Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek uspelo mi je!

uspelo mi je!

Jast se morem pa pohvalit. Včeraj sem diplomirala. Tolk mi je dol padlo, da komaj dojemam. Zdaj se res lahko bolj posvetim trebušku :o))))

ČESTITKE

Ej, čestitke!
Vem, kakšen je občutek brez trebuha, s trebuhom je pa verjetno še potenciran.

Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!
Mene žal še čaka diploma in upam, da diplomiram še preden pride dojenček na svet :)))))

Čestitke!

Ja bravo. Pa še nosečka. Super. !!

Čestitkeeeeeeeeee 🙂

Živi in pusti živeti

ČESTITAM, SUPER – otrok bo prišel že učen na svet.
PRIDNA!!!

Čestitam!

SUPER, pa imamo še eno z diplomo. Če ni skrivnost iz katere smeri?
Sedaj pa veselo na delo …. saj veš kaj mislim.

lp

Hahah ja prava einstein-ka bo :o)) Res mi je bilo težko z diplomo se ukvarjat, ko bi bilo toliko bolj zabavno cunce rihtat. Ampak moram priznati, če ne bi bilo našega prvega pikca pri katerem sem spoznala, da po rojstvu ni nobenega časa in zdaj naše druge pike, po vsej verjetnosti še začela ne bi pisat.

Hvala za čestitke.

Lp

Ej Katka, prava carica si!!!! Vse čestitke, res!
In veliko užitkov s trebuščkom..zame najlepši čas-nosečnost!

Čestitam in veliko užitkov v nosečnosti.

Se strinjam s pikapolonica123. Jaz sem bila noseča prvič ko sem se učila za izpit iz matematike (na srednji šoli) in je en bojših sinetovih predmetov.

iiiiiiiii, super, sem vesela zate tudi jaz!!! Uživaj, sploh če tisti buši pomeni jenčka kmalu;))!!

Čestitke:)))))))))))))!!!!

lp,

N.

Čestitam in dobrodošla v kljubu “noseče diplomantke”!
Veliko zdravja in veselja s sončkom ti želim!
:))))))

Čestitam!!!

Č E S T I T K E

LP

Čestitke!!!!!suepr,bravooooo

čestiiiiiitkeeeee!!

iskrene čestitke ;))))))

Iskrene čestitke!

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Iz srca iskrene čestitke.

Mene tud še čaka. Mi s prvom trebuščkom ni uspelo, ker sem še delala in se selila v drug kraj. Upam, da pred drugim trebuščkom bo.

Zdaj pa uživaj in si le privošči s tistimi cotikami. Si zaslužiš.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Iz srca ti čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close