URI Soča in dr. Primož Novak – JE ZAKON
Pred 14. dnevi sem bila na pregledu v Soči pri Dr. Novak Primožu. Res sem zadovoljna z njegovo obravnavo mojega primera in ga lahko zelo pohvalim. Zelo se je potrudil in mi poleg obravnave za zdravstveno težavo, zaradi katere sem prišla, nudil še potrebne informacije za moje druge zdravstvene probleme. Tudi ostalo medicinsko osebje je zelo na nivoju, tako, da sem res prišla v pravem trenutku, na pravo mesto. Kar tako naprej.
Za dr. Novaka so vedno same pohvale. on je zagotovo en najbolj človeških zdravnikov v Sloveniji. njega imajo vsi radi. sodelavci in pacienti. vedno je prijazen z vsakim sodelavcem od čistilke, kuharice, strežnice, medicinskih sestr, fizioterapevtov, deovnih terapvetov, zdravnikov.
s pacienti se razume ne glede na leta in poskuša se jim čimbolj približat, dobro se razume tudi s svojci pacientov.
Zares sta dr.Primož Novak in dr. Daniel Globokar dva velika ČLOVEKA.
sem nekaj časa delala na soči in zares vedno samo velike besede za dva velika človeka
Odrasli, ko gre za otroke, je pa druga pesem. Težko boste našli starša, ki bo imel kaj dobrega povedati o tem, kako se njegovega otroka obravnava na Soči.[/quote]
Moja hči hodila na zdravljenje in preglede k prim. Marjana Čuček Pleničar
in ing. Josipu Horvatu, moram reči, da sta se res potrudila in jo spodbujala.
Jaz nisem imela pritožb.
osebna izkušnja:
počutje kot ena številka
obravnavan zgolj zato,ker kapne lep denar
v dveh desetletjih (!) obravnavajo poškodbe hrbtenjače na enak način
Z vsemi poškodovanci delajo isto
manjka vzpodbude,vzora,sprostitve
in predvsem nekoga,ki je na vozičku in sam v isti kaši,da ti pove,da kljub paraplegiji življenje ni mimo,da boš še vozil avto,da si lahko najdeš partnerja.ko,da imaš lahko službo,kariero,otroke,dom,ŽIVLJENJE!
danes sem mož,oče,športnik,podjetnik,živim,uživam,delam,sem!
Ko mi je bilo najtežje,na Soči ni bilo enega človeka,tam zaposlenega,da bi bil v stanju dvigniti mi moralo,dati upanje za jutri…tam smo bili kot roboti…vsi isti,vsi na robu obupa.
TEGA ne bom NIKOLI pozabil.
Človek je več,kot le meso in kosti,te zacelijo. Duh rabi ogromno časa da si opomore,na tem ne delajo na Soči nič!
Že davno so ostali daleč zadaj za podobnimi centri drugod po svetu,oni so še v kameni dobi!
lp
Jaz ne vem od kje URI Soča tak sloves. Kar se tiče oddelka za poškodbo hrbtenjače (3. nadstropje) ne morem napisati praktično nič dobrega. Ljudje večinoma gnijejo (ležijo) tam. Delovne terapevtke se dela branijo z vsemi štirimi, fizioterapevti pa delajo, samo eni so boljši drugi so slabši, pa itak ti samo ena ura pripada, to pa je premalo za okrevanje. Razen tistih, ki bi okrevali tudi doma na kavču.
V tujini imaš 4-5 ur terapij dnevno, 6-7 dni v tednu. Pri nas 1 uro 5 dni v tednu. Delajo invalide, ne pa rehabilitirajo. Rajši pojdite v tujino, če lahko, tukaj za težje poškodbe niso primerni.