Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Urška ali Barbara

Urška ali Barbara

če Janez Janša vabi Buša, potem je prva dama tista, s katero skupaj stanuje, in ima otroke, khmmm, tej pa ni Urška ime.
Frančišek, od kdaj pa ti podpiraš kurbarijo?

Matr ste partijci nekam zgledni ljudje, sam ko je treba pa nedolžne pobijat pol je pa vseeno kdo, kaj in zakaj!

Sploh pa če ima prvi j…. novo pol to ni kurbarija ampak ljubezen, pa kaj bom partijcem razlagal, to je za njih višja matematika:-)

Za partijce velja en dober rek SAM DA SM LEP, PA KA POL ČI SM TUME AVGUST:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Bush da je v partiji, ko je pobijal nedolžne v Iraku?
Janša ti je bil v partiji, a si spet zamešal?

A na tisto, kar je Bog združil…… si pa pozabil?

Družinske vrednote ti naenkrat nič ne pomenijo, živi z eno, s katero imaš celo otroke, na državne sprejeme pa vodi ljubico?

Če še zvečer gleda tisto na T2 je pa mera polna .

Busc prihaja zaradi predsedovanja EU, ki ga vodi JJ, torej , izbira je na strani JJ. Ker sta z Urško poskrbela, da so takim kot si ti ninej in še nekateri na forumu, zavezala jezike . so vaše skrbi in natolcevanja brez osnove.
Kako vas žre že to, da v času predsedovanja niso na oblasti “vaši”, zato non stop zavajate državljane z nekimi za lase privlečenimi lažmi in žalitvami, sedaj se spuščate na najnižji nivo, ki ga vi zelo dobro obvladate, da žalite spremljevalko JJ.
Ninej, ker skoraj spiš na forumu in imaš dovolj časa, verjetno si že prišel na idejo, da bi bila spremljevalka JJ žena g. Turka. Bilo bi fifti-fifti, pa še ves svet bi se nasmejal.

Priležnica nekega politika, ki je zapustil bivšo partnerico in dva otoka, pač ni tista oseba, ki naj bi gostila ženo tujega državnika!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pošten kristjan, za kar se izdaja tvoj favorit, živi z eno žensko in tudi otroke ima z eno žensko!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Packo ti nimaš pojma kaj je priležnica, je pa res da si preverjen partijski kader in ti je pol oproščeno… pol ti pa tk palček iz murgl oprosti

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

draga moja Latha2, a si prebrala moje poste, če si najbrž veš, da nisem odprla teme v ta namen, zanimalo me je samo kaj si mislite in katero bi postavili na prvo mesto, torej?

kaj me žre, na oblasti je človek, ki sem mu dala svoj glas, torej moj (pa mi je iekreno žal).

kje sem žalila Urško??? (čeprav je res, da ni vse tako, kot bi se spodobilo za predcednika vlade)

hahaha, očitno sem ti tak trn v peti, da sploh ne znaš več brat mojih postov in te zelo moti moje pisanje na forumu, v izogib bolečini ti svetujem , da ne prebiraš već mojih postov.

Zakaj pa Laura ne more teh 20 ur preživeti skupaj z možem? Pol od tega bodo itak spali, jedli, se slikali, tako da tiste 3 ure govoričenja komot preživi na stolu poleg njega in ne rabi nobenega posebnega damskega programa. Prihranila bi naš denar in živce zaradi prometa in še kregali bi se manj. Za Urško bi bilo vsekakor bolj koristno, da se posveti karieri zdravnice, če misli ta poklic sploh opravljati. Če bi politiki res takos krbeli za narod, ne bi bilo zaradi njih toliko problemov.

Barbara

Urška se itak povsod sili pa nima kaj delati tam

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Bila je Barbara, bila je Urška..

Zrcalce, zrcalce na steni poglej katera v deželi je lepša, povej?

ja pa si res sveta preproščina, pa brez zamere, kako lahko sploh primerjaš dve ženski med katerima je več kot 30 let razlike, vsaj po lepoti, Morda bi bilo bolje če bi ju po pameti,uglajenosti itd. aja tega pa ne znaš!

Ne vem kdo svetuje Urški glede protokola. Ampak, porazno!! Že na faksu se učijo kako naj se oblači poslovna ženska – nevpadljivo, frizura preprosta, kratka, da se lahko počeše itd. Urška pa dela vse kontra. Frizura je neurejena (če si jo mora popravljati za ušesi, sigurno ni urejena, dolžina las naj bi bila najdaljša do ramen sicer izgleda skuštrano, obleka mora biti čim manj vpadljiva, normalne dolžine – malenkost pod koleni, ramena pokrita itd.), torej, če nekdo konča medicinsko fakulteto ni nujno, da se zna tudi primerno dogodku obleči. Vse na njej je bilo prikupno, bila je kot Pepelka, ampak v tisto družbo nikakor ni sodila.
Draga Urška, daj se vendar podučiti, kaj sodi v protokol in kaj ne. Doma in v prostem času se le obleči po svojem okusu, v času državniških obveznosti pa naj te oblečejo drugi.
Barbari pa se vidi “praksa”. Dostojno prikupna!!

Za nekatere večno nezadovoljne in kritikantske slovenceljne bi morale res prezentirati na slovenskem političnem prizorišču žene ali partnerice, kot je bila Drnovškova. Takrat boste najbolj zadovoljni.

Dostojno prikupna:-))))
Daj no, starejša ženska, ki je povrhu še žena predsednika bi bila pa res smešna, če ne bi bila “dostojna”. Nisem čisto prepričana kaj pri tebi ta beseda sploh pomeni? Pa povrhu naj bi bila tudi “prikupna”, no, vlak je šel že davno mimo, ostane ji samo še “dostojna”.

Urška je pa biserček, recimo dostojna in zelo, zelo prikupna. Kako gre nekaterim v nos njena lepota in mladost, človek ne more verjeti.
Lepo in pametno zaročenko ima predsednik vlade g. Janez Janša! Lahko smo ponosni nanjo!

Urška biserček, ja recimo Janši bi lahko bila hči…Ne gre nikomur nič v nos, gre v nos nam to, da se ena urškica slini z davkoplačevalskim denarjem in ona ni prva dama Slovenije, samo ta ima pravico do le tega, tako je povsod, zakaj bi bil Janša izjema? Aja pač Janša je navajen se razmetavati z našim denarje, medtem, ko nekateri nimajo za kilo kruha…Urška se pa kaže vsa nališpana nakičena in oh in sploh!Komaj čakam volitve!

Ameriška prva dama na svoji spletni strani piše, da jo je gostila ga. Barbara (nič o Urški). To novico so včeraj povedali na POP-u, jim verjamem.In sedaj je dilema razrešena, kdo je bila prava gostiteljica.

Se mi je zdelo, da se na proslavi ob dnevu državnosti niti pogledali nista,čeprav sta sedeli čisto blizu, vmes je bil samo prazen stol, rezerviran za predsednika. A se motim?

Ne, ne motiš se. Bi pa bilo nekoliko nehigienično, če bi ji Urška namenila kakšen pogled, glede na to, da je prav na ta dan predsednik grdo potunkal predsednika.

Ne, ne motiš se. Bi pa bilo nekoliko nehigienično, če bi ji Urška namenila kakšen pogled, glede na to, da je prav na ta dan predsednik grdo potunkal predsednika.[/quote]

Mik, nisem spremljala, tako da nič ne vem o tem. ali lahko na kratko opiseš, prosim, za kaj gre.

New Report

Close