Najdi forum

Splash Forum Politični čvek URŠKA UTRUJENA

URŠKA UTRUJENA

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/foto-janseva-urska-je-zelo-utrujena.html

Se vidi, da je res utrujena. Bolje bi bilo, če bi doma lepo, mirno počivala. Še posebej, če si tako utrujen, da ne morem niti spregovoriti.

In? Kaj pa je tu takega, da mora priti na PČ? Če ne gre ravno za brezvezno opravljanje, seveda.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

kocina tvoj nik me spominja na tipa ki liže tamalo pa s emu kocina zabasa med zbe

Kocina zgleda, da je enim dovhcejt pol pač pišejo kar pišejo!?:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

ta je pa res zmatrana

Danes se ženske depilirajo, vsaj tiste mlajše! Ampak asociacija je pa fina!

Ja, itak da se je kocinca zataknila med zobmi, zato pa sem tako zoprna kot ta ista kocinca.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

kok let maš

tok, da so kocince še vedno moteče. Prke 50.

sem mislil fcra si mlajša

ampak še povsem uporabna:=)

ja za tvojega

tega pa ti ne moreš vedeti, morda še za svojega nisem, morda pa sem fuul še za koga.

če si dobra mačka te naskočim še jaz

Svetilnik, danes ne bi, hvala.

saj jaz se hecam to

Saj drugače se jaz tudi, ampak danes vseeno ne bi:=)

New Report

Close