Uspešen moški
Seveda. Torej, zakaj ženska meni ne bi speglala cunj, če je treba in s tem nekaj storila zame, da bi mi bilo lažje, ker meni to ne gre od rok. :)[/quote]
Predvidevam da zato (predvidevam!, da ne bo spet kake hude krvi), ker ima mogoče občutek, da pa ti storiš zanjo premalo ali nič. Ali pa zato, ker se ji začelo upirati vse, kar počne zate (beri: prošla ljubav). Ali pa zato, ker je lena ko fuks. Ker res težko verjamem, da peglanje lahko komu predstavlja tak strašen problem, madona, pa saj ti ne jemljejo kri. Mislim, zdaj res ne vem, a sem res edina tukaj tako blesava ampak … jaz v resnici mislim, da s tem, ko peglam, da sem v resnici na boljšem, ker opravljam delo, ki mi gre lažje od rok in mi ni treba delati nekaj, kar mi ne leži. Medtem pa dedc naredi tisto drugo opravilo, ves srečen, da mu ni treba peglati (in ima najverjetneje občutek kako je pa on bolje prišel skozi).[/quote]
Ne vem, zakaj pišeš z namenom, kot da se to peglanje tiče mene in mojega odnosa.
Jaz nimam nobenih problemov s peglanjem ali okrog peglanja ali katerih drugih opravil.
Ko podajam primere, ne pišem o sebi, ampak vzamem nek primer od drugih ljudi in se postavim v vlogo nekoga drugega.
Sem že stokrat napisal, da je to (forum) zame neka splošna debata in da pišem na splošno o družbenih vzorcih in načinu razmišljanja, ki jih ljudje prakticiramo.
Zato so vse debate zame neke vrste študije o človeških vzorcih razmišljanja in obnašanja.
Tebi sem tudi že napisal, da ne mislim več odgovarjati na tvoje provokacije, ki jih podajaš pod stoterimi nicki.
Takšni ljudje ste zame nevredni resne debate.
Kdaj si se pa ti postavil v vlopgo nekoga drugega??? vsi mi pišemo iz svoje perspektive, tako ali drugače.
In kej si ti spoznal kako tako? Jaz ne poznam take ženske.
In kej si ti spoznal kako tako? Jaz ne poznam take ženske.[/quote]
Sem prebral o takšnih izkušnjah. Saj pa pravim, da ne pišem o sebi.
Saj pa sem obrazložil, da je bistvo v tvojih pričakovanjih do moškega, da mora čimbolj ustrezati zrcalni sliki tvoje lastne osebnosti in prepričanj.
Ljubezen je v sposobnosti sprejemanja drugačnosti in ne v sprejemanju tistega, kar sami počnemo.
Na primer, če moški ne mara peglanja, bo to ženska storila za njega, če ga ima rada. Po drugi strani pa potem moški nekaj stori za njo, česa ne mara in se tako dopolnjujeta ter preko odnosa postaneta bolj izpopolnjena, ker jima odnos nudi več, kot lahko sama s sabo doživita, ker v nasprotnem primeru le iz nekega egoizma dokazujeta, kako sta samostojna in lahko brez težav živita eden brez drugega.
Da ženska moškemu reče, da je nesamostojen in nezrel, če ne mara peglanja, je izraz njene arogance, ker sebe smatra za izredno samostojno, moške pa na tak način ponižuje.
Da je v ozadju poniževanje, kaže tudi tista izjava, kako si moški sploh upamo imeti do žensk neka pričakovanja, po drugi strani pa ponujamo le tisto revščino med nogami.
To zame ni izraz spoštovanja, pa kakorkoli obrneš.
![](https://forum.over.net//wp-content/themes/poortal/static/img/avatar-placeholder.jpg)
Saj pa sem obrazložil, da je bistvo v tvojih pričakovanjih do moškega, da mora čimbolj ustrezati zrcalni sliki tvoje lastne osebnosti in prepričanj.
Ljubezen je v sposobnosti sprejemanja drugačnosti in ne v sprejemanju tistega, kar sami počnemo.
Na primer, če moški ne mara peglanja, bo to ženska storila za njega, če ga ima rada. Po drugi strani pa potem moški nekaj stori za njo, česa ne mara in se tako dopolnjujeta ter preko odnosa postaneta bolj izpopolnjena, ker jima odnos nudi več, kot lahko sama s sabo doživita, ker v nasprotnem primeru le iz nekega egoizma dokazujeta, kako sta samostojna in lahko brez težav živita eden brez drugega.
Da ženska moškemu reče, da je nesamostojen in nezrel, če ne mara peglanja, je izraz njene arogance, ker sebe smatra za izredno samostojno, moške pa na tak način ponižuje.
