Ursula von der Bluzen odobrila zrikavce (hrošče) kot dodatek čokoladi
OGABNO:
V Nemčiji so črički že nekaj časa vključeni kot novo živilo v različne izdelke – različna zagonska podjetja na primer ponujajo rezance, falafle, omake za testenine in v zadnjem času namaz iz čričkov. Ker so žuželke tukaj v predelani obliki, se takšni izdelki lažje tržijo kot na primer celi posušeni prigrizki.
Najlažje jim je zmleti pa, da ne veš kaj ješ, opisati kaj se s tem da storiti, ponuditi ceno ki si jo lahko privoščiš in hopa ŽE SE PRODA.
Če si prej iz moke golazen ven zabrisal ker si jo videl pa trebušni dobčkarji kar celo moko iz golazni sestavijo.
Zdi se , da če bi vedeli kaj vse jemo, ko kupujemo industrijsko predelano in ustvarjeno hrano bi bruhali brez da bi sploh kaj zaužili.
Kokoši
Prof. D., 17.01.2023 ob 22:19
svašta pička rodi
“DARWIN”,
To je bil odgovor meni? No to bi bilo primitivno. Saj vem, nimaš odgovora.
Ker jaz se pač naslanjam na ZNANOST, na NARAVO in na to kaj vemo o STARIH CIVILIZACIJAH. Vi pa nimate nobenih adutov v rokah.
NARAVA je naša največja učiteljica.
Sploh geji me hočejo kar ubiti, ko jim govorim te stvari. Ker se ne skladajo z njihovo LGBTQ ideologijo. Pa čeprav jim govorim nekaj kar je v njihovim interesu. Ker če bi se vedelo skozi celo zgodovino, da je večina ljudi, torej tudi večina moških biseksualnih, potem bi bili veliko bolj zaščiteni. Če samo pomislim, da jih je Hitler pobijal v genocidu in da se jih je do danes pretepalo.
Samo seveda me te bolane spake napadejo.
Ljudje radi napadete/napadejo tisto česar niso navajeni, ker jih je družba nalagala. Sledijo tistemu kar so naučeni.
Ker danes se govori več o vseh 50 novih spolih, a najmanj pa se govori o najbolj razširjeni spolni usmerjenosti, o biseksualnosti pri moških. Tako se dela utvare v svetu.
Vse deluje lepo usklajeno.
Saj PEDRI so pač nenaravni in heteroNORMATIVNI produkt in kot taki koristijo le heteroNORMATIVNOSTI. Tako kot je LGBTQ ideologija naslednik tradicionalne družbe tradicionalnih vrednot.
Vsi vi ste totalno zmedeni in izgubljeni. Tu se prepirate in govorite na kateri strani ste namesto, da bi videli, da ste del istega sranja. Istega sranja, ki pač podpira ta sistem.
In nehaj jesti meso! To da nič ne moreš ni izgovor. Življenje ni lahko, če nemoreš vzgajati živali, da jih ubiješ ne jej mesa! Tako kot ga jaz ne! Ali pa ne pametuj, ker JAZ DESETLETJA ŽIVOTARIM BREZ MESA. MENI GROZIJO Z NASILJEM IN SMRTJO, ker razkrinkavam UTVARE ki so vas zaslepile, medtem ko mi napišeš “svašta pička rodi”.
HeteroNORMATIVNOST in homofobija sta bili umetno ustvarjeni. KER VEDNO JE SISTEM NADZOROVAL LJUDI PREKO NJIHOVEGA TELESA IN SEKSUASLNOSTI. Ženske se je pa spremenilo v gospodinjske in fuk objekte, ker ZGODOVINA je POSILSTVO NAD ŽENSKO.
Pa seveda zraven še polno gluposti in besedičenja in romanticiziranja ženske, ki ženskam ni nikoli nič pomagalo ampak je le ustvarjalo meglo. Zaradi lepih moških besed ženskam ni bilo nič lažje.
