urška pa janez sta se pa kar postarala
Eh no. Če si punca, žena politika ali mogotca, točno veš, v kaj se spuščaš. V nasprotnem pač nisi punca, ne žena. Tiha voda pa nekaj dere, so včasih rekli.
Pa tudi za ljubezen leta niso ovira.
Če pa tvoje preberem, je bila pa verjetno prisiljena vzeti starega dedca, da sedaj kot mamica trpi. Še denarja ji naj zmanjka, bo bolje uvidela, kako zgledajo trpljenja vajene mamice, ko ne vedo, kako bodo nahranile otroke, zraven imajo pa še brezposelnost.
A sedaj to pomeni, da boste volili Janšo, ker se vam njegova žena tako smili?
Strinjam se s predhodnim mnenjem, da je ženska točno vedela kako in kaj? Ubogi revi, kot jo poimenujete posredno, ker se vam smili sedaj kot mamica (res kje so tiste najbolj krute zgodbe), je točno vedela, v kaj se spušča. Dva obraza na človeku ne maram. Zgleda res malo bogica, ampak ima svojo moč kje drugje. In še to, njen mož v svojem oglaševanju ne gleda v kamero (ali po domače, gleda vam v oči), ampak bere tisto, kar so mu napisali, če ste fajn pozorni. Takih je v tem življenju ogromno. Štiri leta je imel ta isti čas, da bi kaj storil, pa ni in sedaj mislite, da bo storil čudež iz svoje teoretične knjižice, ki so jo izdali? Meni je res smešno, da boste šli še enkrat na limanice. Pa saj drži, osel gre enkrat na led, človek pa večkrat. Če v času, ki ga je imel, ni mogel izkazati, kar bi čudežno sedaj, zakaj bi mu verjela? Na račun njegove uboge mamice, ki ne pozna resničnosti življenja v meri, ko so nekatere mamice res na dnu, brez dohodkov, brez vsega in morajo preživljati otroke in še kaj. Da pa samo moža ni doma, kjer ima materialno dobrinjo, pa res ne more biti takšen problem.
Jankovič je premaknil marsikaj, kar si je zadal. Pri dosedanjih vladah je bilo pa samo obljubljanje in nič izpolnjenega. Še tisto, kar so obljubili, so raje vzeli sami, na svoj “humoren” način. Da ste sami kaj ustvarili, ste se tudi zapufali? Če pa Lukšič sedaj, ko je takrat rekel drugače, pa sedaj govori drugače, je pa jasno, zakaj ne gre zaupati temu, kar je padlo v vodo s predčasnostjo.
Znano je tudi, ko ljudje nimajo kaj drugega vzeti, se opreti, da se opirajo pod pasovi, ker menijo, da je to njihovo najboljše orožje. Ko se spravljajo na družinsko življenje. Še vsak takšen jih je dobil po grbi, tako ali drugače.
Virant bi zapasoval druge, samo sebe ne. Mi pade na usta nekaj sočnega, vendar mu ne bom očitala to, da se je znašel, kot vsak, ki dela na črno, da preživi svojo družino. Ne pomaga mu sedaj to, da je nekaj vrnil.
Kaj ima Jankovič s svojimi sinovi, ni moj problem in me ne zanima, dokler bo fer do nacije in bo za slednjo tudi kaj storil. Kar je tudi dokazal.
Voliti iste predhodnike vlade se mi zdi tako, kot če bi volili iste župane, recimo Simšič, Potočnik, kjer sta delali same izgube, tako ali drugače. To je jasno kot beli dan. Zakaj bi potem že volila istega predhodnega mandatarja naj mi kdo pove, če sem raje osel kot človek, kjer gre prvi samo enkrat na led. Pa še takrat nisem šla in jih nisem volila. Zakaj že? Kaj bodo ti isti, ki so že bili storili, popravili? Res da se da komu kdaj še drugo šanso, ampak tem jih ne dam, ker je sedaj vse na dnu. In tega ne morejo opravičiti dosedanji parlamentarci s sodelavci. Če povežem skupaj še J in V, kot enotnega nekdaj v neki vladi, je razlog še toliko bolj oplemeniten.
