Ursula von der Bluzen odobrila zrikavce (hrošče) kot dodatek čokoladi
Med tem pa ne gre pozabiti da še kokoš, če jo imaš hočejo da registriraš.
Tako se kaže, da naj bi se vsaka samooskrba ljudem otežila in se jih čim bolj prisililo, da iz njih storijo prašiče ter se ljudi razvrednosti na čisto vsakem nivoju človešlega dostojanstva.
Človek verjame v lažne idole, pravne fikcije.
Resnico, da idolov ni pravne fikcije ni in je vse to le iluzija pa ne sprejme.
Od malih do starih nog sledi iluzijam in le smrt mu hoče ali noče resnico končno prikaže, kateri pa ne more odvrniti obraza in pozornosti, kajti le to mu še ostane.
Ursula-L I A R -ca je izjavila P O Z O R- naj predsedniki vlad EU naredijo propagando, da bi starejši od 65 let izvedli samomor, ali evtanazijo in s tem dali prostor mladim, saj da na tem planetu ni dovolj prostora za vse!!!! Linka vam ne morem dodati, ker je MED-OVER.NET blokiral -CENZURIRAL objavo linkov- vsaj meni…verejmite da je res. WHO je s pomočjo vseh EU držav, ZDA, Kanada, VB, Avstralije…sodelujejo vsi politiki, tudi GOLOB vsi so dali soglasje, da ima WHO edini na planetu in to kar predsednik WHO brez komisije WHO-ja lahko kadar koli razglasi obvezno cepljenje!! Tajni dogovor, ki ga je žvižgač objavil pravi, da se bo to zgodilo maja 2023, torej zelo kmalu….bodite pozorni ! In vedite, da mediji zelo tesno sodelujejo – tudi med over net
NATUROPAT1, 17.01.2023 ob 13:27
Ursula-L I A R -ca je izjavila P O Z O R- naj predsedniki vlad EU naredijo propagando, da bi starejši od 65 let izvedli samomor, ali evtanazijo in s tem dali prostor mladim, saj da na tem planetu ni dovolj prostora za vse!!!! Linka vam ne morem dodati, ker je MED-OVER.NET blokiral -CENZURIRAL objavo linkov- vsaj meni…verejmite da je res. WHO je s pomočjo vseh EU držav, ZDA, Kanada, VB, Avstralije…sodelujejo vsi politiki, tudi GOLOB vsi so dali soglasje, da ima WHO edini na planetu in to kar predsednik WHO brez komisije WHO-ja lahko kadar koli razglasi obvezno cepljenje!! Tajni dogovor, ki ga je žvižgač objavil pravi, da se bo to zgodilo maja 2023, torej zelo kmalu….bodite pozorni ! In vedite, da mediji zelo tesno sodelujejo – tudi med over net
Tudi sam podam kake linke, ki drug dan ali isti “čudežno” izginejo v temi ostanejo pa le nekateri.
Ah ja, 17.01.2023 ob 13:29
prof d, naturopat, to so stare novice. Enim ljudem pač ne moreš dopovedat. Jaz ne nameravam imet otrok, sploh ne po tem, kar se dogaja. Poskrbite za svoje žive bližnje.
Niso stare novice, če ljudje ne vedo o tem ob enem pa postajajo aktualne in kot dejstva v sedanjosti.
Razumite vendar. Lahko nekaj sprejmejo 10 let nazaj ampak ČE SE v sedanjosti začenja realizirati to ni staro ampak novo tako po novici, kot po dejstvih.
Ljudje spijo DEJANSKO SPIJO.
Pogovarjajo se o vsem drugem le o tem ne kar je bistvenega za odstranitev gorja.
Šole, politika, main stream mediji tako močno prodirajo v človeški um posameznika, naj bo star ali mlad, da nima totalno nič več svojega razmišljanja ampak samo še sledi mislim, ki so se mu spletle preko sporočil, ki jih je vede ali nevede posrkal v svoj razum, kot verodostojne, resnične.
Prof. D., 17.01.2023 ob 13:29
Tudi sam podam kake linke, ki drug dan ali isti “čudežno” izginejo v temi ostanejo pa le nekateri.
saj pravim MED-OVER-NET sodeluje z globalisti, verjetno za to dobijo denar, da ne dovolijo objaviti določenih resnic, ki bolijo globaliste, ali pa te linke naknadno pobrišejo.
Zakaj se nebi smelo prodajat? Dobesedno ni razloga, da bi bilo prepovedano.
