Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Urška Klakočar je izredno seksapilna, vsak moški si je želi.

Urška Klakočar je izredno seksapilna, vsak moški si je želi.

Smešno je, kako frustrirate ženske nad Urško. Ženska izžareva seksapil, žensko energijo. Je ena redkih še pravih žensk, zato pa ji SUHE VEJE tako zavidate.

ponoči je vsaka krava črna 🤗

seksipil za vodilno funkcijo ni bistven in za ta položaj enostavno ni prava, je v zasmeh slo.

v njej sicer seksipila ne zaznam, meni deluje zgolj poblanžana možača. ampak okej, jaz sem na monu grda debela matronasta z ogromnovisečimi joški suha veja 🤷‍♀️, kaj pa jaz vem o seksapilu 😁

Odgovor na objavo uporabnika
a bo šlo, 03.01.2023 ob 16:40

Smešno je, kako frustrirate ženske nad Urško. Ženska izžareva seksapil, žensko energijo. Je ena redkih še pravih žensk, zato pa ji SUHE VEJE tako zavidate.

Prvo, nobene ženske si ne želi vsak moški, pa da je še tako lepa!

Drugič, ženske smo ženske, več ali manj želimo samo enega ta pravega, z drugimi pa ne želimo nič imeti. Kaj nam torej pomaga, če smo še tako lepe in privlačne …

Zartrose izven profila, 03.01.2023 ob 16:47

seksipil za vodilno funkcijo ni bistven in za ta položaj enostavno ni prava, je v zasmeh slo.

v njej sicer seksipila ne zaznam, meni deluje zgolj poblanžana možača. ampak okej, jaz sem na monu grda debela matronasta z ogromnovisečimi joški suha veja 🤷‍♀️, kaj pa jaz vem o seksapilu 😁

In čakaj zdaj, boš še sigurno slišala, da te daje fousarija in ljubosumje ker nisi kot Urška 🤣 js zase lahko rečem,da hvala bogu ji nisem niti malo

Se kar strinjam. Ampak zato in prav zato se je oglasil tudi Vodeb – ker je le star potrebnež, ki si ga žuli na njo, javno jo pa po frojdovsko ‘strokovno’ analizira – da je pač ‘razstelana’. Tako bi si on želel, pa taka ona ni! Želi jo ponižati, ker je ne more pof…ti.

Bogi Freud, v grobu se obrača, kako so ga vulgarizirali. Freudu bi bila Urška verjetno všeč kot ženska. Meni ne deluje nevrotično niti izrpijeno niti ne iskreno. Res pa je, da je ekstrovertirana in da s tem konkretno razburja šovinisticno mentaliteto – tako moških kot žensk.

Urška je ogledalo slovenske nepotešenosti, indikator ženske potlačitve! Žalostno.

Nisem posebej navdušena nad njo, ampak prav zaradi obširne kritike postajam!

Niko ne udara mrtva psa. 

In ona je še kako živa!

Anonimno 8688, 03.01.2023 ob 16:52

In čakaj zdaj, boš še sigurno slišala, da te daje fousarija in ljubosumje ker nisi kot Urška 🤣 js zase lahko rečem,da hvala bogu ji nisem niti malo

itak.. ker ne smeš svojega mnenja izrazit ne da bi bila ljubosumna po njihovo.

jaz na lepše od sebe nisem ljubosumna, ne vem zakaj bi bila na grše. na funkciji ki jo ima pa je tudi porazna, to je dejstvo.

Preveč si kritična  … tokrat. V posmeh je Sloveniji kdo drug! Urška je največ v posmeh sama sebi svojo pretiranostjo, ki pa politično ni destruktivna.

V posmeh demokraciji je van der Leynova!

Sem moški , nisem gay. In ta oseba ni sekipilna, je vulgarno nastavljaška. To s seksipilom nima nič skupnega .

Vsaka taka  ženska, tudi prostitutke se lahko sebi zdi seksi  s svojim vpadljivim obnašanjem , a to ni seksipil. To je vulgarnost.

Niti lepa ni.

Seksipilna ali ne, ona pa podobne kure bodo spravle drzavo z svojim obnasanjem v bankrot.

Roman Vodeb je precej pameten možakar, predvsem kar se tiče žensk. A glede Urške so ga nagoni premamili in je ponorel kot podivjan najstnik, ki si ne mora upreti prvi ljubezni.

Resno kdo to misli?  Moj mož pa zmeraj pravi da je znablasta oplajhana blondinka .

Jaz si je ne želim. Matr, pa saj je blond. Od zunaj in od znotraj!

Jaz opažam v službi ravno obratno, da jo emancipirane ženske zagovarjajo, moški pa pravijo, da je zmešana baba in zakaj ji nihče  ne reče, da  je videti butasta.

khm289, 03.01.2023 ob 17:23

Roman Vodeb je precej pameten možakar, predvsem kar se tiče žensk. A glede Urške so ga nagoni premamili in je ponorel kot podivjan najstnik, ki si ne mora upreti prvi ljubezni.

Zelo dobro jo je opisal, kljub temu, da imam Vodeba bolj za šovinista, ampak v primeru Urške pa se z njim popolnoma strinjam, zelo jo je zadel. Že tisti uhan v nosu, ki ga ima, je ogaben, totalno neprimeren za funkcijo, ki jo opravlja. Ženska se ne zna obnašat, ne oblečt in je res neprimerna.

kaj pa vem783, 03.01.2023 ob 17:30

Jaz opažam v službi ravno obratno, da jo emancipirane ženske zagovarjajo, moški pa pravijo, da je zmešana baba in zakaj ji nihče  ne reče, da  je videti butasta.

ja valda da jo zagovarjajo in moški kurčijo, če je pa seksi, ti ne živiš v 2022?

Videti je običajna ženska, brez kakih izrazitih plusov ali minusov.

. https://www.google.com/search?q=ur%C5%A1ka+klako%C4%8Dar&client=firefox-b-m&sxsrf=ALiCzsZlhRMb6V5pmWfeWYSBhoxO6odf6A:1672763837434&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9p8ry6qv8AhUJhf0HHUNYC5QQ_AUIBigB&biw=342&bih=734

Kaj jo po vaše določa kot femme fatale?

Ta možakar Vodeb pa itak nima sto pik. Nima poštimano v glavi…

Zartrose izven profila, 03.01.2023 ob 17:01

itak.. ker ne smeš svojega mnenja izrazit ne da bi bila ljubosumna po njihovo.

jaz na lepše od sebe nisem ljubosumna, ne vem zakaj bi bila na grše. na funkciji ki jo ima pa je tudi porazna, to je dejstvo.

Sej to, če ti kdo pač ni lep in izraziš mnenje, si takoj ljubosumen.  In se strinjam s tabo, tudi na lepše nisem ljubosumna in niti na ki naj bi bile grše

IMA PREVELIK EGO!!

Ti si pa zadnji ki boš ocenjeval ženske, ker je več kot očitno da do njih ne prideš več 😁

Zelo samozavestna ženska je in tudi čedna. Za  naso malo in  zaprto deželo je revolucija.

Sicer vsak ima svoj okus. Ampak meni osebno tak tip zenske ni simpaticen, blond lasje in ultra blond obrvi pa tako bleda koza mi ne potegnejo. Spominja me na igralko Gwendoline Christie iz serije Igra prestolov tocno na ta lik, ki ga je igrala, ne na njo, ko je upedenana in namazana.

Ti nisi normalen, samo še tak psihopat normalnemu manjka v bajti.

Potem pa še dobro, da nisem moški 🙂

New Report

Close