Da je v ozadju poniževanje, kaže tudi tista izjava, kako si moški sploh upamo imeti do žensk neka pričakovanja, po drugi strani pa ponujamo le tisto revščino med nogami.
To zame ni izraz spoštovanja, pa kakorkoli obrneš.[/quote]
Spoštovanje boš dobil, ko ji boš kaj več ponudil kot pa samo revščino med nogami…. 😛
Verjetno bi moral imet vroč peglejzen tam…:)))
Tako enostavno je to 😉
![](https://forum.over.net//wp-content/themes/poortal/static/img/avatar-placeholder.jpg)
Pravi robi: “Da ženska moškemu reče, da je nesamostojen in nezrel, če ne mara peglanja, je izraz njene arogance, ker sebe smatra za izredno samostojno, moške pa na tak način ponižuje. “
Tako kot je tvoje ponizevanje moskih, ki nimamo otrok, z nezrelimi odraz tvoje arogance. 😉
Predvidevam da zato (predvidevam!, da ne bo spet kake hude krvi), ker ima mogoče občutek, da pa ti storiš zanjo premalo ali nič. Ali pa zato, ker se ji začelo upirati vse, kar počne zate (beri: prošla ljubav). Ali pa zato, ker je lena ko fuks. Ker res težko verjamem, da peglanje lahko komu predstavlja tak strašen problem, madona, pa saj ti ne jemljejo kri. Mislim, zdaj res ne vem, a sem res edina tukaj tako blesava ampak … jaz v resnici mislim, da s tem, ko peglam, da sem v resnici na boljšem, ker opravljam delo, ki mi gre lažje od rok in mi ni treba delati nekaj, kar mi ne leži. Medtem pa dedc naredi tisto drugo opravilo, ves srečen, da mu ni treba peglati (in ima najverjetneje občutek kako je pa on bolje prišel skozi).[/quote]
Ne vem, zakaj pišeš z namenom, kot da se to peglanje tiče mene in mojega odnosa.
Jaz nimam nobenih problemov s peglanjem ali okrog peglanja ali katerih drugih opravil.
Ko podajam primere, ne pišem o sebi, ampak vzamem nek primer od drugih ljudi in se postavim v vlogo nekoga drugega.
Sem že stokrat napisal, da je to (forum) zame neka splošna debata in da pišem na splošno o družbenih vzorcih in načinu razmišljanja, ki jih ljudje prakticiramo.
Zato so vse debate zame neke vrste študije o človeških vzorcih razmišljanja in obnašanja.[/quote]
Glej, sprašuješ me zakaj ženska meni ne bi speglala cunj, jaz ti samo odgovarjam. Nisem nikjer napisala, da se tiče tebe in tvojega odnosa. Če si ti imel v mislih sosedovega Francija, potem naj tudi moj odgovor velja za sosedovega Francija.
Ker pa imaš občutek, da mislim, da imaš težave s “peglanjem” ti pa lahko kar po pravici povem. Ja, resnično tako mislim. Ker moja študija je pa pokazala, da takšen vzorec razmišljanja in obnašanja, kot ga imaš ti, prej ali slej pripelje do nesoglasij in trenj. Drugače ne gre. Razen, če ima tvoja partnerka jeklene živce in neizčrpne vire potrpežljivosti. Če samo prebereš svoj odgovor AniBanani, kjer pišeš, da bi partnerki, ki bi potožila, da se ji je po 20. letih likanje uprlo, zoperstavil tako, da bi sledil njeni ideji in bi prenehal kuhati zgolj zato, da bosta enakopravna v jamranju.?? To je neko kontriranje ali kaj? Če pa ti ne boš, potem pa tudi jaz ne bom. Mislim, a ti dejansko misliš, da odrasli ljudje tako rešujejo takšne situacije? In do takšnih situacij pride, nedvomno, če si z nekom xx let… Potem pa še tisto kako mora moški postaviti meje in takšni štosi. Resnično ne vem kaj bi se zgodilo, če bi meni dedc postavil kakšno mejo. Moj bes bi bil naravnost … brezmejen.
Zato so vse debate zame neke vrste študije o človeških vzorcih razmišljanja in obnašanja.[/quote]
Glej, sprašuješ me zakaj ženska meni ne bi speglala cunj, jaz ti samo odgovarjam. Nisem nikjer napisala, da se tiče tebe in tvojega odnosa. Če si ti imel v mislih sosedovega Francija, potem naj tudi moj odgovor velja za sosedovega Francija.