Spet se razni norci bunijo in penijo okoli gobca kot da imajo steklino in da jim bo nekdo ponoči vsuval črve v gobec ko bodo spali.
Boš pač kupil brez tega. Seveda to da bo po tej isti zakonodaji vse označeno ne boš napisal, ker potem nimaš razloga da težiš.
Ah ja, 17.01.2023 ob 12:37
Kakorkoli, mokarjev (ja, to ni več prišlek, ampak se ga lahko ima v moki; ni nehigienično), čričkov in podobnih zadev ne bom jedla nikoli. Kar Indijci naj jih jedo. Ni nas Evropejcev preveč, ampak prej koga drugega.
“Ah ja”,
Čeprav kot SLOVENKA si za avstrijce, nemce, švicarje nekaj podobnega kot so zate bosanke.
Sicer pa itak praviš, da so ti všeč providerji in ne maraš moških, ki jim morajo ženske plačevati pijače.
Tako da lahko greš za KURBO na sever. (Saj smo rekli kaj rada gledaš po televiziji, in imaš šanso da greš kot balkanska vzhodnoevropskja kurba, kam kjer ti je všeč, npr.v ameriko ali k švabom.)
Dolgčas, 17.01.2023 ob 14:19
Zakaj se nebi smelo prodajat? Dobesedno ni razloga, da bi bilo prepovedano.
Spet se razni norci bunijo in penijo okoli gobca kot da imajo steklino in da jim bo nekdo ponoči vsuval črve v gobec ko bodo spali.
Boš pač kupil brez tega. Seveda to da bo po tej isti zakonodaji vse označeno ne boš napisal, ker potem nimaš razloga da težiš.
Zato, ker s svojimi zakoni in pravili postavljajo čisto preprosto hrano ljudem že sedaj sploh pa kasneje nedostopno. Tisto, kar pa človek ni nikoli težil k temu da bi jedel in je jedel v večini le po in v hudi stiski pa bi mu naložili dostopno za vsakdanjik. Seveda njemu. Sebi pa tisti, ki bi njemu to uredili sebi nikoli ne bi, saj le drugim postavljajo pogoje nad katerimi pa so oni sami. To pomeni, da oni s svojim delovanjem sebi zagotavljajo vse kar je drugim pa omejujejo in določajo točno določeno in po svojih merilih ne ljudskih in človeku dostojno primernih.
Prof. D., 17.01.2023 ob 15:03
Zato, ker s svojimi zakoni in pravili postavljajo čisto preprosto hrano ljudem že sedaj sploh pa kasneje nedostopno. Tisto, kar pa človek ni nikoli težil k temu da bi jedel in je jedel v večini le po in v hudi stiski pa bi mu naložili dostopno za vsakdanjik. Seveda njemu. Sebi pa tisti, ki bi njemu to uredili sebi nikoli ne bi, saj le drugim postavljajo pogoje nad katerimi pa so oni sami. To pomeni, da oni s svojim delovanjem sebi zagotavljajo vse kar je drugim pa omejujejo in določajo točno določeno in po svojih merilih ne ljudskih in človeku dostojno primernih.
Prokleti ničvredni človek a ne?!
A to, da pa je človek jedel ČUTEČAinteligentna bitja, ki občutijo strah, stisko in stres, ko grejo v zakol je pa dobro??? Bitja ki so sposobna empatije.
Ko sem imel jaz 5 let sem se odrekel mesu kljub temu, da sem ga oboževal, saj nisem hotel biti eden tistih zaradi katerih se izvaja GENOCID nad živalmi. Še danes desetletja kasneje, ko zavoham pršut ali tudi kakšno drugo meso mi je muka, da ga ne morem jesti.
(Ker ne pozabimo, da se ni bilo vsem vegetarjancem muka odreči mesa, upoštevajmo le tiste, ki jim je bilo to grozno težko.)
Drugi otroci so mi kot 5 letniku povedali, da imajo radi živali. Jaz sem jih gledal in se spraševal kaj je tisto v meni, ki me loči od človeške golazni, da sem sposoben sprejeti takšno odločitev. Povej mi ti kaj je to?
Zakaj se jaz moram tako žrtvovati medtem, ko večina človeške golazni uživa ob mesu?
Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 17.01.2023 ob 18:59
Prokleti ničvredni človek a ne?!
A to, da pa je človek jedel ČUTEČAinteligentna bitja, ki občutijo strah, stisko in stres, ko grejo v zakol je pa dobro??? Bitja ki so sposobna empatije.
