Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešen moški

Uspešen moški

Zate je bolje, da ostaneš sama.[/quote]

Da ne bo “služkinja”, če bo morala možu 1x na teden kosilo skuhati – to je zelo poniževalno delo za žensko, tudi jaz se vedno zaklenem v kuhinjo, da me kdo slučajno ne bi videl, da moški kuha. 😀

Skela je tako primerna za moškega, kakor je avto za vožnjo po morju – potone na 1-2-3. :))[/quote]

Tako je.
Spada sem!

Dodal bi še….
Odločnih moških, ki bi z etičnim in človekoljubnim delovanjem vodili družbo v smeri pravičnosti in napredka, praktično ni.
Včasih so ženske spoštovale in upoštevale moške, ker so bili avtoriteta. Ker pa dandanes ni več pravih moških, ker so zaradi pretiranega vpliva matere in permisivne vzgoje in kronične lakote po očetovskem liku, moški kastrirani in se niso sposobni identificirati z moško energijo, to ženske rade izkoriščajo v svoj prid.
Veliko žensk svoje moške pomiluje, ker njihovi moški ne naredijo nič občudovanja vrednega, zato jih ne morejo občudovati in sprejemati. Moški pa lahko uspe le, ko dobi ustrezno podporo ženske. Brez njenega odobravanja in podpore so njegovi darovi in napori brez vrednosti, njegovo življenje pa brez pravega smisla.
S tem, da moški in ženska v manjšem obsegu prevzemata vloge drug drugega, sicer ni nič narobe, dokler različne naloge prevzemata z ohranjanjem zavesti, kaj je njuna primarna dolžnost, in jo tudi opravljata.
Ko pa moški postane gospodinjec, ženska pa skrbi za napredek družine, sta svoje naravno poslanstvo poteptala. Ona ne more spoštovati takšnega moškega, on pa ne dobi priložnosti, da bi moški sploh bil.[/quote]

Točno tako, zadel si v piko in popolnoma se strinjam s tabo. Dejstvo da ženska slej kot prej začne hrepeneti po moškemu. Po tisti drugačnosti ki privlači. Lahko se gremo nekega glupega izenačevanja spolov v vsem, vendar narave ne bomo poteptali. Moški in ženske bomo vedno različni in vedno specifični. Nikoli pa ne bo enako in nikoli ne bo ženska spoštovala moškega gospodinjca, poženščenega v nulo.. Tudi nobena ne bo spoštovala moškega ki se liči kot ženska, ki ni odločen, ki je medel. Bo spoštovala ampak bo ona napol moški. Dejstvo je da če je ženski izpod časti zlikat srajco možu ga ni vredna in bi jo moral že davno nagnat. In dejstvo je da se moške precej uničuje ker se jim ne dovoli tisto kar so. Preprosto moški čuti da je njegovo naravno poslanstvo narediti vse za svojo žensko. Nazaj pa dobi poniževanje, norčevanje in popolnoma nič. In potem ratajo nefunkcionalni, katastrofalni. Ampak ta miselnost buta iz ekrana in normalni “pravi” moški niso nič vredni. Alfa samcev praktično ni več. Ker niso nič vredni.

Zadnjič si nekaj pisal, da so srečno vezan, menda?

Srečno vezane tipe bolj malo zanima, zakaj so ene take, ali take, še manj imajo tendenco bruhanja ob ženskah, ki jim ne odgovarjajo…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

So pač samske. In še bodo. Konec koncev res ne vem, kaj to tebe tako zadeva, da to razčlenjuješ..

Res je. Kot večkrat radi rečemo: V boju za prevlado med spoloma, smo poraženi vsi.
Kot, če bi se svetloba in tema bojevali med sabo in tekmovali katera je boljša in pomembnejša…Na koncu bi imeli le še pusto sivino.

So pač samske. In še bodo. Konec koncev res ne vem, kaj to tebe tako zadeva, da to razčlenjuješ..[/quote]
Pač razčlenjujem…In kaj to tebe spet zadeva, da se čutiš dolžnega le kritizirati ?

Nič, smešno mi je, kako baje srečno vezani tipi razlčenjujejo samske ženske. To je vse.

Pač, nekako mi da misliti, da kaj prida azdovoljni v vezah taki tipi pač niso…Preveč azjedljivosti je v tem pisanju o razvajenkah…Kot da ste tem razvajenkam nečesa nevošlljivi…

Nekaterim je psihoanaliza v zabavo, drugim kot služba……Ne vem, kaj ima tu veze ne/srečno ne/vezan.

pa daj pokaži, da si pravi dec. Po tvoje. ne mi tu nekaj cincat. zasledil sem, da si vdovec. Ni izgovora, najdi si žensko in začni od začetka. če trdiš, da je to edino normalno. Pokaži se v praksi, ne pa da po forumu pišeš teorije življenja v dvoje..

Kar opisuješ, je tipični šibak moški. Res ne razumem, kaj ima “biti dec” povezavo s tem, da ti godi, ko te ženska pavšalno hvali.

Moški kot otrok, ki ga je treba hvaliti, mu gladiti ego, ali kako? nesposoben sam živet? Moški, ki ne vidi smisla, če ga ženska ne “potrebuje”?