Ker pa imaš občutek, da mislim, da imaš težave s “peglanjem” ti pa lahko kar po pravici povem. Ja, resnično tako mislim. Ker moja študija je pa pokazala, da takšen vzorec razmišljanja in obnašanja, kot ga imaš ti, prej ali slej pripelje do nesoglasij in trenj. Drugače ne gre. Razen, če ima tvoja partnerka jeklene živce in neizčrpne vire potrpežljivosti. Če samo prebereš svoj odgovor AniBanani, kjer pišeš, da bi partnerki, ki bi potožila, da se ji je po 20. letih likanje uprlo, zoperstavil tako, da bi sledil njeni ideji in bi prenehal kuhati zgolj zato, da bosta enakopravna v jamranju.?? To je neko kontriranje ali kaj? Če pa ti ne boš, potem pa tudi jaz ne bom. Mislim, a ti dejansko misliš, da odrasli ljudje tako rešujejo takšne situacije? In do takšnih situacij pride, nedvomno, če si z nekom xx let… Potem pa še tisto kako mora moški postaviti meje in takšni štosi. Resnično ne vem kaj bi se zgodilo, če bi meni dedc postavil kakšno mejo. Moj bes bi bil naravnost … brezmejen.[/quote]
Torej sa šamarima se tebe ne izleči, grožnje tudi ne zaležejo, kaj pa če bi ti mož nekaj lepega zašepetal v uho? Bi šla peglat? 🙂
Jah seveda, samo pol me je pa skor škoda za peglanje ponucat :))
Jah seveda, samo pol me je pa skor škoda za peglanje ponucat :))[/quote]
Kaj pa “peglat”? 🙂
Jah seveda, samo pol me je pa skor škoda za peglanje ponucat :))[/quote]
Kaj pa “peglat”? :)[/quote]
“Peglat” kaj?
Kaj pa “peglat”? :)[/quote]
“Peglat” kaj?[/quote]
Ah nič, pejt sam peglat… 😀
Sem prebral o takšnih izkušnjah. Saj pa pravim, da ne pišem o sebi.[/quote]
Ti si take stereotipe izmišljaš, da upravičiš svoje predsodke do žensk.
Aha, potem si kaj, pri nekomu slišal/prebral, da on pa že ne pegla, ker mora to početi njegova ženska, če ga ima kaj rada in potem to podal naprej kot svoje mnenje na forumu, torej v 1. osebi? Ali kako. Ne razumem, pa te prosim za razlago.
Se pravi potem ti peglaš, kadar tvoja draga noče? In zato ne trmariš in ne izsiljuješ? 🙂
Ti verjamem, da tako misliš in te ne mislim prepričevati v nasprotno. Sicer pa se lahko sama prepričaš, če imam kakšne težave okrog peglanja, saj imaš njeno tel. številko in lahko dobiš inf. iz prve roke. 🙂
Vse to okrog peglanja so le hipotetični primeri z namenom, da se porušijo večvrednostni kompleksi nekaterih žensk, ki se ob tem počutijo ogrožene, ker imajo o sebi neko idealistično podobo in menijo, da so na splošno kaj boljše od moških.
Za moje pojme se še preveč pegla, ker je to popolnoma nepotrebno opravilo, zato mi ženska brez kakršnihkoli nesoglasij spegla tistih par stvari.
Jst tud ne poznam niti ene take. To si si kr neki izmislu.
Robi in njegove kontradiktorne izjave. Kako boš takšnega človeka sploh jemal resno ?
Tebi sem tudi že napisal, da ne mislim več odgovarjati na tvoje provokacije, ki jih podajaš pod stoterimi nicki.
Takšni ljudje ste zame nevredni resne debate.[/quote]
Hm, pa se zdiš ti sam sebi vreden debate?
Sorry, ampak si največji dvoličnež, kar jih jaz poznam.
Želiš dokaze zato, jih javno objavim, tvoje zapise? Potem pa se tule gor delaš lepega in udrihaš po ženskah. V reali pa čisto druga podoba.
Poročeni moški poznajo na kupe takih žensk. Zdaj ali je zvest možakar in to vidi doma. ALi pa išče možnost varanja in zato spoznava take ženske, ki jih opisuje. ALi pa preprosto laže.
Jst tud ne poznam niti ene take. To si si kr neki izmislu.[/quote]
Ne nasedaj ti tipom kot je Robi. Tip ima težave s svojo partnerko, zato se znaša nad vsemi ženskami in jih meče v isti koš kot tisto, kar pozna od doma.
Prebral si neke čenče v nekem rumenem časopus pa znanec od sosedine znanke ti je povedal.
Tu gor je na kupe ljudi pa nihče ne pozna takšnih žensk. A ni to zanimivo.
Kaj,če bi zamenjal rumeno čtivo za kaj bolj resnega?
Izpadeš hudo neresen in nezrel, ko take čenče pisariš tu gor.
Forum je zaprt za komentiranje.