Ko sem imel jaz 5 let sem se odrekel mesu kljub temu, da sem ga oboževal, saj nisem hotel biti eden tistih zaradi katerih se izvaja GENOCID nad živalmi. Še danes desetletja kasneje, ko zavoham pršut ali tudi kakšno drugo meso mi je muka, da ga ne morem jesti.
(Ker ne pozabimo, da se ni bilo vsem vegetarjancem muka odreči mesa, upoštevajmo le tiste, ki jim je bilo to grozno težko.)
Drugi otroci so mi kot 5 letniku povedali, da imajo radi živali. Jaz sem jih gledal in se spraševal kaj je tisto v meni, ki me loči od človeške golazni, da sem sposoben sprejeti takšno odločitev. Povej mi ti kaj je to?
Zakaj se jaz moram tako žrtvovati medtem, ko večina človeške golazni uživa ob mesu?
kAJ TROBENTAŠ?
Če uvajajo črve ljudem na jedilnik še ne pomeni, da bo obstoječa mesno predelovalna industrija zaprla svoja vrata.
Prav tako v naravi obstaja sožitje. To sožitje je v poteku tudi na način da določena bitja požrejo druga bitja.
Kar pa se tiče empatije pa naj bi bila ta najprej na lastni vrsti in potem na tuji.
Živali niso tvoja lastna vrsta in če te za njih buba srček za ljudi pa ne je nekaj narobe.
Vsekakor ti dajem prav, da opozoriš na OČITNO in tudi sam sem bil v dojemanju,kot ga opisuješ.
Tudi sam sem se striktno držal nazaj od mesa iz razlogov na katere si nakazal. Dokler se nisem globje zamislil kaj se dogaja.
Tako sem danes mnenja, da bi se industrija, kot je v teku glede mesa morala ustaviti in pa tudi trgovina.
Ljudem pa bi se moralo dovoliti, da, če hočejo imeti meso na jedilniku naj tudi sami vzgajajo živali pa tudi na koncu pobijejo, če jim je toliko do tega. Nič več ubijanja živali za druge. Vsekakor pa je za kaj takega potrebno se znebiti lažnih avtoritet, ki bi nam določale kako in kaj sebi pa dajale vse možnosti in izbire.
Če se človek sam odloča kako in kaj, je on tisti, ki nosi tako posledice odločitev, kot tudi zasluge.
Dokler pa ni tako in smo sužnji ljudi, ki se imajo za policaje, sodnike, politike, vojsko in oni s silo dirigirajo nam kako bomo živeli, kot , da bi nas oni ustvarili pa se najbolj pametno zdi, da bi ljudje na krožnik prehrane najprej pred vsem živežem dali kar njih in to dokler se jih ne iztrebi.
Prof. D., 17.01.2023 ob 19:13
kAJ TROBENTAŠ?
Če uvajajo črve ljudem na jedilnik še ne pomeni, da bo obstoječa mesno predelovalna industrija zaprla svoja vrata.
Prav tako v naravi obstaja sožitje. To sožitje je v poteku tudi na način da določena bitja požrejo druga bitja.
Kar pa se tiče empatije pa naj bi bila ta najprej na lastni vrsti in potem na tuji.
Živali niso tvoja lastna vrsta in če te za njih buba srček za ljudi pa ne je nekaj narobe.
Vsekakor ti dajem prav, da opozoriš na OČITNO in tudi sam sem bil v dojemanju,kot ga opisuješ.
Tudi sam sem se striktno držal nazaj od mesa iz razlogov na katere si nakazal. Dokler se nisem globje zamislil kaj se dogaja.
Tako sem danes mnenja, da bi se industrija, kot je v teku glede mesa morala ustaviti in pa tudi trgovina.
Ljudem pa bi se moralo dovoliti, da, če hočejo imeti meso na jedilniku naj tudi sami vzgajajo živali pa tudi na koncu pobijejo, če jim je toliko do tega. Nič več ubijanja živali za druge. Vsekakor pa je za kaj takega potrebno se znebiti lažnih avtoritet, ki bi nam določale kako in kaj sebi pa dajale vse možnosti in izbire.
Če se človek sam odloča kako in kaj, je on tisti, ki nosi tako posledice odločitev, kot tudi zasluge.
Dokler pa ni tako in smo sužnji ljudi, ki se imajo za policaje, sodnike, politike, vojsko in oni s silo dirigirajo nam kako bomo živeli, kot , da bi nas oni ustvarili pa se najbolj pametno zdi, da bi ljudje na krožnik prehrane najprej pred vsem živežem dali kar njih in to dokler se jih ne iztrebi.
