Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Urška se je močno postarala

Urška se je močno postarala

prej kot resnica tvoja pobožna želja bi rekel
res misliš da bi ženska to prenašala?[/quote]

sicer sem za janeza in vem, da je ne pretepa
sam a ti res ne veš, da se to dogaja in ženske MORAJO to prenašat? ?

taka je da se je Bog usmili.Le kje je imela pamet, saj denar ni vse. pač kar je iskala to je dobila

prej kot resnica tvoja pobožna želja bi rekel
res misliš da bi ženska to prenašala?[/quote]

sam a ti res ne veš, da se to dogaja in ženske MORAJO to prenašat? ?[/quote]
Jaz pa nisem za janeza pa dvomim da bi tak tip ženske kot je ona to prenašal.
poleg tega in kljub temu da NISEM za janeza (tako kot ti) pa vseeno dvomim da jo pretepa. če je tip karierističen psihopat še ne pomeni da zdej pa pretepa svojo ženo
in totalno bolano je da v to vlačite urško in črta
kdo je zdej bl tupav?

Meni se zdi ista. Pač izrazne gube, ker se smeji. Samo nasmešek je malo bolj kisel. To je pa tudi vse.
Se pa sprašujem zakaj je že enkaj mesecev takšen pritisk z vseh kjoncev na Urško. So to taktične metode, da bi se Janez ja skenslal s politike, če ne drugače pa tako, da mu žena ukaže?
Najlažje je srat po nekom in ga na vsakem koraku diskreditirat, pa ni vrag da mu enkrat ne dop… in vse pošlje nekam. Bodo prišli nekega dne na svoj račun tudi “anonimni” ustrahovalci, brez skrbi. Tožbe za obrekovanje in širjenje laži padajo tudi za orebitno odkrito vsebino elektronske pošte, ne le forumov in blogov.

Pustite jo že pri miru, pač ga je hotela imet pa ga ima!

Sicer je pa na pogled zelo fejst ne pravzaprav lepa, postavna ženska, kar pa za njega ne moremo reč!!

mumiJA, povej nam, a ti si se pa pomladila?
Je res tvojemu, pokvarjenemu EGU, pomembno kdo kako ZGLEDA?!?
Mah, fuj vas bod, babe pokvarjene, dejte raje svojo rit gledat in se nehajte NASLAJAT nad tujo nesreco!!!
[/quote]

Se povsem strinjam!

sam a ti res ne veš, da se to dogaja in ženske MORAJO to prenašat? ?[/quote]
poleg tega in kljub temu da NISEM za janeza (tako kot ti) pa vseeno dvomim da jo pretepa. če je tip karierističen psihopat še ne pomeni da zdej pa pretepa svojo ženo
kdo je zdej bl tupav?[/quote]

tupavec, nikamor ne vlačim urške in ne črta. samo povem ti, da ženske, ki jih pretepajo moški, ne morejo kar tako na lepo it od doma, ok?

K Janezu pa res ne paše. Je pa pametna, VE KJE JE DNAR. Se pa je postarala, saj ni čudno saj ima starga deda.

kdo je zdej bl tupav?[/quote]

tupavec, nikamor ne vlačim urške in ne črta. samo povem ti, da ženske, ki jih pretepajo moški, ne morejo kar tako na lepo it od doma, ok?[/quote]

zmerjaš druge s tupavci a sam si za janeza po vsem tem? daj poveži malo retarde, že to da si po vsem tem še za janeza dokazuje da si sam neznansko tupav. le kdo je še za njega pri zdravi pameti po vsem tem. sem tudi jaz bil nekoč ja, pa nikdar več.
in še kako vem da so nekatere ženske to prisiljene prenašat a urška zagotovo ni med njimi.
štekaš zdej moj point “jajo-fan”?

