Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uroš Slak

Uroš Slak

Vsi, ki imate kdaj za kokodakat čez Trenja: včeraj sem pomislila, kako dolgo se mora Uroš pripravljat na oddajo, kako mora bit razgledan in načitan, da lahko vse to sprašuje, argumentira..ne zdi se mi kex, zato malo pomislite na to, koliko dela je vloženega in ne pljuvajte vsepovprek..

Pa menda ne misliš, da on to sprašuje kar na pamet?:) Za njim je cela ekipa, ki mu sproti pripravlja tudi tekst za vprašanja. Na ekranu mu vrtijo tekst.

Oh, saj ni sam za vse, no. Za njim stoji močna ekipa.

no ja, pa vseeno, tudi spraševat in se prerekat ni tko simple, tud če ti eden drži plonk cegelc..

No, seveda da ni.

Hm, kdo pa je sploh pljuval?

To se tudi jaz sprašujem?

No saj se vedno pljuva po njemu kak psiho da je.

To se tudi jaz sprašujem?[/quote]

Pa to je bilo preventivno napisano, ker slej ko prej bi se začelo 🙂

Po kom pa se ne pljuva, mi povej?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

“Trenja”, včeraj je Slak nedvomno dokazal, kako se znajde brez pomoči ekipe in trotl-bobna. Bajuka je pustil kokodakati v nedogled, ko pa je Jankovič zagrozil, da bo odšel iz studia, če ga ne bo utišal, je Slak arogantno siknil: Gospod Jankovič, jaz sem tisti, ki vodi oddajo. Malokateremu voditelju bi bila taka izjava v čast in ponos.

Seveda se mora prej pripraviti na oddajo, ampak tak je pač njihov posel. Ne bi ga zaradi tega ravno kovala v zvezde. Ampak oddajo dela za nas gledalce, kar pomeni, da nam mora biti všečna. Ne bi dala roke v ogenj, da je napet in nervozen voditelj garancija za prijetno počutje med gledanjem oddaje.

In kakšen retorik bi si tudi lahko post festum pogledal kakšna Trenja in Slaku vsakič zarezal črtico, ko bi tvoril stavke v tem smislu: Gospod xy, ne, dejte mi povedat, ne, kako bi vi, ne, tole rešili, a ne?

Tako vodajo bi bila sposobna voditi Ksenija Horvat Petrovčič, ki je sicer bolj za zunajpolitične oddaje samo ji Slak ne bi segal niti do gležnjev.

Ja Bajuk! Je tako hitro govori, da mu je kar iz ust špricalo:-))))))))))

…Slak hoče bit Denis Latin iz hrvaške Latinice…, kar pa mu ne uspeva najbolje…

no, in ne pozabimo trenj prejšnjega tedna. Na ministrico za delo je brez razloga tulil ko zmešan. Je bil pač jezen, ker ga je en tip v studiu sprovociral. Sem se bala da bo koga pred koncem oddaje mahnil…

Slak je težek nevrotik. Jecla, enega stavka ne uspe dokončat, misli mu skačejo…

Naj si pogleda enkrat tarčo. Kljub temu da je debata žolčna, voditeljica ne vpije na goste.

Slak se mi zdi kot en histeričen pudelj.

New Report

Close