Saj vas razumem, da je težko kar naenkrat pogledati iza DRUŽBENIH NORM na katere so vas navajali desetletja in nad umetno privzgojenimi predsotki. Ampak de družbene norme danes ustvarjajo ZMEDO SPOLA, kot so jo že tolikokrat prej v zgodovini, razen da takrat ni bilo možnosti z operacijami spreminjati spol. Te družbene norme so vodile v to, da je bilo včasih 100 krat več pedofilije incesta, posiljevanja ženak in fukanja živali. No saj na bližnjem vzhodu, kjer se jih še vedno držijo do te mere, kot naši krščanski predniki so tudi vse ovce in koze pofukane in tudi pedofilije je toliko več.
(Kakorkoli ko se tako pogovarjam z moškimi in jim razbijem predsodke so moji. Kot sem ugotovil lahko dobim večino moških. Ljudje sploh nikoli ne pomislite za svoje prijatelje, babico, dedka, teto, brata(…) da so biseksualci. Kako ste smešni, jaz te stvari opazim. Z ljudmi se pogovarjam kako nihče ne ve za njih. Kako ste slepi. ŽIVITE V FANTAZIJSKEM SVETU in kar vidite z lastnimi očmi so le utvare za katere so vas sprogramirali. Samo ovce ste.)
“DARWIN”, še citiram, če si slučajno spregledal sporočilo.
Upam da se še “KrEna2022” oglasi, ki je tudi že najmanj 2x razložila na forumu zakaj je večina ljudi biseksualnih a se tega ne opazi.
Najprej je leta na leta korporativna in državna človeška golazen ljudi zavajala s posodobitvami v meh. tehnologiji , gensko spremenjenih organizmih,… kako so te posodobitve nujno potrebne zaradi pocenitev predelave in večjega doprinosa hrane, da bi se ta lahko pocenila ob enem pa ne bi bilo lačnih ust. Tako so obstale velike kmetije, male propadle, mali obrati propadli ostali veliki, ljudje izgubljali posel obdržali ga le redki. Pridela se veliko več hrane kot prej, vendar ta ne kaže nobenih pocenitev. ŠE VEČ celo črve in hrošče bi nam dali sedaj jesti pa čeprav so prej obljubljali drugače, če se bomo nečemu odrekali bomo imeli primerno hrano vsi vključno z državami, ki naj bi bile v slabem tehnološkem razvoju.
In na koncu, kot kaže ves razvoj kmetijske in z njo povezane tehnologije ni pripeljal drugam, kot da se gnoj na dvorišču preseje in se črvi in ostala golazen iz njega zmleje v prehrano ljudem.
VAAAAAAAAAAAU KATERI NAPREDEK
“DARWIN”,
uredu ne boš komentiral stvari ki jih ne poznaš.
SPREJMEM TO.
Jaz se bom še naprej boril proti nasilju v svetu. Na katerega ima močen vpliv ravno to, da smo se odadaljili od narave in da ne pogledamo kako živijo nekatere druge višje razvite živalske vrste in tega kako so živele stare civilizacije. Nobena od njih ni toliko zanikala narave človeka kot jo današnje obstoječe religije.Sicer soi pa znanstveniki od Freuda do Kinsija itd. odkrili resnico o človeški spolnosti, da se spolno ne povezujemo le zaradi razmnoževanja ampak tudi zaradi drugih kompleksnejšnih razlogov. Tu pa pride v upoštev tudi nasprotni spol.
Vsekakor pa ne pride v upoštev otrok ali žival. Saj potem ne moremo govoriti o kompleksnejših razlogih, ki povežejo dve odrasli spolno zreli osebi. Ker pedofil ali zoofil sta osebi, ki sta nekje zaostala v razvoju in je prišlo do anomalije. Kot vidimo pa je oboje povzročala ravno heteroNORMATIVNOST saj je bilo to včasih 1000 krat bolj razširjeno. Danes(in tudi prej) pa heteronormativnost vodi v zmedo spola kot sem že obrazložil.
Upam da bojo prišli časi, ko bomo nehali govoriti o gejih in lezbikah, ker lepo prosim teh ljudi(nas) je le 1% a se temu povzroča toliko pozornosti.
Ampak bomo začeli govoriti o glavnih, o velikih stvareh, ki so spregledane. In zato povzročajo velike probleme. (moški pač ratajo agresivni in napeti ko zatirajo svojo spolno naravo, ali kot sem povedal, še vsi skinhedi, nasilni čefurji in pretepači so mi priznali biseksualnost v pijanem stanju, poznam pa tudi avtorje homofobičnih napadov ki so odmevali v medijih). HeteroNORMATIVNOST in homofobija sta bili izumljeni, da oslabita ljudi IN JIH PODREDITA SISTEMU.