ker ti je s tvojo temo v tako kratkem času uspelo zbrat skoraj 1000 ogledov.resnično me zanima kakšna izgledaš pa ti popolnica ki se vedno obreguješ ob videz slavnih.
potem se braniš da si taka kot tista blondinka s piflarskimi špegli na tvojem avatarju ki mimogrede sploh ni lepa.ne se vadit ven s takimi ampak objavi svojo dejansko fotko če že tako z veseljem kritiziraš druge.
in mimogrede stavim da urški po videzu ne sežeš niti do gležnjev kje so šele kolena njenih dolgih in seksi nog

tupavec, nikamor ne vlačim urške in ne črta. samo povem ti, da ženske, ki jih pretepajo moški, ne morejo kar tako na lepo it od doma, ok?[/quote]

zmerjaš druge s tupavci a sam si za janeza po vsem tem? daj poveži malo retarde, že to da si po vsem tem še za janeza dokazuje da si sam neznansko tupav. le kdo je še za njega pri zdravi pameti po vsem tem. sem tudi jaz bil nekoč ja, pa nikdar več.
in še kako vem da so nekatere ženske to prisiljene prenašat a urška zagotovo ni med njimi.
štekaš zdej moj point “jajo-fan”?[/quote]

o kako fletno, da si mi spremenil spol 🙂
ja pa kaj ti ni jasn? “po vsem tem, po vsem tem, po vsem tem, …” PO VSEM ČEM?
a poznaš urško, ali pač? jo?

štekaš zdej moj point “jajo-fan”?[/quote]

a poznaš urško, ali pač? jo?[/quote]
hehe tole se je pa res za vprašat ja heh

najbrž je bilo mišljeno da po vsem kar je janez storil narodu kaj praviš ?

a poznaš urško, ali pač? jo?[/quote]
hehe tole se je pa res za vprašat ja heh

najbrž je bilo mišljeno da po vsem kar je janez storil narodu kaj praviš ?[/quote]

ja janša je za vse kriv, on je spravu cel svet v krizo, on je use pokradu, on je kriv, da so šla podjetja v stečaj, JANŠA JE VSE KRIV

happy now, pacientka?

[img]http://www.lionsdenu.com/wp-content/uploads/2009/08/beauty-ugly-demotivational-poster.jpg[/img]

Še moja slikca! 🙂

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Študentje mednarodnega magisterskega programa IMB na Ekonomski fakulteti v Ljubljani izvajamo anketo o potrošnikih navadah pri nakupovanju jogurtov in v naslednjih 7 minutah bi vas lepo prosili, da rešite priloženo anketo in nam pomagate priti do uporabnih spoznanj.

Anketa: https://www.1ka.si/a/23015

V naprej se vam lepo zahvaljujemo za vašo pomoč in čas 🙂

ne nas rajcat s takimi mumi no! mi je stopu do popka:)

si bom tole downloadov pa drugič na tole onanirov namest na Catherine zeta jones lol

:)))hmmmm kakšni lepi beli zobje, :)))

Ta je bolj Koren-Gombočevi podobna.[img]http://www.mladina.si/media/www/slike/dnevne/2012/10/__400/alenka-koren-gomboc.jpg[/img]

to je pa zelo grdo Poca. Tudi pod razno ni videti kot ženska pri 50tih.. .Me zanima če ji ti lahko konkuriraš. Je lepa deklina in pika. Kar pa se ji dogaja v življenju pa ne privoščim nobenemu, sploh pa ne njej in mi je res hudo vsakič ko se spomnim nanjo..ampak tako si je očitno duša izbrala da bo to živlejnje bolj kot ne polno trpljenja in preizkušenj..pa ji vendarle želim, da naj bo tako vsaj samo obdobje in ne celo njeno življenje.. .

Urška je pa prav luštkana, tudi malo ne postarana, le naravna.

Urška se je močno postarala…

Tudi ti.Le , da je ona še vedno čedna, ti pa grda.

Vsi se staramo. Si opazu?

Al lepše od Urške bilo ni nobene………..

Se povsem strinjam!
[/quote]

Bila sem hospitalizirana, ko je bila dežurna. Nič ni postarana, tipična 40 letnica, zelo suha.

New Report

Close