Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešen moški

Uspešen moški

da se mu lahko vse je.be
spotoma pa še kakšno nate.g.ne ☺

bz[/quote]

Nasprotno, meni se zdite brezvezne ženske, ki ste se pripravljeni skregati z moškim za bedaste banalne stvari. Če imaš partnerja rada, ti ni nič težko narediti za njega, iste za moške. Ampak ker ti vse dosledno popišeš in preračunaš vse, da ne boš ja kje strašansko prikrajšana, če boš moškemu zlikala srajco, čeprav bi si jo lahko sam, se ti svet podre!. Jaz take hladne razumarsko-računske ženske, kakor je več v severnjaških kulturah, Nemk recimo, ne bi hotel niti pod razno. Izhajaš iz rodbine kočevskih Nemcev? :D[/quote]

Men se ni treba kregat z moškim, ker je njemu kristalno jasno, da nima sklužkinje,
ampak partnerko. Poleg tega je odrasel človek, ki zna skrbeti sam zase in služkinje
NE RABI.
Na misel mi ne pride kaj preračunavat, čisti užitek jeravno to, da ti tega NI TREBA.
Ker vsak sam ve, da je treba za skupnost prispevati, ne samo jemati.

Točno tako! Kao ženska verzija moškega ega.

Emm…točno to to pomeni :P[/quote]

Aja? Matjazkota tlele sem ziher, da poderem z eno roko….pa nisem med najbolj
močnimi….

A je matjažko dobil svojega dvojčka v afkju?

Nasprotno, meni se zdite brezvezne ženske, ki ste se pripravljeni skregati z moškim za bedaste banalne stvari. Če imaš partnerja rada, ti ni nič težko narediti za njega, iste za moške. Ampak ker ti vse dosledno popišeš in preračunaš vse, da ne boš ja kje strašansko prikrajšana, če boš moškemu zlikala srajco, čeprav bi si jo lahko sam, se ti svet podre!. Jaz take hladne razumarsko-računske ženske, kakor je več v severnjaških kulturah, Nemk recimo, ne bi hotel niti pod razno. Izhajaš iz rodbine kočevskih Nemcev? :D[/quote]

Men se ni treba kregat z moškim, ker je njemu kristalno jasno, da nima sklužkinje,
ampak partnerko. Poleg tega je odrasel človek, ki zna skrbeti sam zase in služkinje
NE RABI.
Na misel mi ne pride kaj preračunavat, čisti užitek jeravno to, da ti tega NI TREBA.
Ker vsak sam ve, da je treba za skupnost prispevati, ne samo jemati.[/quote]

Zate je bolje, da ostaneš sama.

Jaz pa bolj redno berem in zato vem, da ni samska, da ima zrelega, odraslega, samozavestnega moškega.

NE RABI.

Zate je bolje, da ostaneš sama.[/quote]

Težko….a da se ga moram losat po tvoje? Da boš ti srečen?
Hja. Bom premisnla.
Sem že. Ne bom se ga losala zaenkrat.

Nosite mikice pa bo šla vsa emancipacija k vragu.

In to za enkratno uporabo :-))

Ti si pač močna…za žensko 😛

Ne, imava pa očitno nekaj skupnega. Oba prezirava ženske, ki mislijo, da je skrb za svojega moškega nekaj poniževalnega. To ni ženska. Bruham.

Ti si pač močna…za žensko 😛

Ne, imava pa očitno nekaj skupnega. Oba prezirava ženske, ki mislijo, da je skrb za svojega moškega nekaj poniževalnega. To ni ženska. Bruham.[/quote]

Ne razumem te logike, pa mi (ko nehaš bruhat) pojasni.
A moški so dojenčki, da je treba zanje skrbet? A ženske so nemočni otroci, da jih
je treba reševati?
Men je pa ta logika čist tuja….da bi kdo skrbel zame (ali jaz za nekoga) . Ja, živeti
skupaj in vzajemno prispevati v skupnost, to ja. Skrbeti za koga….ki je odrasel, zdrav
in sposoben….tega pa ne štekam….

NE RABI.