Ker primer iz narave dokazujejo, da biseksualnost razmnoževanju ne škoduje, ampak ga kvečjem spodbuja. Zato ni argumentov, da bi bila NENARAVNA ali NENORMALNA. Naša človeška družba danes in v preteklosti pa je skonstruirana popolnoma narobe to pa se odraža tudi v vsemu sranju in nasilju v svetu, ki ga je bilo v preteklosti še celo več. Ker prej so bili še bolj krvoločni časi.
Kokoši
“DARWIN”,
uredu ne boš komentiral stvari ki jih ne poznaš.
SPREJMEM TO.
Jaz se bom še naprej boril proti nasilju v svetu. Na katerega ima močen vpliv ravno to, da smo se odadaljili od narave in da ne pogledamo kako živijo nekatere druge višje razvite živalske vrste in tega kako so živele stare civilizacije. Nobena od njih ni toliko zanikala narave človeka kot jo današnje obstoječe religije.Sicer soi pa znanstveniki od Freuda do Kinsija itd. odkrili resnico o človeški spolnosti, da se spolno ne povezujemo le zaradi razmnoževanja ampak tudi zaradi drugih kompleksnejšnih razlogov. Tu pa pride v upoštev tudi nasprotni spol.
Vsekakor pa ne pride v upoštev otrok ali žival. Saj potem ne moremo govoriti o kompleksnejših razlogih, ki povežejo dve odrasli spolno zreli osebi. Ker pedofil ali zoofil sta osebi, ki sta nekje zaostala v razvoju in je prišlo do anomalije. Kot vidimo pa je oboje povzročala ravno heteroNORMATIVNOST saj je bilo to včasih 1000 krat bolj razširjeno. Danes(in tudi prej) pa heteronormativnost vodi v zmedo spola kot sem že obrazložil.
Upam da bojo prišli časi, ko bomo nehali govoriti o gejih in lezbikah, ker lepo prosim teh ljudi(nas) je le 1% a se temu povzroča toliko pozornosti.
Ampak bomo začeli govoriti o glavnih, o velikih stvareh, ki so spregledane. In zato povzročajo velike probleme. (moški pač ratajo agresivni in napeti ko zatirajo svojo spolno naravo, ali kot sem povedal, še vsi skinhedi, nasilni čefurji in pretepači so mi priznali biseksualnost v pijanem stanju, poznam pa tudi avtorje homofobičnih napadov ki so odmevali v medijih). HeteroNORMATIVNOST in homofobija sta bili izumljeni, da oslabita ljudi IN JIH PODREDITA SISTEMU.
Ker primer iz narave dokazujejo, da biseksualnost razmnoževanju ne škoduje, ampak ga kvečjem spodbuja. Zato ni argumentov, da bi bila NENARAVNA ali NENORMALNA. Naša človeška družba danes in v preteklosti pa je skonstruirana popolnoma narobe to pa se odraža tudi v vsemu sranju in nasilju v svetu, ki ga je bilo v preteklosti še celo več. Ker prej so bili še bolj krvoločni časi.
Tema je o črvih in žužkih, ki se jih pripravlja za hrano ljudem.
Če omeniš ob tem, da pojanseš kako stališče nekaj o tem kar ti razlagaš se zdi razumno. Ko pa govoriš samo še o popolnoma drugih zadevah kot pa je tema sama pa NI VEČ RAZUMNO in se ne mislim odzivati na to v vsakem komentarju. Če se imaš za pametnega bi to lahko razumel.
Kaj imajo sedaj, neki spremenjeni spoli, nagnjenost, pedofilija itd. s to temo, da se tkao razpišeš o tem meni ni znano. Ti se očitno v to poglabljaš zelo. Mene preprosto ne zanima v kaj svojega vtikaš ali kdo ga vate dokler s tem ne povzročaš hudega meni ali drugim ljudem.
Še enkrat govori se o prehrani ne sexualni ali drugi nagnjenosti.