“DARWIN”,
Mi vegeterjanci smo se toliko razširili in zdaj še vegani, da se pobije manj živali. Vem da je ljudi več kot kdajkoli prej, toda manj v smislu kot če bi vsi jedli meso. Poleg tega pa bi uvajanje tega v prehrano pripomoglo tudi pri lakoti v svetu.
Zato se mi zdi moja odločitev, da ne jem mesa etična, koristna in tudi žrtev.
To da ločiš med empatijo do ljudi in do živali pa mi je čudno in zelo narobe. Empatija pripada ČUTEČIM BITJEM, ki imajo naslednje lastnosti, ali nekatere izmed njih: same imajo empatijo, občutijo strah, trpijo, čutijo fizično ali psihično bolečino, torej čutijo na te kompleksne načine… IN NI VAŽNO ALI SE GRE ZA ČLOVEKA ALI ŽIVALI. Če je empatija prava, potem ne dela razlik.
Praviš da si se držal sam od mesa dokler se nisi globje zamislil. Obenem bi ostavil industrijo in trgovino z mesom, in praviš NIČ VEČ UBIJANJA ZA DRUGE, sam naj človek vzgoji žival in jo ubije.
Torej ti sam ubijaš živali, ki jih ješ?
Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 17.01.2023 ob 20:12
“DARWIN”,
Mi vegeterjanci smo se toliko razširili in zdaj še vegani, da se pobije manj živali. Vem da je ljudi več kot kdajkoli prej, toda manj v smislu kot če bi vsi jedli meso. Poleg tega pa bi uvajanje tega v prehrano pripomoglo tudi pri lakoti v svetu.
Zato se mi zdi moja odločitev, da ne jem mesa etična, koristna in tudi žrtev.
To da ločiš med empatijo do ljudi in do živali pa mi je čudno in zelo narobe. Empatija pripada ČUTEČIM BITJEM, ki imajo naslednje lastnosti, ali nekatere izmed njih: same imajo empatijo, občutijo strah, trpijo, čutijo fizično ali psihično bolečino, torej čutijo na te kompleksne načine… IN NI VAŽNO ALI SE GRE ZA ČLOVEKA ALI ŽIVALI. Če je empatija prava, potem ne dela razlik.
Praviš da si se držal sam od mesa dokler se nisi globje zamislil. Obenem bi ostavil industrijo in trgovino z mesom, in praviš NIČ VEČ UBIJANJA ZA DRUGE, sam naj človek vzgoji žival in jo ubije.
Torej ti sam ubijaš živali, ki jih ješ?
Ne ubijam sam živali za lastno prehrano, ker živim v svetu,kjer moja lastna vrsta živi tujo vrsto. Tako sem prisiljen se prilagajati norcem, če nočem s prvim dnem ko bi se prvemu od njih uprl z vso svojo dušo tudi sam zapustil svet.
Npr. tudi ti ki se imaš za homoseksualca in si temu dal svojo iluzorno pravljico bi po tvojem življenju tvoje vrste več ne bilo, če bi vsi tvoje vrste tako iluzijo, kot ti imeli. Kajti homoseksualec nima potomca po naravi.
Tako živalska kot človeška vrsta se je od nekdaj prilagajala okoliščinam. Sploh človek. Pa naj je koreninice, črve ali pa bikovo meso.
Poanta vrste in človeka samega je, da živi po svojih zmožnostih. KAJTI vse kar jemo postaja del nas samih. Bolj kompleksna je hrana bolj komplicirano jo je prebaviti in spremeniti v naše telo. To je na fizični bazi ob enem pa se povezuje z duhovno eksistencijo.
Kot na fizični ravni je tudi na duhovni ravni hrana pomembna in sicer, ko človek je rastlino ali žival se to dvoje zelo razlikuje. Namreč za določeno rastlino, ki človeku ni strupena za zaužitje je duhovna raven lahko sprejeta. Drugače pa je pri mesni hrani, kjer si tudi sam omenil empatijo in čuteča bitja. To pomeni, da žival ima misli in čuti. Ko si lažnik in nisi sposoben niti pripravljen sam ubiti živega bitja, da bi ga jedel PA GA VSEENO JEŠ pomeni po domače , da se ti bo nekje ZATAKNIL.
Zato se dogaja tudi iz tega razloga dogaja toliko mutacij in s tem rakavih oboljenj. Ker človek ni bil adaptiran, da bi nekaj jedel pa vseeno je jedel. Kajti resnica je tisto v čemer si in iz česar izhajaš, ne pa hinavščina in laž.
