Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style urejene na plaži

urejene na plaži

Hojla deklice!

Mene pa zanima, kako ste kaj urejene na plaži? Zadnjič sem videla popolno urejeno dekle: temno rjave lase, rdeča obstojna šminka, rdeče sončne očale, rdeče kopalke z rdeče prozorno ruto, rdeče natikače in rdečo torbo…Nič ni bila posebnega, a zaradi vse te rdečine je popolnoma izstopala. Vsi so jo gledali.
Ej, a ste ve tudi tako perfektne? Ker jaz dam svoje dolge las v navaden čop, gor neke stare kopalke in usnjene, čist navadene natikače, rukzak in brisačo okol vratu. ehheheh, pa se čist OK počutim….hja, glede pa nobeden 😉
Pa ve? Si naredite posebno frizuro? Daste gor odštekana pokrivala? Izzivate s kopalkami? Z odštekano torbo?
Kako se nosite mi mal zaupajte.

Sončni pozdrav,
Mia

Ne, jaz tudi nisem tako spedenana na plaži. Kopalke, brisača, ležalka, cokle, kremice in gremo. Aja, pa lase si spnem tako, da mi je čim manj vroče. Plačka ne dopušča, da bi imele vsake kopalke svoje natikače in obratno. Od ličil pa za na plažo uporabljam samo maskaro, no pa vazelin za ustnice, če tudi šteje.

LP

Oj!

Ma na tem svetu pa res vidiš prav vsega. Na plaži sem ponavadi oblečena kot klošarka…..važno, da se dobro počutim. Takrat niti ne pomislim na šminkice in maskaro…..in by the way..rdeča barva šminke sploh mi ni všeč. Blek! 🙂

ja, jaz sem tudi bolj klošarska. na izbiro imam 4 pare kopalk, čisto navadne natikače, krema, brisača. šminke pa prav nobene – nič. je pa full komot, tudi če te ne opazijo, včasih še boljše. aja in knjigo vzamem.

Ahoj!

No jst sm pomoje še hujš k kšna klošarka!Jst vržem nase kopalke,pa brisačo okol vrata,kremco v roko pa gremo!aja pa obujem se tut-natikače k sploh ne pašejo zravn kopalk!

Pozdrav!

Živjo, tudi jaz se posebno ne rihtam.Naredim si čop, oblečem kopalke pa grem. jaz se rada kopam, zato sem čist mokra pol se pa sušim. si predstavljaš da bi bila naličena ?! *lola* je pisal/pisala:
>
>

A lahko še ne moški komentar?
Z družino smo letos šli na fkk.
Eden od pomembnih razlogov za fkk je bil tudi afnarija, ki se bohoti na “tekstilnih” plažah.
Če daš vse dol, ti ni treba misliti kaj boš oblekel in če si gol make up nekako ne paše.
Za povrh je pa na fkk oziranja na druge in za drugimi zelo, zelo malo.
Lahko bi rekel, da so ljudje nekako bolj pristni.

GLEDE NA TO DA SEM IZ OBALE IN SEM KAR POGOSTO NA PLAŽI(KOPAM SE NE KR JE MORJE BLAAK) SE SAMO SONČIM IN SE NIČ POSEBEJ NE RIHTAM.KOT SEM ZASLEDILA V PREJŠNJIH KOMENTARJIH SE HOČEM POČUTIT ČIMBOLJ KOMOT..KO PA LISTAM KAKE REVIJE, KI SVETUJEJO KAJ VSE NAJ NATAKNEŠ NASE DA BOŠ NAJLEPŠA NA PLAŽI… NE VEM KDO TO UPOŠTEVA..SICER PA ČE IMAŠ LEPO TELO SE TE BO VEČ LJUDI OPAZILO KOT ČE SI NAREDIŠ FASADO V TEH VROČINI.

LP

New Report

Close