Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ure rolex in cene

ure rolex in cene

Ljudje s ponaredki izgledajo smešno.[/quote]

Koji qurac ti veš, kaj je ponaredek?

Ljudje s ponaredki izgledajo smešno.[/quote]

Koji qurac ti veš, kaj je ponaredek?[/quote]

A si eden tistih, ki mislijo, da so pametni, ker imajo fake?

Nič ni narobe, samo vsem pokažeš, da si želiš pravo, pa si je ne moreš kupit.

Zakaj bi se nekdo hvalil s tem da je taka smet od človeka, da je uničil življenje in prihodnost kakim 300 ali 400 zaposlenim in s tem še njihovim družinam, ker jih drži na minimalcu zato da krade njihov dohodek in hrano (denar za malico) njihovih otrok?

Vsa ta življenja uničena zgolj in samo zato, da lahko kupi eno ničvredno uro vredno 5€ (koliko je marža da pride 40,000€ me prav malo briga, kitajci jo naredijo za toliko kot je vredna in tudi prodajo) in ničvredne cunjice vredne 8€ (z x maržo da za tumpasto nalepkico za vratom pokvarjenci plačajo 800€).

Pfuj, kakšna smet, sramota da smrdi že na daleč.

Voziš avto narejen v tujini? Žreš Milke? Sramota, da smrdi že na daleč.

Napaka. Če kdo misli, da je obleka pogojena z znamko ure se močno moti. Sam sem delal kot varnostnik v Slowatch na čopovi, kjer imajo ure vrtoglave cene. Zanimiv je blo vidt kako “klošarsko” oblečen je prišel človek v poslovalnico na sebi imel uro za 18.000€. In zapravil za nič man kot 55.000 tisti večer. To so zame vrtoglave številke. Njemu pa je blo enostavno vse skupaj.

Jaz ti takoj povem, če nosiš ponaredek. Bistvo je v detajlih in sami končni obdelavi. Tudi materiali so liga zase.

Sicer pa Rolex je za japije.

Si vis pacem, para bellum.

Ja itak da je razlika med ponaredkom in originalom

Poglej Rolex se da dobiti trenutno najceneje za cca 6000 eur, vprašanje sicer po kakšni ceni jo boš kupil, če sedaj naročiš. So pa še tu dragi servisi itd. Rolex bo vedno Rolex. Fejka si nikoli ne bi kupla. Ni mi pomembno, da drug vidi, da imam kao Rolex. Imam pa diamantni nakit, pa čeprav noben ne ve, da je, bi bili lahko cirkoniji. Je belo zlato, pa kdo misli, da je srebro. Enako pri avtu mi je pač pomembna znamka. Pri oblačilih mehki material zdaj pa če je Armani ali pa Deha ali no name. Veliko modnih prestižnih znamk ima tudi zelo slabe materiale, a oblačila niso večna je potrošna roba in ni investicija. Zakaj bi dal 1000 eur za nakup? Cenena roba me ne zanima.

Dodala bi še, da so tudi nekatere druge znamk ur še lepše in dražje.

Fejk šara za fejk ljudi. Najbolj smešno je ker se taki spravljate na firme, kako so bedne, niso vredne toliko ipd….potem pa nosite fejke, zato da bodo drugi kao mislili da ste pri denarju. Patetično. In ja vidno je fejk. Dedci z rolexi, ženske z LV torbicami. Tako očitno ste fejk da je smešno. Mogoče vi ne vidite razliko med usnjeno torbico recimo, na roke šivano (ni treba da je firma, v IT jih dobiš za par 100e) od plastične torbice masovno delane. Isto ne ločite obleke iz nekih poceni materialov, zašito masovno, od obleke iz mešanice volne recimo šivane in krojene v nulo. To ste verjetno isti ljudje ki v sosednji temi trdite da so fejk juhe iz vrečke boljše kot doma skuhane. Pa clio se isto vozi kot jaguar :). Pa verjetno ste tudi isti ljudje, ki bentite na to da tujci hodijo k nam delat. Obenem pa podpirate te tovarne za ponaredke (ja prav posebne tovarne so za ponaredke) in ljudi ki imajo tam delavce skoraj za sužnje, poleg tega da patente (intelektualno lastnino) kradejo. Podpirate krajo, goljufijo in nehumano delo z delavci. Medtem ko javkate da vam pripada višja plača in kdo ve kaj še vse. In bentite čez direktorje, ki vam menda pravice kradejo. Po šihtu pa z veseljem sodelujete v krajah, goljufanju in ostalem. Najbolj patetično je da se sploh ne zavedate kakšni hinavci ste. Ne dosega vaše razmišljanje dlje od vas samih. Jaz jaz jaz. Jaz dober, direktor grozen ker me izkorišča za minimalca. Jaz super ker podpiram miljonkrat hujše izkoriščanje delavcev in krajo s svojimi nakupi.