Torej če ješ nekaj kar sam nisi sposoben tako telesno kot duševno ubiti in si pripraviti za hrano potem to pomeni, da nisi dovršen temu. Če pa nisi dovršen pa ti ne pripada in posledice nosiš sam.
Če boš sam vzgajal žival in se odločil jo pojesti bo to na tebi prav tako pa imaš, kot bitje , ki čuti možnost, d aje ne poješ danes ampak jutri ali dan kasneje ali nikoli. To je narava. Če pa boš storil uboj živali in jo pojedel pa pomeni, da si jo nadvladal in ji bil resničen vladar. Tako ti bo na fizični še posebej pa na duhovni ravni dovoljeno,da si si vzel kar ti je narava ponujala. Tudi žival človeka pohrusta, in če ga, je imela vso dovršenost do tega,da je to storila. Posledično ne bo imela težav ne na duhovni ne na fizični ravni.
Ampak kaj bi vam razlagal, če pa večina še vedno živi v iluziji sveta človeka in ne skozi resnico obstoječega sveta.
“DARWIN”,
glede mojo homoseksualnosti, no vsaj očitati mi ne morejo, da sem peder postal zaradi tega, ker jem meso, glede na to, da ga že od ranega otroštva ne jem. (Neki strokovnjak je pred leti trdil, da hranjenje z mesom razvije homoseksualnost.)
Sicer pa kot si napisal: “Drugače pa je pri mesni hrani, kjer si tudi sam omenil empatijo in čuteča bitja. To pomeni, da žival ima misli in čuti. Ko si lažnik in nisi sposoben niti pripravljen sam ubiti živega bitja, da bi ga jedel PA GA VSEENO JEŠ pomeni po domače , da se ti bo nekje ZATAKNIL.”
Za razliko od večine mi je to samoumevno. 🙂
Jaz nimam nobene iluzije, PEDER sem zato, ker sem bolan. Tako kot si ti bolan ker si HETEROSEKSUALEC. Dokaz za to pa je to, da si v majšini kot so pedri. To da vas je pa heteroseksualcev večina je pa vaša NAJVEČJA ILUZIJA. Dokaz za to je pač ta, da heteroseksualni moški preprosto seksajo z mano, ko jim malo razložim stvari. Sem govoril že s tisočimi ljudmi o temu in vem kako to je. S pedri se sploh ne družim saj mi ni treba. Vedno sem vsem tipom prvi tip v življenju, ker je pač toliko biseksualcev, ki grejo pač v smeri hetroNORMATIVNE družbe in zato nikoli ne poskusijo z moškim.
V NARAVI PA JE TAKO:
Vse stare civilizacije so bile biseksualne. Ne le stara grčija, ampak tudi stari rim, etruščani, indijanska plemena, otomomani, rusija 100 let nazaj najbolj lgbt prijazna država, v obdobjih cesarske rusije isto, prvi grafit v zgodovini je grafit delavca v tunelu egipčanske grobnice(seks dveh moških).
HeteroNOMRAMTIVNOST pa je ANOMALIJA, ali kot sem napisal biseksualcu JULIJU CEZARJU, ki zanika biseksualnost pa čeprav je nakazal da si včasih seksa tudi z moškimi:
………………………………..
Meni pač niso všeč te države kot so AMERIKA, pa Rusija, pa Iran ki usmrčuje homoseksualce in ima največ operacij spremembe spola na svetu, pa Bocvana kjer je ilegalna homoseksualnost, sprememba spola pa super. Pa Tajska, pa katoliška Brazilija z največ transicami… tudi Srbija gre po tej poti. V Rusiji mora že totalno vreti in se moški množično oblačijo v oblekicve in perilo svojih partnerk, ko partnerk ni doma in so sami in potem drkajo… (mimogrede samo Rus je lahko tako zaostalo bitje in tako počen v glavo, da misli da je to dekadenca, ki prihaja iz zahoda 😀 )
Poglej JULIJ CEZAR, z razlogom obstajata MOŠKI in ŽENSKI spol. Ti imaš penis, ženske imajo vagino. In HETRONORMATIVNOST pač ni normalna ker tega ne podpira.
Jaz pa trdim da obstaja le BIOLOŠKI SPOL.
Ker usrana HETERONORMATIVNOST in bolano krščanstvo(katoliško, pravoislavno…) in muslimanstvo je izumilo DRUŽBENI SPOL. Po njihovem je spol OBČUTEK in ne biološko dejstvo. Torej ženska ima rada te stvari, moški pa druge. Za fante je modra, za punce roza.
