Uspešen moški
Večno kreganje….kdo je uspešen, kaj pomeni nekaj v tem življenju, kaj se smatra
za uspešno…fantje se prepirajo v nedogled…
Je to kariera, denar, moč, zaželjenost pri ženskah?
Je to uživanje življenskih užitkov s polno žlico?
Je to prispevek, ki ga pustiš za sabo?
Kdaj se smatra, da je moški uspešen?
Uspešen moški:
– ima službo, v kateri se ima vsaj dobro
– zna poskrbeti zase – trenira, druži
– ima partnerko zato ker želi biti z njo, ne zato ker mora
Ko bom dojel in udejanjil Daterjeve poglede.
To sem pa že tolkrat pisala, da se ne bom ponavljala…[/quote]
dobro, samo zakaj te potem to še vedno zanima. če veš ( po tvoje) kakšen je uspešen moški? no saj tudi mene zanima kakšen je uspešen moški, zato me je zanimalo tvoje mnenje
Jaz pa samskih moških ne bi izločila. Zame je lahko uspešen tudi nekdo, ki je samski.
Bi pa poudarila še par stvari:
Zame nekdo, ki je cel dan okupiran s službo, ni uspešen, ker nima prostega časa. Prosti čas je pomembna zadeva.
Kar se treniranja tiče se strinjam, da to mora biti. Moški, ki ni fit, zame ni uspešen, čeprav je recimo bogat. Skrb za zdravje in fizično pripravljenost (to ne pomeni, da mora biti profi športnik, ampak rekreativec, ki je fit) je nujen za uspešnost.
To sem pa že tolkrat pisala, da se ne bom ponavljala…[/quote]
Predvsem mora dišat kot žrebec, a ne? 🙂
Zelo široko vprašanje in čisto odvisno kaj pojmuješ kot uspeh. Že na tem forumu so sami uspešneži. Imaš tu uspešne jebače, uspešne copatarje, uspešne nedojebance, uspešne mamine sinčke, uspešne očete in soproge… Potem bi se kje našli še uspešni poslovneži, športniki itd. itd. Tudi pri ženskah je podobna štorija: od uspešnih ločenk do uspešnih housewives, nergačic, plehp….
Ponavadi pa je tako, da si v nečem lahko uspešen in v čem drugem totalna nula.
@Gazela.
dodam za vse moški al ženska
ima čas in ne gleda na uro; ne ve, kje je najbližji bankomat; ne preverja stanja na bančnem računu; vozi avto, ki ga ni škoda za prevažat nesnago; v ponedeljek razmišlja o petku; ima nek krog znancev, ki so ga veseli (vsaj 5) in ima nekoga, ki vrača pozornost (lohk tut več)!
naprej pa neb pisu…
Nekdo je lahko zelo uspešen v tem, da vse zaje*e. :))
Uspesni m in z nimajo case za forume….
Definicija je zame enaka tako za ženske kot moške. Mi je pa bz pisati po alinejah, zato da se bo nekdo iskal ali zgubil v tem.
…uspešen moški je tisti ,ki toliko zasluži da mu žena ne more zapravit,uspešna ženska je pa tista ki takšnega ujame :)…..
Jaz!
Tak kot jst more bit, 10 % body fata, pa na incline benču dvigovat nad 100 kil.
Ok cool, bye
Tole je pa sigurno ultra uspešen moški:
[/quote]
Tole je pač tradiconalen konservativen moški. Nič narobe s tem, če seveda ne začne
posploševati svojih prepričanj na celo populacijo in ne dojame, da se časi spreminjajo.
Če je vse, kar je treba dogovor….zakaj se pa ne bi mogla zmeniti, da on lika?
Hm?
Smešno pri vsem tem je pa to, da bi se kar precej žensk povsem strinjalo s Pumo. Take ženske bi potem opravljale žensko, ki ima moškega, ki si je sposoben sam zlikati. (Nekaj smrdi po nevošljivosti, se mi zdi.).
Ob takih izjavah si jaz predstavljam recimo 20letnega študenta, ki mu mama lika oblačila, da gre on potem k punci. Pa mama mu kupi spodnjice, da gre lahko lep k punci.
Potem pa se z leti preseli k punci in potem punca naprej kupuje spodnjice, lika srajce in tako naprej.
Če ga pa ta punca oz. ženska zapusti pa gre nazaj k mami stanovat, da mu spet mama kupuje gate.
Tudi lahko, pač naloge se delijo, na kateri jo bolje opravlja. In tukaj po navadi vidiš, da je najbolje še nekako tako tradicionalno konzervativno. Ženske likate, moški sekamo drva. Saj lahko obrnemo in se igramo neko napredno družbo, samo jaz nebom dobro zlikal ti pa neboš dobro nasekala. Je pa dobro, da tu pa tam vsak opravi vsa dela, če le lahko.
Meni se je vedno zdelo ponižujoče, če nisem znal vsega tudi sam postoriti. Tako kot si rekla, kao moški nove dobe. Ženske so za družbo, seks in za otroke delat. Za ostalo sem imel mamo…ko sem bil še otrok.
Moji recimo “nisem pustil”, da mi lika. Pa je rekla: če ti pa hočem zlikati, pusti mi. In iste besede kot PUMA: sram bi me bilo, če ti hodil okoli z zmečkano srajco.
In mi je zlikala srajco in…sem se počutil kot moški….hmmm
Torej uspešen moški ima sposobnost, da se ob njem ženska počuti ženstveno in obratno?
Forum je zaprt za komentiranje.