Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style urejanje obrvi

urejanje obrvi

Mene pa zanima, kako si urejate obrvi?
Permanentno oblikovanje? Kana? ….Oz kaj je sploh se na tržišču. Rada bi imela top urejene obrvi, pa ne vam kam naj grem.
In koliko je cena in kako pogosto si to urejate?

Sam najraje pogledam takšna dekleta, ki imajo naravne obrvi.

Čemu si jih je treba briti, delati črtice, limati podaljške – potem ste pa take kot kakšne lutke!

Vesel oče, ljubitelj vsega naravnega

Tedensko s pinceto izpulim odvečne dlačice, na 15 dni počešem obrvi navzgor, porežem predolge in pobarvam z barvo za obrvi, kupim v DM, 12 eur za cca 5 x.
Ne maram umetno narisanih.

seveda obrvi si brijemo in delamo podaljške

to bo ja

Obrvi si ne urejamo za vas, tako da je vseeno, kaj je vam všeč. Niste tako pomembni.

Populim neukročenke, in to je to. Včasih potem čez dan malce senčila za obrvi gor, pa je še boljše.

Ce imas se svoje obrvi, gres kozmeticarki, ki ti jih za 6€ lepo oblikuje.
Potem jih z make upom samo poudaris.

Nekaj časa sem hodila na oblikovanje obrvi, ampak se mi je zdelo kot izguba časa in denarja. Sedaj si jih na vsake par dni populim s pinceto, si jih mažem z luxfactor serumom, ko se ličim si jih pa samo malo počešem in ne nanašam nobenega svinčnika.

Moja žena se ujvarja z ličenjem (pravtako urejanjem obrvi) in nohtki. Če ste iz okolice Maribora poiščite na fb Studio beauty makeup & nails.

Jaz si populim nezaželene dlačice enkrat na teden, potem pa uporabljam l’uxfactor serum in občasno kakšen gel za obrvi. Ampak sedaj se že nekaj časa ne ličim tako da gel v večini primerov odpade

New Report

Close