Torej LGBTQ ideologija pa je le nadeljevanje te tradicije, ki je ustvarila DRUŽBENI SPOL. Ali drugače povedano; Aleš Primc je isto kot transvestit na paradi ponosa.
Zato pa v ZAOSTALIH državah tisti, ki se ne počutijo, da ustrazajo merilom družbenega(IZMIŠLJENEGA) spola spremenijo spol. Pa še klovna je heteronormativnost iz ženske ustvarila. Ženske(klovnese) imajo visoke petke, najlonke, ličila, namazane so, nalakirane nohte, čipkasto perilo.
Torej ženska je fetiš objekt in moški je naučen, da ga to rajca. V psihologiji pa je tako, da fetišist hoče to še na sebi poskusiti.
Ta HETERONORMATIVNOST je bolna(in enako ti lahko razložim kako vodi v pedofilijo, incest, fukanje živali in nasilje).
Oprosti JULIJ CEZAR toda te stvari meni niso NE NARAVNE in NE NORMALNE. 🙂
Jaz pač mislim, da je narava ustvarila moškega in žensko.
In zdaj ko vemo, da so borci proti LGBTQ ideologiji, ki zagovarjajo družinske vrednote in tradicijo in sama LGBTQ ideologija ENO IN ISTO in ne nasprotniki kot sami mislijo, da so. Zato pa ti povem, da ne podpiram zaostalih držav kot so Amerika ali Rusija…
Kot sem tudi proti LGBTQ ideologiji. 🙂
Veš JULIJ CEZAR narava ni kar tako ustvarila moškega in ženske(biološkega spola). Pa čeprav pa čeprav nas HETERONORMATIVNOST cel čas oddaljuje od tega. Če se samo spomnim moških v pajkicah, naličenih in z lasuljami in v barvitih oblekicah v srednjem veku, da ne bomo le o današnjih državah govorili.
Tako da Rusija ščiti napačne vrednote, ko ščiti LGBTQ ideologijo in transaktivizem s tem, da jim nasprotuje z branjenjem tradicionalnim vrednotam. To je tako kot bi podpiral izumrtje medvedov zato ker hočeš, da je čim več medvedov.
Še enkrat JULIJ CEZAR: Narava je ustvarila le moškega in žensko!!!! STOP RUSIJI, Ameriki in podobnemu sranju.
Pa tudi pedofilija ni v redu.
To se vam mora JASNO povedati!
…………………………………
Isto kot sem to zgoraj razložil glede zmede spola, ti lahko pojasnim kako heteroNORMATIVNOST povzroča PEDOFILIJO, ZOOFILIJO in druge anomalije, samo bi ti rabil par ur pisati in se mi ne da.
Sicer pa kot pravijo znanstveniki o nekaterih najvišje razvitih vrstah, ki so seveda 100% biseksualne(delfini, bonobo šimpanzi, bizoni…). BISEKSUALNOST JE NJIHOVA EVOLUCIJSKA PREDNOST!
ZARADI NJE SE RAZMNOŽUJEJO BOLJE.
Ker pri višje razvitih vrstah spolnost nima le pomen razmnoževanja, pač pa tudi družbeni pomen povezovanja, užitka, čustev, povezanosti itd.
Samci se ne pretepajo med sabo kot pri zaostalih heteroseksualnih vrstah. Povezanost med istima spoloma (ker vsi samci seksajo s samci in vse samice s samicami) gradi zelo močno skupnost!!! TAKŠNA SKUPNOST PA SE TUDI BOLJE RAZMNOŽUJE. Biseksualne vrste so prilagodlivejše.
BISEKSUALNOST je povezana z boljšim razmnoževanjem!!!
Tudi človek je BISEKSUALNA vrsta! Ker pa zanika svojo naravo to vodi v ZMEDO SPOLA kot sem zgoraj opisal, pa v pedofilijo…Vse le zaradi bolane nenaravne hetronormativnosti.
Zanikanje svoje narave pa vodi v frustracijo in napetost v ljudeh. (Zato so mi tudi vsi skinhedi, nasilni čefurji, cestni pretepači, ki sem jih poznal ko so bili pijani priznali, da so biseksualci, ampak to zatitrajo v sebi), ZATO PA SO VOJNE in je to eden glavnih razlogov za nasilje v svetu(poudarjam NE EDINI a eden glavnih.)
