Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Urška se je močno postarala

Urška se je močno postarala

[img]http://img.rtvslo.si/_up/upload/2013/01/28/64958068_bacovnik_show.jpg[/img]

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Jaz mislim da samo slikica ni zretuširana.

Če pogledam Tino Maze na vseh naslovnicah je u iber lepa, ko pa jo je včeraj kazalo pa guba pri gubi, kar pa itak ni nič nenavadnega, ker ti tak mraz res rije po faci ko si dneve in dneve zunaj na minus stopinjah.

V teh trič trač revijah so itak vsi lepi 🙂

kaj se ne bo madonca:( čeprav še vedno zelo dobro izgleda
ampak takole na hitro ko pogledaš Urško je na prvi pogled malo podobna Katie Holmes
so eni tabloidi naredil enkrat primerjavo njunih slik-res sta si malo podobne

Meni je ful lepa ženska, zelo mila, ampak tudi zelo zelo utrujena, kar se ji pozna tudi na obrazu.
Ampak saj imamo vsi taka obdobja, malo več delaš, malo več skrbi, malo manj spanja, pa so hitro podočnjaki in utrujenost na obrazu. Ta trenutek nikomur ne bi bilo lahko v njenih čevljih.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

ne bi rekla
samo svetloba ni zrežirana tako, da zmehča linije, temveč ostra, ki poudari čisto vsako gubico.

saj veš, ko fotografi slikajo, uporabljajo tisti beli zaslon, to je ravno zato, da prepreči take gubice.

Holmesova je seveda veliko lepsa, je pa janševa tipiçen tip ženske, kki se hitro stara. Je že na sliki videti 45 do 48 let. Gglede na to, kaj ima doma….

No dej MuMi, da še tvojo sliko vidmo, pa mal podebatiramo, kako kaj izgledaš?

moja slika je v avatarju! 😛

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Luštna, ni kaj :-))))

lahko link od posta?

…po toliko batinah, ki jih je že prejela od svojega najdražjega še dobro izgleda !!!!!!!

Meni se zdi, da ne zgleda prav nič postarana, malo hin, pa ostra svetloba. Pa nisem janšist, hodim na proteste 🙂

Mimogrede, ti Mumi (oz. tvoj avatar, ki naj bi ti bil tudi dejansko podoben, kot si nekoč izjavila), pa zgledaš jako kitschich!

Ste “batine” videli na lastne oči ? Urška je pametna ženska, zato bi ga že ob prvem udarcu zapustila.
Grožnje celotni družini, služba navsezadnje pa majhen otrok, ki rabi veliko pozornosti in nege .

Men je fajna.

Aja pa ne volim SDS, da ne bo spet naval :-))))))))) name.

hja, neki jo žre in počas gloda, le kaj bi to bilo?

ne bi ji bila v koži

ne bi ji bila v koži[/quote]

Babe žlehtne :-)))))). Tako krasnega moža ima, tako postavnega, prijetnega, simpatičnega, poštenega, dobrega, pozornega, nežnega, očetovskega, empatičnega, in še kar je dobrih lastnosti. Ve pa takele pišete. Ne vem, kaj je z vami narobe. Ob njemu ji je krasno, prijetno, lepo, dobro. Samo med in mleko.

Bog vzemi zlobo in hudobijo iz nas Slovenceljnov. Naj nam bo kaj prihranjenega.

ne bi ji bila v koži[/quote]

Babe žlehtne :-)))))). Tako krasnega moža ima, tako postavnega, prijetnega, simpatičnega, poštenega, dobrega, pozornega, nežnega, očetovskega, empatičnega, in še kar je dobrih lastnosti. Ve pa takele pišete. Ne vem, kaj je z vami narobe. Ob njemu ji je krasno, prijetno, lepo, dobro. Samo med in mleko.[/quote]

ja, bi rekla, se strinjam, da je vse čista resnica

čist najlepša uršika

Ženska je prava lepotica in k Janezu kar dobro paše.

meni zgleda čist svojim letom primerno,saj ni kaka bajsa,da bi bila v obraz kot luna…

Lepa zenska.

tisto o batinah je resnica in ni zajebancija !!!!!!!

prej kot resnica tvoja pobožna želja bi rekel
res misliš da bi ženska to prenašala?

mumiJA, povej nam, a ti si se pa pomladila?
Je res tvojemu, pokvarjenemu EGU, pomembno kdo kako ZGLEDA?!?
Mah, fuj vas bod, babe pokvarjene, dejte raje svojo rit gledat in se nehajte NASLAJAT nad tujo nesreco!!!

New Report

Close