Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek usnjen plašček

usnjen plašček

Živjo, rada bi si kupila usnjen plašček do ali malo nad koleni, črne ali rjave barve. Seveda, da bi bil podložen in primeren tudi za hladnejše dni. Zanima me, kakšne so cene, kje imajo dobro izbiro in, če se še splača kupovati v Trbižu. Hvala.

Če misliš na plac, oz. štante v Trbižu ti moram povedat, da jih ni več.
Dober plašček lahko dobiš v usnjarstvu Vrhnika, poglej tudi v Sportini; Bata usnjene jakne so kar v redu. Mogoče je vmes tudi kakšen plašček.

A res ni več tržnice v Trbižu? Smo tudi mi imeli namen se v prihodnjih dneh tja zapeljat. Tak plašček, kot opisuje ninna, jaz imam in sem z njim res zadovoljna. NOsim ga lahko na lepe, črne hlače ali pa na kavbojke. Želim pa si kupit še eno krajšo jakno svetlejše barve in sem imela namen se zapeljat v Trbiž. Cene v usnjarstvih v Sloveniji so namreč zelo viske (kolikor sem jaz gledala po trgovinah).

ninna pozdravljena
ravno sem se odločala ali bi sama prodala svoj usnjen plašček(mi ga je namreč zelo žal).problem je v tem da mi je premali ,nošen par krat. šivan je bil pri hermanu-usnje herman.če te zanima mi javi na mail
cufek@email.si

Priporočam ti ogled trgovine IUV (industrija usnja Vrhnika), ki je v Mariboru.Najbrž je še kje drugje v Sloveniji-pozanimaj se.V omenjeni trgovini imajo zelo veliko izbiro usnjenih izdelkov…

V Hiši usnja Herman (http://www.herman.si/) ti plašček (in ostale usnjene kose) sešijejo po meri (sam si tudi izbereš barvo), če česa nimajo na zalogi.
Pošljejo (in plačaš) po povzetju.

New Report

Close