Potem ko so pa trezni in vejo kaj so mi priznali pa mi grozijo da me bojo pretepli ali ubili. Torej tu se žrtvujem kot tu ko ne jem mesa. TO JE PAČ CENA ZA ODKRITOST in borbo proti hinavšini.
In cena za borbo proti ILUZIJAM in UTVARAM v katerih vi živite.
Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 17.01.2023 ob 20:15
Ti ni jasno a ne butelček? Mnogi vegeterjanci bi to podpirali, saj mesa ne jejo zatradi ubijanja živali.
(pa ne primerjaj mi zdaj komarja s konjem, ker bom jaz primerjal komarja s človekom)
Pravijo, da ne jejo trupel. Mrtvi žužki so pa kaj? Korenje?
Prof. D., 17.01.2023 ob 22:19
svašta pička rodi
“DARWIN”,
To je bil odgovor meni? No to bi bilo primitivno. 🙂 Saj vem, nimaš odgovora.
Ker jaz se pač naslanjam na ZNANOST, na NARAVO in na to kaj vemo o STARIH CIVILIZACIJAH. Vi pa nimate nobenih adutov v rokah.
NARAVA je naša največja učiteljica.
Sploh geji me hočejo kar ubiti, ko jim govorim te stvari. Ker se ne skladajo z njihovo LGBTQ ideologijo. Pa čeprav jim govorim nekaj kar je v njihovim interesu. Ker če bi se vedelo skozi celo zgodovino, da je večina ljudi, torej tudi večina moških biseksualnih, potem bi bili veliko bolj zaščiteni. Če samo pomislim, da jih je Hitler pobijal v genocidu in da se jih je do danes pretepalo.
Samo seveda me te bolane spake napadejo.
Ljudje radi napadete/napadejo tisto česar niso navajeni, ker jih je družba nalagala. Sledijo tistemu kar so naučeni.
Ker danes se govori več o vseh 50 novih spolih, a najmanj pa se govori o najbolj razširjeni spolni usmerjenosti, o biseksualnosti pri moških. Tako se dela utvare v svetu. 🙂
Vse deluje lepo usklajeno.
Saj PEDRI so pač nenaravni in heteroNORMATIVNI produkt in kot taki koristijo le heteroNORMATIVNOSTI. Tako kot je LGBTQ ideologija naslednik tradicionalne družbe tradicionalnih vrednot.
Vsi vi ste totalno zmedeni in izgubljeni. Tu se prepirate in govorite na kateri strani ste namesto, da bi videli, da ste del istega sranja. 🙂 Istega sranja, ki pač podpira ta sistem.
In nehaj jesti meso! To da nič ne moreš ni izgovor. Življenje ni lahko, če nemoreš vzgajati živali, da jih ubiješ ne jej mesa! Tako kot ga jaz ne! Ali pa ne pametuj, ker JAZ DESETLETJA ŽIVOTARIM BREZ MESA. MENI GROZIJO Z NASILJEM IN SMRTJO, ker razkrinkavam UTVARE ki so vas zaslepile, medtem ko mi napišeš “svašta pička rodi”.
HeteroNORMATIVNOST in homofobija sta bili umetno ustvarjeni. KER VEDNO JE SISTEM NADZOROVAL LJUDI PREKO NJIHOVEGA TELESA IN SEKSUASLNOSTI. Ženske se je pa spremenilo v gospodinjske in fuk objekte, ker ZGODOVINA je POSILSTVO NAD ŽENSKO. 🙂
Pa seveda zraven še polno gluposti in besedičenja in romanticiziranja ženske, ki ženskam ni nikoli nič pomagalo ampak je le ustvarjalo meglo. Zaradi lepih moških besed ženskam ni bilo nič lažje.
Saj vas razumem, da je težko kar naenkrat pogledati iza DRUŽBENIH NORM na katere so vas navajali desetletja in nad umetno privzgojenimi predsotki. Ampak de družbene norme danes ustvarjajo ZMEDO SPOLA, kot so jo že tolikokrat prej v zgodovini, razen da takrat ni bilo možnosti z operacijami spreminjati spol. Te družbene norme so vodile v to, da je bilo včasih 100 krat več pedofilije incesta, posiljevanja ženak in fukanja živali. No saj na bližnjem vzhodu, kjer se jih še vedno držijo do te mere, kot naši krščanski predniki so tudi vse ovce in koze pofukane in tudi pedofilije je toliko več.
