov, a so mi bili predragi, verjamem, čeprav se ne spoznam dovolj, da bi tudi poznavalec težko prepoznal razliko.

No, tale je pa moja in ni fake. V bistvu edina luksuzna stvarca, ki jo imam, za svojo dušo.

Meni je ta tvoj stil pederski.

New Report

Close