Če za stališče , razlago to omeniš, omeni, sicer pa ne spreminjaj teme v nekaj drugega kar pa je, če hočeš da se razumeva in se spoštujeva.
darwindarko, 18.01.2023 ob 16:30
Tema je o črvih in žužkih, ki se jih pripravlja za hrano ljudem.
Če omeniš ob tem, da pojanseš kako stališče nekaj o tem kar ti razlagaš se zdi razumno. Ko pa govoriš samo še o popolnoma drugih zadevah kot pa je tema sama pa NI VEČ RAZUMNO in se ne mislim odzivati na to v vsakem komentarju. Če se imaš za pametnega bi to lahko razumel.
Kaj imajo sedaj, neki spremenjeni spoli, nagnjenost, pedofilija itd. s to temo, da se tkao razpišeš o tem meni ni znano. Ti se očitno v to poglabljaš zelo. Mene preprosto ne zanima v kaj svojega vtikaš ali kdo ga vate dokler s tem ne povzročaš hudega meni ali drugim ljudem.
Še enkrat govori se o prehrani ne sexualni ali drugi nagnjenosti.
Če za stališče , razlago to omeniš, omeni, sicer pa ne spreminjaj teme v nekaj drugega kar pa je, če hočeš da se razumeva in se spoštujeva.
“DARWIN”,
kar se mene tiče se ne rabiva razumeti in spoštovati.
Te pa jaz nisem nikoli napadal, niti te nikoli nisem žalil. Tudi branil sem te, pa ne da bi ti to naprej metal, ampak sem to počel, ker nisem tiho pred temi motenci, ki se iživljajo nad vsemi, ne le nad tabo.
Samo homoseksualnost si mi pa ti naprej vrgel in ne moreš pričakovati, da ne bom zagrabil tega. Pač pisal si, da homoseksualci nimamo potomca po naravi in da bi bilo vrste konec(čeprav tega ne bi rabil napisati, ker če bi me bral bi vedel, da sem že večkrat napisal, da je homoseksualnost nenaravna). Sem ti pa pač napisal o temu, da kar se tiče biseksualnih živalskih vrst, pa se razmnožujejo kvečjemu bolje in na to očitno vpliva tudi biseksualnost. Ker ohranitev vrste ni odvisna samo od spolnosti med različnima spoloma, pač pa tudi od vse strukture njihovih odnosov, prilagodljivosti in povezenosti na kar pa vpliva biseksualna skupnost. Zato ni nekih pametnih razlogov za označitev te usmerjenosti(biseksualne) za nenaravno.
Samo to.
In ja kot si rekel ni tvoj problem, kdo ga vame vtika, dokler ti ne škodim. Ali pa kot sem ti rekel, da razumem, če ne boš komentiral stvari, ki jih ne razumeš oziroma se ne zanimaš zanje.
Samo rata pa to tudi tvoj problem, ko te kdo napade. Ko te kdo pretepe. Ker sam veš, da veliko heteroseksualnih fantov, če ne bo imelo spolnosti in ne bo dobilo punce bojo napeti, frustrirani in potem tudi agresivni, nasilni. Isto je pri biseksualcih, oni seksajo s puncami, to da so biseksualni pa jim predstavlja frustracijo in ta del svoje narave zatirajo (ali kot sem rekel zaradi vpliva družbe 95% biseksov nikoli ne poskusi z istim spolom). In to je pač en glavnih RAZLOGOV ZA NASILJE V TEMU SVETU glede na to kako številčni so te biseksualci, ki raje zatrejo svojo naravo.
No in če se noben tak pretepač ne spravi nate in te napade se lahko zgodijo tudi druge stvari. Naprimer dedek je homofob (ker sovraži sebe ker je biseks) in sovraži pedre, je šovinističen do vseh in slabo vpliva na svoje otroke itd, lahko jih tudi poškuduje z vzgojo. Mama je lahko lezbika in ker se je celo življenje skrivala je zasovražila svojega moža in uniči svojo družino. Brat in prijatelj sta biseksualca in se ti ne moreta odpreti glede tega, ti kdaj rečeš nekaj napačnega in ne veš s čim si se jim zameril. Biseksualni starši ne zapustijo dediščine otroku… itd.