Sramota je, da nosiš ponaredek. Če se boš pripeljal z Alfo, ali Cliotom, potem  tvoj Rolex prav gotovo ni original.  Bolje, da nosiš ure, cenovno dostopne in srednje kakovosti.

Nikoli ne bi nosila ponaredka, bilo bi me sram. Če nimaš za original, se pač sprijazni s tem. Raje dam denar za drag , velik in udoben SUV, kot za uro, ki je itak ne nosim.

Moja sodelavka ima kuhinjski pult v tisti svetleči papir z vzorcem marmorja oblečen. In trdi da je isti kot če bi imela marmor :). Ljudje ste eksperti v laganju samemu sebi.

Drage ure nosijo ljudje ki imajo probleme z egom.

Uro že imaš na telefonu. Ročne dejansko ne potrebuješ sploh.

Kje pa ste jo kupili

Vidi se v resnici zelo hitro. Ker je ljudje, ki kupujejo ponaredke ne znajo nositi. Običajno opaziš po tem ko izpostavljajo bolj roko na kateri je, vidiš njihovo obnašanje, držo, čevlje! 🙂
Ni bolj smešne scene kot sprehod po centru mesta, kjer srečuješ pare, on fake rolex in plastični čevlji, ona fejk LV in shein cote ter deichman čevlji 😀
Hodijo kot pavi in v resnici mislijo kako “posh” izgledajo 😀
Sproti še malo pomilovalno pogledajo po paru ki gre mimo, v preprostih oblačilih, čistih usnjenih vzdrževanih čevljih, urejenimi zobmi, negovanih rok in na splošno urejeni, dobri lasje zdravi, z pokončno držo in samozavestnim odnosom, ki sploh ne opazi teh pav parov. Ja večkrat sedim v lokalih (tudi po tujini) in opazujem ljudi. En hobijev :D. Res se lahko samo smeješ. V resnici je zelo očitno kdo ima in kdo nima, samo na podlagi gibanja in odnosa. Rolexi ipd. nimajo nobene veze v resnici. Tisti ki mislijo da z rolexom izpadejo nekaj več spadajo v tisto shein skupino 😀

Fejk roba za fejk ljudi. Tako preprosto je. Ura se dela da je nekaj kar ni, tako kot se človek, ki to nosi dela da je nekaj kar ni. Oboje fejk. Oboje patetično. Oboje laže. Najbolj sebi….ni bolj žalostnega kot nekdo, ki se tako sovraži da se pretvarja da je nekaj kar ni. Je kot umetne rože. Na daleč izgleda kot nekaj, ko prideš blizu pa vidiš da je fejk in nima življenja v sebi.

In zakaj bi si nekdo želel uro za 6.000 eur… kdo še sploh nosi uro?

Odgovor na objavo uporabnika
roleks, 29.01.2015 ob 17:56

Kako gledate na drage ročne ure kot je znamka Rolex, Rolex uro se dobi tudi za 100eur identično originalu, original pa je gotovo tam okoli 20.000eur.
Pa kdo pa ve ali ti nosiš rolex uro original ali ponaredek, potem pa kakega vidiš ko nosi uro rolex pa misliš o kok ma pa ta keša v resnici pa ni original, ampak vseeno je imeti dobro tako uro, pač vseeno se vidi, da je bila draga no ane.
lep pozdrav

Devet let staro temo izvlečeš na plano.

Še kako se vidi kaj je original in kaj fejk!

Kje piše, da je rolex super kvalitetna ura. Je samo super draga ura in nič več.

Draga ura ne stane par tisoč, temveč krepko par deset tisoč evrov. To so res lepe ure, ki očarajo.

Z drago uro se marsikje ni več varno sprehajati naokoli. Že v sosednji Italiji je riziko izredno visok.

Moj Rolex kupljen v Bangkoku petindvajset let nazaj za 5 dolarjev dela kot urca. Ponaredke ti pa loči strokovnjak z lupo, ni variante da se to vidi ob nošnji na roki.

Moje mnenje je, da moraš bit en drek od človeka da si kupiš uro ki je vredna nekaj tisoč eur, pa magari imaš milijone.

Uro že imaš na telefonu, zakaj bi jo imel še na roki?

Mon cigoti z fejk rolexi, arizona cotami (fejk majice z napisom armani :)) in 20 let starimi bemfli/audiji/pasati/merđoti, živijo pa pri mamici in očitu 😀

White trash…..verjetno majo še zobe k ameriški redneki 😀

New Report

Close