Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek URŠKA IN POVODNI MOŽ

URŠKA IN POVODNI MOŽ

pa kaj še vidiš KIR?
no?
🙂

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Da si en tak prijeten in nagajiv babše, strupenih 160 cm…… še dobr da te tvoj kroti!

hahahaha, ta film o korititvi se ježe pred davnimi leti naveličal gledat.-)))
raje gleda mehiške nadaljevanke, tam je vse takoo izi za enga poštenega dobrovoljnega moškega:-))))

dvomim, da bi se babše kot sem jaz, sploh kdaj pustilo ukrotiti:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Točno tako sem se te predstavljal! In ne vem zakaj me take strupene od nekdaj fascinirajo

zato, ker se imaš z ženo tako zelo lepo, da prav pogrešaš, da bi te ena 24/ur na dan špikala :-)))

Res se imam lepo, če le kakšnega kozla ne ustrelim!
Sam klub temu bi se špikal s tabo, pa četudi 24 ur/dan!

In ti ob tej čudni uri po brskaš računalniku? Očitno si ga nekam poslala, sicer bi počela kaj drugega

ah, običajno ob tej uri spim.
razen takrat, ko delam.
toda včeraj sem imela v službi seminar:-((((((
potem pa še 1 ura vožnje domov:-(((((
pa zeblo me je kot potepuškega mačka:-)
pa sovražim sedet na miru več kot 5 minut, včeraj sem pa 7 ur:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
za znoret.

Sočustvujem s tabo če moraš nekaj počet kar ne maraš. Sprašujem se zakaj? Odgovora ne najdem… hmm

:-))
to, o čemer smo govorili na seminarju, zelo zelo rada počnem.
ne pa tega, da je vse skupaj potekalo takooooooooooo dolgo.
samo v tem je keč.

ampak….
saj se je preživelo:-))
pa v vsaki stvari je nekaj dobrega: včeraj sem ugotovila, da se da tudi 7 ur skupaj pr mir sedet:-)))
kdo bi si mislil:-))

Ja, sploh zadnje glede na to kakšna žerjavica si. Najbrž so te kot najstnico morali kar privezat….

kot najstnica sem se veliko jokala:-)))))

???? Jaz pa sem mislil kako vesela in neukrotljiva si bila!

bla sem eno zamorjeno dete:-(

na srečo je to že mimo:-))

si predstavljaš, da bi bila takrat razposajana, dons pa nočna mora?!
uf!!

Si zamišljam Štefi! Ti bi moškemu svetu “parala” gate, mi se pa sedaj s kom ne bi imeli možnost pogovarjat :-))

hehehe, le misel na tako možnost, me strese do kosti:-)))

Pa je blo mišljeno kot kompliment! Očitno jih dobiš toliko, da si postala že imuna

NAPAKA.

ob vsakem komplimentu se raje vprašam, pa kaj za vraga, bo še sledilo .-))))

Pol si lahko misliš kaj še vse ti bom tu natrosil, ampak vse bo res!

New Report

Close