Takšne so stvari v življenju, ker je teh ljudeh ogromno, samo govori se ne o temu. In vsakega, tudi tebe lahko doletijo posledice zaradi tega.
Zgoraj sem ti dal izmišljene primere, ampak verjami mi, da imaš tudi sam, ali pa si imel v svojem življenju podobne ljudi okoli sebe, samo vedel nisi kaj je narobe z njimi, da se obnašajo tako kot se.
Kokoši
“DARWIN”,
kar se mene tiče se ne rabiva razumeti in spoštovati.
Te pa jaz nisem nikoli napadal, niti te nikoli nisem žalil. Tudi branil sem te, pa ne da bi ti to naprej metal, ampak sem to počel, ker nisem tiho pred temi motenci, ki se iživljajo nad vsemi, ne le nad tabo.
Samo homoseksualnost si mi pa ti naprej vrgel in ne moreš pričakovati, da ne bom zagrabil tega. Pač pisal si, da homoseksualci nimamo potomca po naravi in da bi bilo vrste konec(čeprav tega ne bi rabil napisati, ker če bi me bral bi vedel, da sem že večkrat napisal, da je homoseksualnost nenaravna). Sem ti pa pač napisal o temu, da kar se tiče biseksualnih živalskih vrst, pa se razmnožujejo kvečjemu bolje in na to očitno vpliva tudi biseksualnost. Ker ohranitev vrste ni odvisna samo od spolnosti med različnima spoloma, pač pa tudi od vse strukture njihovih odnosov, prilagodljivosti in povezenosti na kar pa vpliva biseksualna skupnost. Zato ni nekih pametnih razlogov za označitev te usmerjenosti(biseksualne) za nenaravno.
Samo to.
In ja kot si rekel ni tvoj problem, kdo ga vame vtika, dokler ti ne škodim. Ali pa kot sem ti rekel, da razumem, če ne boš komentiral stvari, ki jih ne razumeš oziroma se ne zanimaš zanje.
Samo rata pa to tudi tvoj problem, ko te kdo napade. Ko te kdo pretepe. Ker sam veš, da veliko heteroseksualnih fantov, če ne bo imelo spolnosti in ne bo dobilo punce bojo napeti, frustrirani in potem tudi agresivni, nasilni. Isto je pri biseksualcih, oni seksajo s puncami, to da so biseksualni pa jim predstavlja frustracijo in ta del svoje narave zatirajo (ali kot sem rekel zaradi vpliva družbe 95% biseksov nikoli ne poskusi z istim spolom). In to je pač en glavnih RAZLOGOV ZA NASILJE V TEMU SVETU glede na to kako številčni so te biseksualci, ki raje zatrejo svojo naravo.
No in če se noben tak pretepač ne spravi nate in te napade se lahko zgodijo tudi druge stvari. Naprimer dedek je homofob (ker sovraži sebe ker je biseks) in sovraži pedre, je šovinističen do vseh in slabo vpliva na svoje otroke itd, lahko jih tudi poškuduje z vzgojo. Mama je lahko lezbika in ker se je celo življenje skrivala je zasovražila svojega moža in uniči svojo družino. Brat in prijatelj sta biseksualca in se ti ne moreta odpreti glede tega, ti kdaj rečeš nekaj napačnega in ne veš s čim si se jim zameril. Biseksualni starši ne zapustijo dediščine otroku… itd.
Takšne so stvari v življenju, ker je teh ljudeh ogromno, samo govori se ne o temu. In vsakega, tudi tebe lahko doletijo posledice zaradi tega.
Zgoraj sem ti dal izmišljene primere, ampak verjami mi, da imaš tudi sam, ali pa si imel v svojem življenju podobne ljudi okoli sebe, samo vedel nisi kaj je narobe z njimi, da se obnašajo tako kot se.
Saj ti nisem vrgel naprej. Nekaj kar omenjaš sam večkrat sem podal poleg drugih reči v razlago,razlagi o naravi.
Kaj pa tebe privlači, kaj ne pa mene ne briga in ni moja stvar ampak tvoja. Ti ne sodim.
Tako, da kar sem ti napisal pa odpisal tudi tebi ni treba jemati, kot žalitev, ker to ni.