(Kakorkoli ko se tako pogovarjam z moškimi in jim razbijem predsodke so moji. Kot sem ugotovil lahko dobim večino moških. Ljudje sploh nikoli ne pomislite za svoje prijatelje, babico, dedka, teto, brata(…) da so biseksualci. Kako ste smešni, jaz te stvari opazim. Z ljudmi se pogovarjam kako nihče ne ve za njih. Kako ste slepi. ŽIVITE V FANTAZIJSKEM SVETU in kar vidite z lastnimi očmi so le utvare za katere so vas sprogramirali. Samo ovce ste.)
Kako si pa ti naiven!
Ti res pojma nimaš, da polovico sestavin ni napisanih na artiklih! Verjetno si spregledal, kako je EU že pred leti odločila, da se gensko spremenjene sestavine ne bodo več ekstra navajate na embalaži živil. Zato se raje vprašaj, koliko prikrite gensko manipuliranr hrane poješ, brez da bi to kdorkoli vedel.
Verjemi, podobno bo z zmletimi hrošči v otroški hrani, v ostali hrani pa se prej. Rekli bodo, da bodo navedli dejansko vsebino hroščev le takrat, ko bo vsebnost presegala nek osnovni standard. In standard vsebnosti insektov v kruhu bo dokaj visok in tebi se ne bo niti sanjalo, kaj ješ.
Seveda je elegantna rešitev naslednja: odpovedati se živalskih beljakovinami na celi črti in uživati le svežo hrano, po možnosti iz domačih logov. Ali pa tisto, opremljeno s certifikati. Bio hrana z znanim poreklom je že zdaj dražja, pa še dražja bo. Ampak jaz dam raje več za hrano, kakor za luksuz, moram vedeti, kaj jem.
KrEna2022, 18.01.2023 ob 07:14
Kako si pa ti naiven!
Ti res pojma nimaš, da polovico sestavin ni napisanih na artiklih! Verjetno si spregledal, kako je EU že pred leti odločila, da se gensko spremenjene sestavine ne bodo več ekstra navajate na embalaži živil. Zato se raje vprašaj, koliko prikrite gensko manipuliranr hrane poješ, brez da bi to kdorkoli vedel.
Verjemi, podobno bo z zmletimi hrošči v otroški hrani, v ostali hrani pa se prej. Rekli bodo, da bodo navedli dejansko vsebino hroščev le takrat, ko bo vsebnost presegala nek osnovni standard. In standard vsebnosti insektov v kruhu bo dokaj visok in tebi se ne bo niti sanjalo, kaj ješ.
Seveda je elegantna rešitev naslednja: odpovedati se živalskih beljakovinami na celi črti in uživati le svežo hrano, po možnosti iz domačih logov. Ali pa tisto, opremljeno s certifikati. Bio hrana z znanim poreklom je že zdaj dražja, pa še dražja bo. Ampak jaz dam raje več za hrano, kakor za luksuz, moram vedeti, kaj jem.
Za Dolgčas, od včeraj
KrEna2022, 18.01.2023 ob 07:18
Za Dolgčas, od včeraj
“KrEna2022”,
Sicer pa kot se spomnim tvojih pisanj si tudi ti si odkrila to resnico o človeštvu, da je večina ljudi biseksualnih in ki nam jo prekriva nevednost in zmeda starih družbenih norm na katere so nas navadili???
(Pač največja skrivnost naše dobe, ki je še vedno doba nevednosti. Pač ljudje kot čredne živali menijo, da spadajo med manjšino ker razmišlajo o istem spolu, zato niti ne poskusijo ničesar z istim spolom ampak grejo po uveljavljeni poti in nikoli nikomur ne povejo o temu. Ker ovce hočejo pripadati čredi. (Če moškim rečem, da večina moških tudi razmišlja o temu njihovi problemi čudežno minejo in me “zagrabijo”. 😉 Samo ovci moraš povedati, da pripada čredi.)
@KrEna2022
ima prav, kar pravi o artiklih in info na njih (deklaracije).
Ne samo kar ona pravi ampak, ko se gre tovrstne zadeve o čemer govori tema, le koliko ljudi sploh pozna znanstvene izraze nekih žužkov, črvov itd? Zdi se da ne veliko kajne. Tako ti lahko vseeno napišejo na deklaracijo kaj izdelek vsebuje pa se ti sanja ne kaj dejansko boš jedel. To se dogaja že zdavnaj tudi z dodatki , za katere prav tako človek ne ve kaj dejsnko so če ni prav načitan o tem.
Npr: omenja se Acheta domesticus
Koliko ljudi bi vedelo ko bi prebralo zgoranj omenjeno , da se gre za :