Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ureditev obrvi

ureditev obrvi

zanima me, kako in kje si urediti obrvi. sem svetlopolta, imam naravno svetle lase, skoraj blond, in posledično zelo svetle obrvi in trepalnice. trepalnice si dnevno mažem s črno maskaro, ne vem pa, kaj narediti z obrvmi. jih pobarvati ali kaj drugega.
hvala za vsakršen odgovor.

Živijo,

kar se tiče oblikovanja obrvi je kar težko opisati kakšno obliko narediti, ker je to odvisno od oblike oči in celotnega obraza. Včasih najdeš v kakšni trgovini vizažista, ki ti bo rade volje pokazal kakšno obliko naj narediš. Če poznaš kakšno dobro kozmetičarko ti bo tudi znala pomagati.

Kar se pa barve tiče je res, da jih boš verjetno morala malo potemniti, če si zelo svetlolasa. Probaš lahko narahlo kar z kakšnim rjavkastim senčilom in gobico za ličenje. Takna potemnitev se zvečer z make upom umije. Če pa želiš si lahko daš tudi pobarvati. Vendar to raje prepusti strokovnjajom.

LP Jadranka

Pozdravljeni!

Nina glede oblikovanja obrvi če te zanima lahko pišeš meni.

Jadranka morem pa povedta da se ne strinjam z vami. Kozmetičarke vsaj nekatere nimajo pojma o obliki obrvi in ti ponavadai naredijo več škode kot koristi ker niti slučajno niso zato usposobljene! Samo računa ni naredi pa nič. Žal so moje izkušnje take.
Obrvi ti zna uredit edino vizažist!

Zivijo . Kaj najhitreje pomaga za mozolje ogrce ? Delam si pilinge , naravne maske vendar use zaman ! Prosim za hitro pomoc !
IN SE ENO VPRASANJE ❌❌❌❌❌❌ ali je kdo preizkusil BENZAC – kremo proti mozoljem ? Ali resnicno pomaga je naravna se izplaca kupiti? ❌❌❌❌❌❌ hvala

New Report

Close