Gre se le za doslednost temi in to sem ti tudi obrazložil.
darwindarko, 18.01.2023 ob 16:59
Pametno.
Kajti ne zdi se hecat iz tega kar te ponižuje pa bi ti nekdo rad podtikal, da to konzumiraš ob enem pa še drago plačuješ za vse to.
Pa saj pravzaprav ne vemo več kaj jemo, razen če živino/sadje/zelenjavo vzgojimo sami – semena/sadike so že vprašljiva (GMO), obenem pa tudi hrana, ki jo živina konzumira ni neoporečna (spet GMO), razen v primeru, da je to prosta paša. Konec koncev, tudi če sam pečeš kruh ne veš kaj je zmleto v kupljeni moki. Nekako se ne obremenjujem s tem, vsi bomo enkrat umrli.
Ime ali vzdevek, 18.01.2023 ob 18:38
Pa saj pravzaprav ne vemo več kaj jemo, razen če živino/sadje/zelenjavo vzgojimo sami – semena/sadike so že vprašljiva (GMO), obenem pa tudi hrana, ki jo živina konzumira ni neoporečna (spet GMO), razen v primeru, da je to prosta paša. Konec koncev, tudi če sam pečeš kruh ne veš kaj je zmleto v kupljeni moki. Nekako se ne obremenjujem s tem, vsi bomo enkrat umrli.
Deloma drži kar pišeš. Sicer pa ne. Ker če ti zaračunam meso govedine v roke pa ti dam meso črvov in ti to veš ne bo zate dobra kupčija niti se ne bi strinjal/a z njo.
Še če ti dam črvivo govedino bi dejal/a NE HVALA ali pa jo zabrisal/a prodajalcu v glavo.
Torej: slepo zaupanje nas vsekakor stane
Če ne vemo kaj jemo je to ena naša napaka. Saj bi morali biti pozorni, če si hočemo dobro tudi pri prehrani. Če pa vemo pa tega SPLOH ne bi jedli pa še kar JEMO pa je nekaj hudo narobe.
tekst:
Žuželke vsebujejo HITIN, ki ga naši prebavni organi ne morejo predelati.
Hitin je zelo okusen polisharid za raka,parazite,glive in vse,kar povzroča bolezni.
Hitin je del njegove konstrukcije. Insekti vsebujejo tudi metamorfne steroide , predvsem ECDYSTERONE.
Ni hrana za sesalce. Samo ptice lahko varno predelajo hrano žuželk. Prebavni sistem ptic je popolnoma drugačen od našega.
Zdaj veste, zakaj hočejo, da jemo hrošče. To je jasno?
darwindarko, 18.01.2023 ob 18:14
Saj ti nisem vrgel naprej. Nekaj kar omenjaš sam večkrat sem podal poleg drugih reči v razlago,razlagi o naravi.
Kaj pa tebe privlači, kaj ne pa mene ne briga in ni moja stvar ampak tvoja. Ti ne sodim.
Tako, da kar sem ti napisal pa odpisal tudi tebi ni treba jemati, kot žalitev, ker to ni.
Gre se le za doslednost temi in to sem ti tudi obrazložil.
“DARWIN”,
No ampak to je nekaj kar zagrabim.
Pa še paše mi pisati o temu, da izobrazim čim več bralcev o tako pomembni zadevi. Sicer se pa pretirano veliko govori o gejih glede na to da je teh ljudi tako malo in zato rad obrnem temo k pomembnejšim stvarem o katerih se ne govori. In ker si mi še dal primer, da bi bilo z nami pedri vrste konec sem ti povedal, kdo se v naravi razmnožuje še bolje od heteroseksualnih.
Potem je vse jasno, …
Ja drugače pa moja spolnost ni tvoja zadeva. Nasplošno pa sem ti opisal, družbene posledice, ki izvirajo iz tega ker naša družba ni v skladu s človeško naravo in spolnostjo. Posledice tega pa si gotovo tudi sam izkusil ko si imel probleme s “poškodovanimi” ljudmi, ki jih je družba poškodovala. Pa ali si to izkusil kot agresijo od ljudi, ali slabe/problematične odnose v sorodstvu…
Samo to. Toliko da to napišem, ker je potrebno o teh stvareh govoriti.