Najdi forum

Splash Forum Politični čvek urška nam ga biksa

urška nam ga biksa

Tako je #UKZ vrnila spodobnost v #DZ 🤔🥱😅 pic.twitter.com/YOZjr7ETor

— Davorin Kopše (@DKopse) July 6, 2023

Polom, je to obnašanje predsednice parlamenta ?

med sejo je brala opolzke sms-e.

Meni je pa všeč! Tok je luškana ratala. Najbrž je zaljubljena. Ji privoščim!

Naj bo zunaj službe, v službi tebe ne bi gledali da si tam v devetih nebesih, od tebe pa nič.

Psihoanaliza jo je dobro opisala

Kot da je avtor twitta videl, kaj je brala!!

Jaz se tudi nasmejem, ko mi otrok pošlje SMS, da je dobil lepo oceno v šoli. Ali pa mama, da so izvidi pri zdravniku super.

Naj še kdo reče, da dinero ne osreči ženske 🤣

jebo te…, po obnašanju in tatujev mi je zoprna.. ampak to je pa čisti sex… odlično…, že zarad tega naj ostane do naslednjih volitev…, to bi moralo na yt bit hit…, vidi se, da so bila sporočila erotična, tukej nimaš kej..

no.., ta tviteraš je pa itak pacientov smrduh….., ki mu ni nič za verjeti..

Tu na posnetku je nekam drugačna, seksi. Običajno ni za gledat. Direkt v hormon 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno316, 10.07.2023 ob 05:46

Tako je #UKZ vrnila spodobnost v #DZ 🤔🥱😅 pic.twitter.com/YOZjr7ETor

— Davorin Kopše (@DKopse) July 6, 2023

Polom, je to obnašanje predsednice parlamenta ?

med sejo je brala opolzke sms-e.

kaj si vi bedaki sdsovski izmišljujete

Ine samo spodobnost. Tudi življenje med tiste nespodobne zombije v DZ. Moj glas ima. ❤️

Luštno jo je gledat tako, 10.07.2023 ob 14:38

Tu na posnetku je nekam drugačna, seksi. Običajno ni za gledat. Direkt v hormon 🙂

Na tem posnetku je skoraj 100% imela ravno ovulacijo.

A ima kdo od novinarjev jajca da jo vpraša čemu se je nasmihala in ali to sploh sodi na državnozborsko razpravo.

Pravica do zasebnosti. Stop. Kjer se začnejo moje pravice se vaše končajo.

Ja, ja ukz sam da ti te pravice v DZ nimaš. Če vodiš sejo ne smeš imeti razgovorov na socialnih omrežjih ali SMSjih.

Meni je pa tko kjutkana. Like!

Jaz jo čisto razumem in podpiram.

Poglejte jo kako sije.
Ima lesk v očeh in nasmeh na ustnicah. Obraz jo dobesedno žari od pozitivne ienergije.
Definitivno je na drugi strani strasten Ljubimec, vreden njenega časa in strasti. ❤️
Moški dobro si poglejte ta video, kaj pravi Ljubimec naredi  z žensko na daljavo. 🤗
Urška, sem ti kar malo folž. Uživaj!

Vsi smo krvavi pod kožo.
A ni lepo videti zaljubljeno in srečno žensko?

Urška, meni si polepšala dan.

Ni normalna.Ker ne ve, kje so meje.Preveč si dovoli.Izpade neuravnovešena in brez kompasa.Fakulteta ne izključuje bedaka!

To je morala fuuuukkkkk…at pol… Zgleda kot predigra.

Grozno, 10.07.2023 ob 18:05

Ni normalna.Ker ne ve, kje so meje.Preveč si dovoli.Izpade neuravnovešena in brez kompasa.Fakulteta ne izključuje bedaka!

To je res ja. Se vidi da je malo zaostala.

Babe, kaj ste tok zagrenjene. A če vi ne, potem ne sme nobena, al kako?

Pogled na Urško je tudi meni polepšal popoldne. Nikoli nisem gledala nanjo s te plati. V DZ deluje včasih drugače kot smo vajeni, a ti njeni simpatični nasmeški sreče so res neobičajni in neprecenljivi. Ne poznam njene zgodbe in ozadja tega dopisovanja, a kdorkoli jo je naredil tako zapeljivo in sijočo, bravo za njega. Tako zgleda vsaka srečna ženska, ki jo osreči moško srce.

Res lepo za pogledat, karkoli že je bilo. Nasmejana ženska je nekaj najlepšega za pogledat, ne pa da jo moški spravlja v jok, obup in agonijo.

grenivka neprijavljena, 10.07.2023 ob 23:15

Pogled na Urško je tudi meni polepšal popoldne. Nikoli nisem gledala nanjo s te plati. V DZ deluje včasih drugače kot smo vajeni, a ti njeni simpatični nasmeški sreče so res neobičajni in neprecenljivi. Ne poznam njene zgodbe in ozadja tega dopisovanja, a kdorkoli jo je naredil tako zapeljivo in sijočo, bravo za njega. Tako zgleda vsaka srečna ženska, ki jo osreči moško srce.

Res lepo za pogledat, karkoli že je bilo. Nasmejana ženska je nekaj najlepšega za pogledat, ne pa da jo moški spravlja v jok, obup in agonijo.

Dobro si tole napisala. Ja, bolje je videti žensko, ko ji moški prikrade nasmeh na obraz, kot pa solze. Kako malo je potrebno, da smo srečni?

Lepo za pogledat v prostem času. V DZ je to neprofesionalno in nesprejemljivo.

Sem morala še enkrat pogledat posnetek hehe odlično 😃 na koncu si je ogledala še nohte hehe super ……. Privlačno in igrivo ……😉

New Report

Close