Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija usb ključek in gledanje filma na tv

usb ključek in gledanje filma na tv

Kupi Chromecast.[/quote]

Tole:
https://www.mimovrste.com/medijski-predvajalniki/google-adapter-chromecast

To če prav razumem je kot nekakšen ključek na katerega prenesem film?[/quote]

Ta zadeva bo predvajala izključno filme kupljene preko Itunes Store.

Tole:

To če prav razumem je kot nekakšen ključek na katerega prenesem film?[/quote]

Ta zadeva bo predvajala izključno filme kupljene preko Itunes Store.[/quote]

Hvala. Toliko blond sicer nisem, ker v opisu piše, da deluje tudi na androidu ampak vseeno hvala za pomoč.

Ta zadeva bo predvajala izključno filme kupljene preko Itunes Store.[/quote]

Hvala. Toliko blond sicer nisem, ker v opisu piše, da deluje tudi na androidu ampak vseeno hvala za pomoč.[/quote]

Z androidom ne moreš kupovati v Itunes, kot si napisala.

Hvala. Toliko blond sicer nisem, ker v opisu piše, da deluje tudi na androidu ampak vseeno hvala za pomoč.[/quote]

Z androidom ne moreš kupovati v Itunes, kot si napisala.[/quote]

Lahko pa s telefonom:)

Če to prav razumem bi lahko preko te naprave gledala tvin od siola. Potem drugih filmov niti ne potrebujem več.
Veš mogoče, če bi to šlo skozi? Na tablici si nastavim siol tvin film in na televiziji mi to predvaja.

Z androidom ne moreš kupovati v Itunes, kot si napisala.[/quote]

Če to prav razumem bi lahko preko te naprave gledala tvin od siola. Potem drugih filmov niti ne potrebujem več.
Veš mogoče, če bi to šlo skozi? Na tablici si nastavim siol tvin film in na televiziji mi to predvaja.[/quote]

Seveda lahko s telefonom in to takim z IOS.

Ne vem katere filme bi zdaj rada gledala amapak siol tvin se gledajo brez tablice na tv..

Kupi Chromecast.[/quote]

Tole:

To če prav razumem je kot nekakšen ključek na katerega prenesem film?[/quote]http://m.enaa.com/izd_7202_mar0001150_freecom_mediaplayer_ii

Lahko pa kupiš zgornji predvajalnik, na katerega priključiš USB ključ ali zunanji disk in bo predvajal vse formate filmov na TV.
Pa nisem vedel, da še kdo kupuje filme. 🙂

Veš mogoče, če bi to šlo skozi? Na tablici si nastavim siol tvin film in na televiziji mi to predvaja.[/quote]

Ne vem katere filme bi zdaj rada gledala amapak siol tvin se gledajo brez tablice na tv..[/quote]

Ja v dnevni sobi imam tv in na njem gledam siol. Ko sem pri starših (še nekaj časa bo to žal zelo pogosto) pa imajo samo sobno anteno in tam se vidi kar se vidi. Zato imam filme na računalniku in na tablici. Ker bom pa na tak način kmalu potrebovala očala iščem način kako bi to kar imam na računalniku spravila na televizijo. To so dvd filmi in pa na tablici lahko gledam tudi siol preko aplikacije tvin. Z naročnino dobiš tudi kar nekaj programov, ki jih lahko gledaš preko računalnika. Če bi lahko spravila tvin na televizijo mi je to seveda cenejše saj to že itak plačujem naročnino.

Tole:

To če prav razumem je kot nekakšen ključek na katerega prenesem film?[/quote]http://m.enaa.com/izd_7202_mar0001150_freecom_mediaplayer_ii

Lahko pa kupiš zgornji predvajalnik, na katerega priključiš USB ključ ali zunanji disk in bo predvajal vse formate filmov na TV.
Pa nisem vedel, da še kdo kupuje filme. :-)[/quote]

Vedno se najde še kak, ki ga ne. Imam bluray predvajalnik in na tv, pa se zgodi, da včasih blu ray, ki naj bi podpiralres čisto vsene predvaja,tista revšna od tv ga pa :-))) V skrajni sili paše ostane predtvorba filma,če res ni drugega…

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Ne vem katere filme bi zdaj rada gledala amapak siol tvin se gledajo brez tablice na tv..[/quote]

Ja v dnevni sobi imam tv in na njem gledam siol. Ko sem pri starših (še nekaj časa bo to žal zelo pogosto) pa imajo samo sobno anteno in tam se vidi kar se vidi. Zato imam filme na računalniku in na tablici. Ker bom pa na tak način kmalu potrebovala očala iščem način kako bi to kar imam na računalniku spravila na televizijo. To so dvd filmi in pa na tablici lahko gledam tudi siol preko aplikacije tvin. Z naročnino dobiš tudi kar nekaj programov, ki jih lahko gledaš preko računalnika. Če bi lahko spravila tvin na televizijo mi je to seveda cenejše saj to že itak plačujem naročnino.[/quote]

Tako kot doma povežeš tv v omrežje ga tudi pri starših preko tablice. Upam da čimprej ozdravijo.

