Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ureditev hiše od 5. gradbene faze naprej

ureditev hiše od 5. gradbene faze naprej

Ogledujem si hišo, ki naj bi bila zgrajena do 5. gradbene faze. Po pojasnilih, ki sem jih našla na internetu, naj bi bilo to praktično pripravljeno za vselitev (torej vse inštalacije, podi, verjetno tudi keramika v kopalnici?).

Kaj vse je treba od te faze dalje še narediti, da se lahko vseliš, in koliko približno to stane? Kvadrature je pa malo, okoli 100 m2, hiša je trojček.

Če je to tako, potem se samo še vseliš, kupiš pohištvo, zavese, kavče, postelje, …. in to je to. Koliko pa to stane, pa je odvisno od vaše potrate in želja.
Verjetno je pa potrebno zraven šteti še stroške za nakup peči.

No, naj še kdo kaj doda.

Verjetno manjkajo notranja vrata, tla, kopalnica. Kakšno je okolje, urejeno?

5. faza je hiša na ključ, kar pomeni, da je vseljivo. to kar ti pišeš, se dela že v 4. fazi. kak misliš vrata vgrajevat, če mora biti že vse popleskano in ometano?

kvečjemu urejanje okolice bi še lahko bilo možno.

Kupili smo hišo s tako kvadraturo v 5.podaljšani kradbeni fazi na ključ. Noter in zunaj okolica je bilo vse pripravljeno. V kopalnici smo kupili še bano tuš kabino pipe kopalniško pohištvo wc,tipke za Geberit,komplet kuhinja pohištvo in smo se že selilli. Mi smo porabili še 18.000eur za vse skupaj..Vse je odvisno katero firmo vzameš…

prispevki za priklop vode, elektrike, interneta, kanalizacije, plin …

odvisno od opreme , ampajk one 50-70.000 bo že šlo notri, za nek srednji rang

Mi smo kupili hiso v tej fazi in smo se lahko takoj vselili. Kupili le se pohistvo. Za kopalnico smo prej doplacali, ker smo zeleli posebno kvalitetno opremo. Pa seveda okolica ni bila urejena.

New Report

Close