Da ne bo “služkinja”, če bo morala možu 1x na teden kosilo skuhati – to je zelo poniževalno delo za žensko, tudi jaz se vedno zaklenem v kuhinjo, da me kdo slučajno ne bi videl, da moški kuha. 😀

Skela je tako primerna za moškega, kakor je avto za vožnjo po morju – potone na 1-2-3. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Da ne bo “služkinja”, če bo morala možu 1x na teden kosilo skuhati – to je zelo poniževalno delo za žensko, tudi jaz se vedno zaklenem v kuhinjo, da me kdo slučajno ne bi videl, da moški kuha. 😀

Skela je tako primerna za moškega, kakor je avto za vožnjo po morju – potone na 1-2-3. :))[/quote]

Ti se kar zakleni….pa ključ vrzi skozi okno….

Skela, prideš pomagat, jaz bom paradižnik narezal, ti mi pa boš čebulček sesekljala:
[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_letzfwOjvl1qd7ow8o1_500.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Uf, ti kar bruhaj. Ti bo mamica obrisala bruhanje.
Kako to pri moških kot si ti zgleda? Mamica da zizo in skrbi zate, potem najdeš punco, mamica zizo odstavi in se prisesaš punci na zizo? Kaj, pa, če te punca zapusti? Nazaj k mami, da skrbi zate ali takoj k novi punci? Ženske namreč ne marajo takih fantov, punce pa so še naivne in to sprejemejo.
Kaj pa, če ne najdeš punce? Še vedno mama skrbi zate, pri 40ih, 50ih?

Gre se za dopolnjevanje in skupni napor. Recimo, jaz skrbim zate in ti skrbiš zame. A ni lepo, ko moški nekaj naredi zate? Pa saj bi lahko sama…ampak je lepše. Ne smeš tega jemati kot neko odgovornost, on pa ne sme tega jemati, kot da je samoumevno.

Kaj pa pomeni besedna zveza skrben moški, skrbna ženska…skrben starš? Po moje nekoga, ki ljubi in posledično to želi pokazati tudi z dejanji. Tudi otrok želi kaj storiti za svoja starša ko je že malo večji, pokaže skrb in ljubezen.

Ne vem, meni je pač lepo in to cenim in želim vračati. Ker bodimo iskreni, saj ženske ste super, moški smo super. Ampak kombinacija pa zmaga.

Skrbi škodijo zdravju. Zato je fajn, da ne skrbiš preveč. Torej je pametno, da si najdeš odraslega partnerja.

Pri meni je to izgledalo tako, da je moja mama že kakšnih deset let na invalidskem vozičku 100% invalid, ob tem pa sem moral prevzeti skrb tudi za mojo dementno babico, pa še kaj drugega je bilo ampak nebi o tem. Gospodinjska opravila so mi bila še najmanjši problem, ker sem jih bil vajen že od prej.

Gre se za dopolnjevanje in skupni napor. Recimo, jaz skrbim zate in ti skrbiš zame. A ni lepo, ko moški nekaj naredi zate? Pa saj bi lahko sama…ampak je lepše. Ne smeš tega jemati kot neko odgovornost, on pa ne sme tega jemati, kot da je samoumevno.

Kaj pa pomeni besedna zveza skrben moški, skrbna ženska…skrben starš? Po moje nekoga, ki ljubi in posledično to želi pokazati tudi z dejanji. Tudi otrok želi kaj storiti za svoja starša ko je že malo večji, pokaže skrb in ljubezen.

Ne vem, meni je pač lepo in to cenim in želim vračati. Ker bodimo iskreni, saj ženske ste super, moški smo super. Ampak kombinacija pa zmaga.[/quote]

MOčno upam da si Skela v eni dobri in trdni zvezi ker po telem zapisu ki ga je citiral afk močno dvomim. Tvoje razmišljanje je skrajno feministično in uničujoče za vsakega moškega. Sploh se ne gre za to ali je nekdo dojenček ali ni ali ej sposoben. Gre se za to da nekdo nekaj želi narediti. Moški smo najsrečnejši na svetu ko je naša žena zadovoljna in vesela ter nas pohvali. Tista ki to zna narediti bo moškega imela za vedno. Ker tisti notranji glas moškega da za svojo “samico” bom naredil čisto vse je zelo zelo močan. Ženske ga težko razumete. Veš in moškega boli ko vidi da ga “samica” ne potrebuje, ko ga samica ne pohvali in ko ne more samici nuditi vse kar on misli da si zasluži. Tega današnje ženske preprosto ne razumete in nočete razumet ker so vas učili v neumnem duhu. Sem tudi izjemno zadovoljen ko vidim da so nekateri moški vzeli citiran komentar mene čisto drugače kot ženske in točno tako kot je bilo mišljeno. Če ti lastni moški ne pomeni toliko da bi mu zlikala srajco potem ti ne pomeni nič. In moški smo veseli ko dobimo zlikano perilo, ko dobimo kosilo ali kaj drugega. Pa ne zato ker so žene naše služkinje in jo vidimo kot mamo. Gre se zato da ženi ni vseeno za mene. In to vidim v zlikanem perilu, z ljubeznijo skuhani kavi ali kosilu. Pa da še odgovorim na vprašanje .
Uspešni moški:
-karierno uspešen, visoki vodstveni položaji
-žena zadovoljna in vesela ter ženstvena, ker se ob njem počuti žensko
-otroci ki jim je uspešno predal svojo modrost.

