Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek urinska inkontinenca

urinska inkontinenca

Se katera ali kateri sooča z njo? Imam težave in že nekaj let sama kupujem vložke, če sem prav razumela, pa vložke lahko dobiš tudi na recept. Ginekologinja mi je rekla, da je proces pridobitve vložkov na recept. Ali mi zna kdo povedati kaj več? Najlepša hvala!

Ko poveš splošni zdravnici za težave, ti napiše nalog za vložke. Meni je dala za eno leto, tako, da greš vsake tri mesece v lekarno, kjer si izbereš svojo velikost. Pripadajo ti trije vložki dnevno.

Ko dobiš dokončno diagnozo od strokovnjaka, potem ti pripadajo še posebni nočni vložki, podloge in podobno. Seveda greš pred diagnozo na preiskave, da ugotovijo vzrok in ti predpišejo terapijo.

Srečno!

Vložke kupiš v dm drogeriji, njihova blagovna znamka je zelo zelo poceni. 2,5 EUR cel paket. Za najhujšo inkontinenco pa okoli 5 EUR. Jaz imam zelo blago, stresno inkontinenco,to pomeni če sem prehlajena, pa močno kašljam in imam poln mehur, mi lahko uide. Ali ob fizičnem naporu , med smučanjem. Pomagam si z vložki, kupim te za eno kapljico. Zelo mi je fajn ker več ne rabim skrbeti ali ni je kaj ušlo, ker zadržijo kar precej.

Avtorica, koliko pa si stara?

Odgovor na objavo uporabnika
Toliko stara, 23.11.2024 ob 17:41

Avtorica, koliko pa si stara?

50 bom. Zakaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Vložki, 23.11.2024 ob 16:30

Vložke kupiš v dm drogeriji, njihova blagovna znamka je zelo zelo poceni. 2,5 EUR cel paket. Za najhujšo inkontinenco pa okoli 5 EUR. Jaz imam zelo blago, stresno inkontinenco,to pomeni če sem prehlajena, pa močno kašljam in imam poln mehur, mi lahko uide. Ali ob fizičnem naporu , med smučanjem. Pomagam si z vložki, kupim te za eno kapljico. Zelo mi je fajn ker več ne rabim skrbeti ali ni je kaj ušlo, ker zadržijo kar precej.

So vložki namensko za urinsko inkontinenco? Ker drugače običajne kupujem v DM-u.

Sem moški, ravno tako z ur. inkontinenco, urolog mi je že trikrat zamenjal zdravila, pa ni nobenega učinka, dobil sem plenice, če si jih redno in vestno menjaš, ni smradu. Pa nekak se jih navadiš, dajem kratke elastične hlačke čez, noben ne vidi da jih nosim.

New Report

Close