Da tega nočem več.
Se še enkrat strinjam, da je uboga Urška Zala vedela, v kaj se podaja in s kom se je zapletla. In kot zdravnica ve, kakšne so posledice pravilnega delovanja in nepravilnega, kar pomeni, da gre ali za pozitivne ali negativne. Če je bila pripravljena sprejeti tudi negativne posledice, je to vedela.
Mar so ljudje v zdravstvu šele sedaj tako zelo štrakali in vseeno dobili zaušnico?
Čakte, čakte, babe! A ni tale Urška zdravnica. A bo zdravnica samo za zjutraj, ker če bo ponoči delala, bo zmatrana. Kot je sedaj! Večina za vas tako opevanih držav ima bistveno krajšo porodniško, potem pa delat! Kot zdravnica najmanj v dve izmeni!
Tako vse pričakujete,da bodo dohtarji vedno dobre volje, pa vam na razpolago, pa nič zmatrani, pa vse ostalo kar si tisti trenutek zaželite.A ona bo pa zmatrana, pa bo delala sam zjutraj, pa imela bo edina v državi majhnega otroka, pa moža večino časa ne bo doma, pa bo zato boga.
Dejte, dejte! Punca si je zbrala starejšega iz same ljubezni, pa nič je ni zanimal njegov položaj, čisto nič. Ne ona bi ga vzela tud če bi bil reven, saj je vendar alpinist.
zakaj, če si brisan, ponovno. Je res več brisev kot objav tu gor, lari fari. razumela bi, če bi šlo za predovlilni molk, pa le to ni. in se neupravičeno brišejo mnenja, ki niso glavi po godu.
politika tu je? odvisna od levega ali desnega pihlaja osebe. kjer demokratičnosti in molka sploh še ni.
če ni spadalo v ta sektor, upam, da se ne držiš gospod dejstva, da kar ni v sklopu s tvojimi prepričanji, je treba brisati? ker to je bilo v preteklosti.
oseba, ne delaj se, kot da ne veš. hočeš reč, da robi sploh ni bil kriv in da si kriv ti in tvoja filozofija. in če se ne sklada v osebnostnem prepričanju, si izločen? dopuščaš se koga blati, ne dopuščaš, da se merodajno povedo stvari.
če bi te prosila, da skrij kakšno mnenje, bi rekel, da ne moreš, skozi bla bla bla. ker je zakon takšen. kje sem kaj povedala takšnega, da se pač briše- je narobe to, ker nisem podornik dosedanjh vlad? je problem, ker sem napisala #uboga”, čeprav je polno krepkih na ljudi. lki so izpostavljeni! sem slišala po radiu, da se o janši ne sme nič govoriti, ker te bo drugače tožil. zakaj bi o kom sploh govorili, čew ne smemo izražati mnenj, kot državljani in bi morali edino kimati kot se kima, v nasoritnem bomo toženi,. Zakaj že? Prisila in vojska. Beh. Njegova vlada nam dolguje že nekaj let, gleda pa še v odsnovi v nagovarjanuju nas ljudi, skozi oči telet. Kjer ne gleda v oči, ponovno. Če sem zato kaznovajna, let it be..
Dobra fora, to bi morali oglaševati :))))[/quote]
Super:)))[/quote]
Zakaj otokov oče kot politik spet dosega bonus točke? Kje je bilo kaj slišati iz zdravniške afere in ostalih otrocih in aferah iz tega konca? Kako se pop ni spomnil nič v to smer vprašati? Res jesmešno, ko se spotikate samo ob ene otroke.
imejte v mislih, da vse kar nekomu slabega namenite v besedah, dejanjih ali mislih se vam bo slej kot prej vrnilo.. .Naj bo vsaj to vaše vodilo če ne osebno dotojanstvo da o druih ne govorite grdo, poniževalno, zaničljivo, arogantno.. .