Robi kaj je pomembna dolžina kabla hdmi?
Ta je ok?
https://www.mimovrste.com/kabli-hdmi/goobay-hdmi-kabel-10-m?v=744687

Ja v dnevni sobi imam tv in na njem gledam siol. Ko sem pri starših (še nekaj časa bo to žal zelo pogosto) pa imajo samo sobno anteno in tam se vidi kar se vidi. Zato imam filme na računalniku in na tablici. Ker bom pa na tak način kmalu potrebovala očala iščem način kako bi to kar imam na računalniku spravila na televizijo. To so dvd filmi in pa na tablici lahko gledam tudi siol preko aplikacije tvin. Z naročnino dobiš tudi kar nekaj programov, ki jih lahko gledaš preko računalnika. Če bi lahko spravila tvin na televizijo mi je to seveda cenejše saj to že itak plačujem naročnino.[/quote]

Tako kot doma povežeš tv v omrežje ga tudi pri starših preko tablice. Upam da čimprej ozdravijo.[/quote]

Hvala:)

Ta je ok?
https://www.mimovrste.com/kabli-hdmi/goobay-hdmi-kabel-10-m?v=744687%5B/quote%5D

Ne potrebuješ hdmi kabla za povezavo na televizijo. Omrežje vzpostaviš preko bluetooth ali pa utp kabla.

Ta je ok?
https://www.mimovrste.com/kabli-hdmi/goobay-hdmi-kabel-10-m?v=744687%5B/quote%5D
Seveda je OK.
Prav tako lahko potem Tvin gledaš na TV, če imaš povezavo preko HDMI.
Pravzaprav lahko vse preneseš na TV, kar gledaš na računalniku. TV je le podaljšan računalniški zaslon.

Vilid, a ti to kaj razumež?

Ne kliči hudiča, ker glih za glih se mi zdi, da nekaj razumem 🙂

Pa saj to je res, ni pa tistega kot če direkt predvajaš na televiziji, ker grafične niso tako usklajene s tv-jem, da bi predvajele enako kvaliteto. Mene je minilo, pa nimam ravno slabe grafike na računalniku.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Pa saj to je res, ni pa tistega kot če direkt predvajaš na televiziji, ker grafične niso tako usklajene s tv-jem, da bi predvajele enako kvaliteto. Mene je minilo, pa nimam ravno slabe grafike na računalniku.[/quote]
Jaz nisem opazil slabše kvalitete.
Seveda pa slab rač. in grafična, ne moreta predvajati ful HD.

Pa saj to je res, ni pa tistega kot če direkt predvajaš na televiziji, ker grafične niso tako usklajene s tv-jem, da bi predvajele enako kvaliteto. Mene je minilo, pa nimam ravno slabe grafike na računalniku.[/quote]
Jaz nisem opazil slabše kvalitete.
Seveda pa slab rač. in grafična, ne moreta predvajati ful HD.[/quote]

A bejž no, če je kartica za 4K video, monitor imam pa 27″ z wide gamutom – miljardo barv, pol bi skor moralo, ne? Aja, ti nisi bil namojem računalniku, sta bili samo….:-)) Pa ni enako no kot če predvajam iz bluraya na tv.

Hočem povedat,da tv nima niti približno take resolucije in razpona barv kot monitor, pa ne doseže polne kvalitete na tv -ju. Že samo predvajalniki na računalniku so različni, en VLC se na velikem zaslonu ne more primerjat s Cayberlinkom,kopa ti skozi kabel prenesš na tv je pa vsaj zame katasrofa..

To je pa res. Jaz nimam takšnega monitorja, zato ima moj Tv višjo ločljivost od monitorja. Zato pri meni nisem opazil slabše kvalitete na TV.
Seveda sem pisal zase, saj še pri tebi nisem bil. 🙂

To je pa res. Jaz nimam takšnega monitorja, zato ima moj Tv višjo ločljivost od monitorja. Zato pri meni nisem opazil slabše kvalitete na TV.
Seveda sem pisal zase, saj še pri tebi nisem bil. :-)[/quote]

Ne ti res nisi bil pri meni, sem se malo spozabil :-))) Tv ima bistveno nižjo ločljivost, pa kljub temu je kvaliteta slabša na tv iz računalnika kot sicer, ker očitno le ni tv zaslon tako komaptibilen z računalniško grafiko. Res pa da sem precej picajzlast glede barv, ostrine, ločljivosti, game, kontrastov :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close