URŠKA KRIČI NA JANŠO
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/video-ste-videli-kako-je-urska-okregala-janeza-janso-440274
No kako bi pa Janez lahko naredil kontro, bi lahko dal vsem upokojencem visoke zaslužnostne dodatke?
Kaj pa delajo sodišča? Kako sodijo? Sodišča so zato, da sodijo, obsodijo in razsodijo. Lahko se jim reče tudi mafija. Politika lahko ima v žepu politika preko sodìšč. Ostale ljudi pa preko kuvert. Redko kdaj razsodijo pošteno ali pa nikoli. Sodìšca so strukturna veja oblasti, ki ima moč NAD LUDMI, ki sodijo v imenu ljudstva. Katastrofa je to.
In če so imenovani pristni Slovenci umirali v Cukrarni za slovenski jezik, je danes slovenščina postala slovenština. V Lj težko slišiš slovenščino.
Nad kom ta gospa kriči? Kultura pa tako slovenska res?????
Anonimen15748292, 03.05.2025 ob 19:02
Prav mu je povedala. Sdsovske podgane z Noriškim so kričale o mafiji, krivosodju, zdaj so pa vsi utihnili. Golazen umazana. Prav je povedala Urška. Mafija ga je oprostila!
Kdo te lahko oprosti, če ti sodi za brez veze?
To me pa res zanima.
Preberi to, 03.05.2025 ob 18:43
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/video-ste-videli-kako-je-urska-okregala-janeza-janso-440274
No kako bi pa Janez lahko naredil kontro, bi lahko dal vsem upokojencem visoke zaslužnostne dodatke?
Kaj pa delajo sodišča? Kako sodijo? Sodišča so zato, da sodijo, obsodijo in razsodijo. Lahko se jim reče tudi mafija. Politika lahko ima v žepu politika preko sodìšč. Ostale ljudi pa preko kuvert. Redko kdaj razsodijo pošteno ali pa nikoli. Sodìšca so strukturna veja oblasti, ki ima moč NAD LUDMI, ki sodijo v imenu ljudstva. Katastrofa je to.
In če so imenovani pristni Slovenci umirali v Cukrarni za slovenski jezik, je danes slovenščina postala slovenština. V Lj težko slišiš slovenščino.
Nad kom ta gospa kriči? Kultura pa tako slovenska res?????
Prevedi v berljivo slovenščino!
Naše sodstvo – če je kaj pravice na tem svetu, bodo krive obsodbe, zanikanja, kraje, itd. plačali potomci vseh vpletenih. Pri mojem primeru so bila vsa dokazna sredstva in materiali tako pisni kot ustni in kasneje mi je pripravnik odvetnik povedal, da je v Sodni praksi dejansko prav moj (naš) primer, kako sodišča ne smejo delati. Dala sem vse prihranke in še zemljo in preklela vse vpletene in njihove potomce, ki so se posluževali laži. Nekateri že kasirajo, drugi še bodo in verjetno njihovi otroci ne bodo uspeli obdržati njih priimka. Naj jim bo lahka pot v pekel.
Kraljica… vrhunsko mu je povedala.
Nadevane z egom do nebes pa se je pokazal, kako si prinaša zasluge, ki jih nima, kako se zlaže in kakšen bebec je… Janša zevpred osamosvojitvijo smo v tej Sloveniji govorili slovensko… samo on ocitno ni, ker do osamosvojitve je komunistični partiji in Beogradu v rit lezel za lastne privilegije…
Tolk o tem kdo je zavedni Slovenec, Janša ocitno ne, saj do osamosvojitve ni govoril slovensko.
Anonimni125, 03.05.2025 ob 19:46
Kraljica… vrhunsko mu je povedala.
Nadevane z egom do nebes pa se je pokazal, kako si prinaša zasluge, ki jih nima, kako se zlaže in kakšen bebec je… Janša zevpred osamosvojitvijo smo v tej Sloveniji govorili slovensko… samo on ocitno ni, ker do osamosvojitve je komunistični partiji in Beogradu v rit lezel za lastne privilegije…
Tolk o tem kdo je zavedni Slovenec, Janša ocitno ne, saj do osamosvojitve ni govoril slovensko.
Ne vem kaj je rekel in kako, smo pa pred osamosvojitvijo govorili skoraj vsi slovensko. Danes pa polovica ne več, ja tako je. V rdeči kikli ona, bi lahko to vedla, sam kako, če je več v zraku, kot na zemlji.