Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Usnje-tržnica Trbiž

Usnje-tržnica Trbiž

Zanima me, če je bil kdo pred kratkim v Trbižu na tisti tržnici, kjer menda prodajajo usnje (med drugim)? Kaj menite, a se splača? Je velika izbira?
Rada bi namreč kupila eno klasično usnjeno jakno zase, pa v trgovinah, kjer ponavadi nakupujem, ne najdem nič všečnega… Pa bi šla še sem pogledat.

Jaz sem bila lani ta čas na Trbižu in kar se tiče jaken … izbira ogromna (jaz pri taki količini ne morem izostriti ene, ki bi mi bila všeč), cene pa pretirane … v stilu 500€, vam jo dam za 300, gospa.
Kupila sem jo potem v Batti (Citypark) v Ljubljani, 70% znižano in to tako, napol zastonj, kvalitetno sešito, lepe barve. Baje se splača pogledati tudi na Vrhniko v tovarno (če ni že propadlo vse skupaj medtem). Pa Urko.

Ja, začetna cena je že res visoka, ampak kolikor sem slišala in prebrala, se da ful zbarantat in dobit jakne za dobrih 100 €, pravo usnje. Tako da jst bi vsekakor šla gor pripravljena na to, da barantam 100 na uro 🙂

V Trbižu moraš biti pripravljen na arabsko barantanje. Pred par leti smo za ženo kupili plašč, ki ni bil ravno poceni (300 EUR), vendar bi bil isto ali več pri nas. Samo ga niso imeli takega. Začeli smo pri 600.

Tako da ti svetujem, poglej, koliko je pri nas, in se pripravi na pogajanja.
Pa še nekaj: tam dobiš tudi precej iz tankega (ovca, koza) usnja, ki je sicer odlično, samo paziti moraš bolj nanj, ker je tanko. Npr. IUV je imel vse iz svinjskega usnja, ki je trpežno, toda debelo in težko. Vsaka stvar ma pluse in minuse :)-

Pazi, da ti usnje po barantanju ne zamenjajo za skaj – saj ponavadi to ugovotiš šele doma.

Aja: po nakupih pojdi brez otrok, tako da lahko nateguješ pogajanja. Sicer v časovni stiski narediš napako (pejmo že no, meni je dolgčas,…).

Za zanimivost, če ne veste kje:
http://www.citypark.si/trgovina/65/BATA

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz pa že raje kupim v Bati na Rabuiese/Škofijah pri Kopru, super usnje in cene in popusti itd

… pa B ali C modeli 🙁 (večinoma; ampak sto ljudi, sto okusov)

ZELO LEPE JAKNE SE DA KUPITI ŽE PO STO EUROV ALI MANJ, ODVISNO ZA KOLIKO BARANTAŠ. LEDER JE MEHAK, BARVE PA LAHKO IZBIRAŠ OD BELE DO ČRNE. SE IZPLAČA. JAZ GREM JUTRI ŽE DRUGIČ.

Živjo Relaistka,
Si kaj našla zase ?
Se splača iti ali ne ?
Sama tudi razmišljam o odhodu v Trbiž, pa se nekako ne morem odločiti.
V naprej hvala

Ni samo Trbiz, na vseh takih tradicionalnih tedenskih trznicah v Italiji dobis cuda in dobre zadeve, tudi usnjene jakne.

New Report

Close