Jaz sem bila večino časa sama pa sem imela dva dojenčka naenkrat..ne boste verjel sama sem ju popedenala. Mame, ki imajo samo 1dojenčka imajo čas da se stuširajo, pojejo, na hitro pospravijo, umirijo, spočijejo..kar koli pač rabijo v tistem času ko dojenček spi. No moji sta se na srečo menjavali v teh fazah budnosti in spanja v prvem letu kar pomeni da ene same sekunde nisem bila brez dojenčka v prvem planu in v svojih rokah. Zato res ne bi mogla nastopat pred kamerami ker mi je bila dovršenost mojega izgleda v najmanj drugem planu. Zato ji pač morajo pomagat sorodniki..da se gre k frizerju, potelovadi, obleče..tako pač je in zahteva njena javna pojavnost.
Zaljubila se je v človeka v gorah in ne njegov poklic. O kakšnem denarju in ugledu pa govorite? Če bi to želela bi zajadrala med gospodarstvenike a ne? Pa dvomim da bi bila lahko zdravnica tako plitka..sploh pa športnica, verna..mislim da sami svoje vrednote projicirate (tisti ki menite da ima njen mož nek strašen denar?!? in pa ugled..). Otožen pogled..ja normalna mama je vedno raje z otrokom kot po žarometi ampak tak je pač njegov poklic. Če pa je bila vmes še kaka poporodna se je pa zelo hitro pobrala in ji v vsakem pogledu želim veliko sreče, miru in skupnega veselja. Mislim nanjo s toplino v srcu čeravno je nikoli morda ne srečam osebno. Vse dobro.
Glede Jankovicevega klana pa poznam res neke tragi zgodbe vsesplosnega varanja pri vseh moskih in res – ne hvala za rože, denar ali močen priimek. Prenesem da mož trdo dela ne pa da..pa pustimo to, tudi njim – predvsem ženskem delu..vso srečo!
Pri vsem denarju (2 stanovanji + 2 hiši) bi pa vendar lahko bodoči PM namenil kakšen evro tudi za pomoč v gospodinjstvu Uršiki zali. Mogoče se samo spomnil ni, ker je moral pomagat pri nakupu oklepnikov, potem pa že nekaj let po sodiščih hodi. Enkrat on toži, enkrat njega tožijo,. pa gredo ure in dnevi. V parlamentu je namreč sila redko, skoraj nikoli. Le kje se potika, če ni doma pri ženi in otroku, v službi pa tudi ne!
a dej, dej..s kom pa? Dejte no lepo vas prosim neumnosti kvasit..a je to kdo iz prvega klana napisal :-)?
Ja tip pač ne kaže čustev pred množico, je profesionalc, se zna brzdat..pa kaj vas ne zanimajo njegova politična stališča, pismu če hočte gledat “emocije” glejte žajfaste nadaljevanke na POPu :-). Men je pa prov da ne špila nekega “burazera” kot en drug ki pa res na velko okol skače, sinovi tud, on pa še clo ponosen “kakvo muško” ima v bajti. Fuj..ja korak 200 let nazaj za Slovenijo..super vrednote..ampak važn da se on v javnosti objema. A ste lahko še bolj plitki oz. na prvo žogo al kaj?
Stoječ kapital še ne pomen da imaš ti na mesec miljon prilivov, Patrije je en drug JJ sfural, sej čez 10 let bo vsem vse jasn..upam..edin če boste fotra volil pol bo on poskrbel da bo vse skp zbrisan.. . Pa zakaj tujo pomoč..če ste normalni in imate normalne odnose potem je veliko lepše če ti pomaga nekdo domač a ni res? Sploh pa si vsaka normalna mama želi bit čimveč s svojim otrokom.. .
Hm, ko je bila v studiu je najbrž moral nekdo popazit na dete, saj ga vendar ne more pustiti kar samega doma. Če bi ga privlekla s seboj v stiudio, bi šla v luft vesoljna Slovenija, češ da zlorablja nedolžnega otročila v volilne namene. In ker je bil mož z njo, je po moji gospodinjski logiki najbolj razumljivo, da so ji priskočili na pomoč sorodniki. Pa tudi sicer se zgodi, da mora mati skočiti, po kakih opravkih, kamor težko vzame otroka s seboj.