Torej če povzamem. Uspešen moški je tisti ki uspešno krmari med poklicnim in zasebnim življenjem ter ima močno zakoreninjene moralne vrednote ter čut za odgovornost. Največ problemov pri nas je z odgovornostjo. Odgovornost pa pride iz ponosa in časti. Samo časten moški je odgovoren moški.

To so ti moderne egoistične emancipiranke in razvajene gospodične. Kot primer izjave, ki jo je podala ena ženska, da ona lika samo zase, moški pa si naj sam lika svoje srajce.
Si mislim, ni problema, bom pa si potem tudi sam skuhal kosilo, babnica pa si ga naj sama, če želi kaj jesti.
Me sploh ne čudi, če so ženske potem samske, saj niso nič drugega, kot le ženska verzija maminega sinčka.
Na takšnem mišljenju ne more funkcionirati zdrav in dolgoročen odnos, ker sta partnerja čustveno odtujena. Zato pa je potem tudi toliko varanja, ker v odnosu ni spoštovanja, ampak le koristoljubje.

Glej, saj moški se je prav tako sposoben sam zadovoljiti in poiskati ljubico. 🙂

Ženske, ki tako razmišljate, ste samske z razlogom in ne zato, ker kao ne iščete moškega. Teh izgovorov ne kupimo. 🙂

Točno tako Robi, ampak se vprašam zakaj moški rinejo v tako zvezo? kje je odločnost moškega rečt ne?

Ker so to moški, ki so na istem nivoju, kot takšne ženske.
Poženščeni, ki so brez moške energije.
Saj še dobro, da obstajajo ljubimci, kjer ženske potem potešijo potrebo po moški energiji. 🙂

Kot si sam napisal, saj ženska ne spoštuje takšnega moškega, če skrb za njega doživlja kot poniževanje. Ženski je pomembnejši občutek ljubljenosti, moškemu pa občutek spoštovanja.
Brez spoštovanja, pa ni resnične ljubezni.

Dodal bi še….
Odločnih moških, ki bi z etičnim in človekoljubnim delovanjem vodili družbo v smeri pravičnosti in napredka, praktično ni.
Včasih so ženske spoštovale in upoštevale moške, ker so bili avtoriteta. Ker pa dandanes ni več pravih moških, ker so zaradi pretiranega vpliva matere in permisivne vzgoje in kronične lakote po očetovskem liku, moški kastrirani in se niso sposobni identificirati z moško energijo, to ženske rade izkoriščajo v svoj prid.
Veliko žensk svoje moške pomiluje, ker njihovi moški ne naredijo nič občudovanja vrednega, zato jih ne morejo občudovati in sprejemati. Moški pa lahko uspe le, ko dobi ustrezno podporo ženske. Brez njenega odobravanja in podpore so njegovi darovi in napori brez vrednosti, njegovo življenje pa brez pravega smisla.
S tem, da moški in ženska v manjšem obsegu prevzemata vloge drug drugega, sicer ni nič narobe, dokler različne naloge prevzemata z ohranjanjem zavesti, kaj je njuna primarna dolžnost, in jo tudi opravljata.
Ko pa moški postane gospodinjec, ženska pa skrbi za napredek družine, sta svoje naravno poslanstvo poteptala. Ona ne more spoštovati takšnega moškega, on pa ne dobi priložnosti, da bi moški sploh bil.

Skela je tako primerna za moškega, kakor je avto za vožnjo po morju – potone na 1-2-3. :))[/quote]

Ti se kar zakleni….pa ključ vrzi skozi okno….[/quote]

Tako je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close