Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešen moški

Uspešen moški

A ti vedno prebereš le polovico mojega komentarja ?
Oziroma tisti del, ki ti je bolj všeč ? 🙂

A ti vedno prebereš le polovico mojega komentarja ?
Oziroma tisti del, ki ti je bolj všeč ? :)[/quote]

Ne, preberem vse, od prve do zadnje črke. Ravno zato se mi zdi, da so nekatere izjave
zelo odveč…

Uspešen moški je tisti, ki ga naravno odbijejo ženske, kot je s

In kje sem izrazila prepičanost, da imam samo jaz prav? Dej no .
Večkrat sem izrecno napisala, da vsak po svoje.
Ampak ne, ti moraš pesnit… …vedno mi je žal, da se pustim potegnit v “debato” s tabo…
Kr neki…[/quote]

Ja to da ti napišeš da VSAK normalen človek ima tako in tako higieno, pove, da govoriš v imenu vseh ki jih ti predpostavljaš za normalne po svoji subjektivni oceni, in da vsak tak človek, potem se strinja s tvojo verzijo higiene, jaz ti samo pravim, da to ni res, ker ti nisi nihče, tako kot jaz ne, da bi govorila o normalnosti…..

Hočem ti povedat, da to kar ti smatraš kot higiensko, nekdo smatra kot fobijo pred bakterijami ali pa preveč higiensko nekomu pa je še vedno premalo…..

Zato govoriti da ”vsak” ”normalen” želi higiensko je pravilno, ampak higiena je subjektivno opredeljena pri vsakem posamezniku….

Torej to kar ti smatraš kot higiena, je lahko tvojemu potencialnemu tipu, še vedno premalo higiensko (recimo) ali pa preveč ker ima nižji standard, in kdo si potem ti, da boš rekla da drug ni higienski, če definicije higiene ni standardizirane, vsaj ne objektivno in generalno npo celem Svetu,

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Upam da smo možki uspešnejšiod žensk .
Že pri težkih delih smo bolje potrepezljivi in zahtevni .
Tudi nezni smo bolj .

Enkrat ti je le uspelo:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close