Pa sej so ti razložili, da jim je ideal, da se ženska vsaj dela šibko, če že ni, da so ardi v vlogi viteza odrešitelja in d ajim godi, ko jim ženska gladi ego..

kako ne štekaš…))))

Ajaajaj a kar bojevali bi se za prevlado?
Take moške, ki se lahko počutijo moške samo ob podrejeni putki. ..smo na srečo prerasli. Počasi bodo izumrli kot kopirni papir in manšetni gumbi…
Hinavščina Na kvadrat…naredili bi vse za svojo žensko ja….dokler je ta pokorna in tiho na svoji poti med likalno desko in šporhetom. …dokler ste lahko šefi brez da bi se morali dokazati, da ste sefovstva vredni….kar tako …Samo ker ste moški.
En pameten razlog za to?

Ja sej, ker drugačnih itak niso sposobni shandlat. “Dragi, ne morem odšraufat žarnice v kopalnici, pridi mi pomagat”. Pa vidiš potem zreleža s kakšno samozavestjo se odrine s stola in uredi to kot največji mojster. Potem ga more pa še obvezno pohvalit “joj kaj bi jst brez tebe, neb si znala niti nohte na nogi postričt”. S tem mu je takoj polepšala večer, tipson cel ponosen nase 🙂

Kok se smejim, prov predstavljam si jih :))))

MONovski zrelež to the rescue ! hahahaaaa

Pa sej so ti razložili, da jim je ideal, da se ženska vsaj dela šibko, če že ni, da so ardi v vlogi viteza odrešitelja in d ajim godi, ko jim ženska gladi ego..

kako ne štekaš…))))[/quote]

Stekam. ..sam men so take igrce odveč. ..če ne moreš biti pošten do partnerja in se ne pretvarjati in delati z njim kot z deblom ali otrokom, ki ga je treba vzgajat in ga pohvalit če je priden…
men je ravno to bedno…

Stekam. ..sam men so take igrce odveč. ..če ne moreš biti pošten do partnerja in se ne pretvarjati in delati z njim kot z deblom ali otrokom, ki ga je treba vzgajat in ga pohvalit če je priden…
men je ravno to bedno…[/quote]

Debilom. ..ne deblom. ..lol

Ni pametnega razloga, ker niti nihče ne piše o teh skrajnostih, kot si jih zdaj navedla.
Na takšnen način razmišljajo le nesamozavestne ženske, ki se ob vsaki priložnosti počutijo ponižane ali podrejene, ker v moškem vidijo grožnjo.
Zato potem menijo, da se morajo boriti za neko enakopravnost, ki pa to sploh več ni, ampak je v resnici že njim moški podrejen in le s takšnim moškim, so lahko delno zadovoljne.

men je ravno to bedno…[/quote]

Iz tvojih ust ni pohvale? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kje se skela moti? Mar ni res, da imate fantje doma pretežno pridne ubogljive ženske in da vsako upiranje moški nadvladi označite za razvajenost?

Ne, ni res. Spet pretiravaš. 🙂

Vsako upiranje še ni razvajenost.

O čem se ti pogovarjaš?
Kaj tebe briga kako se imamo mi doma….samski pa to. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni pametnega razloga, ker niti nihče ne piše o teh skrajnostih, kot si jih zdaj navedla.
Na takšnen način razmišljajo le nesamozavestne ženske, ki se ob vsaki priložnosti počutijo ponižane ali podrejene, ker v moškem vidijo grožnjo.
Zato potem menijo, da se morajo boriti za neko enakopravnost, ki pa to sploh več ni, ampak je v resnici že njim moški podrejen in le s takšnim moškim, so lahko delno zadovoljne.[/quote]

Tokrat sem že napisala, da nimam kaj počet z podrejeni moškim, da je že res brez veze….nikakor pa ne vidim logike, da bi se morala DELAT neumno in nesposobno, da bi se moški ob meni počutil deca…pa govoriš o nesamozavesti? Kdo rabi kimanje in glajenje , da je lahko srečen?

haha kakšna pokorna neki no. Spet predsodki priučeni iz televizije. Normalen moški ne bo nikoli dolgo zdržal s pokorno žensko ker se jo naveličaš. Gre se za čisto spontane stvari ko pač moški reagira drugače kot ženska. Pač ne razumeš zato si tam kjer pač si. Dolgotrajne zveze ne boš nikoli doživela. To je tako kot če bi rekla da je vrat pokoren glavi vendar je kvečjemu obratno. Ampak nočeš razumeti. Spider meni ni problem dobiti ženske. V roku enega meseca se bo moja preselila k meni. Sin je že dovolj star da jo bo normalno sprejel.

Zato potem menijo, da se morajo boriti za neko enakopravnost, ki pa to sploh več ni, ampak je v resnici že njim moški podrejen in le s takšnim moškim, so lahko delno zadovoljne.[/quote]

Tokrat sem že napisala, da nimam kaj počet z podrejeni moškim, da je že res brez veze….nikakor pa ne vidim logike, da bi se morala DELAT neumno in nesposobno, da bi se moški ob meni počutil deca…pa govoriš o nesamozavesti? Kdo rabi kimanje in glajenje , da je lahko srečen?[/quote]

hahaha praviš da nimaš kaj početi s podrejenim moškim a z obnašanjem narediš vsakega podrejenega. hahah kako si zmedena.

Dodal bi še….
Odločnih moških, ki bi z etičnim in človekoljubnim delovanjem vodili družbo v smeri pravičnosti in napredka, praktično ni.
Včasih so ženske spoštovale in upoštevale moške, ker so bili avtoriteta. Ker pa dandanes ni več pravih moških, ker so zaradi pretiranega vpliva matere in permisivne vzgoje in kronične lakote po očetovskem liku, moški kastrirani in se niso sposobni identificirati z moško energijo, to ženske rade izkoriščajo v svoj prid.
Veliko žensk svoje moške pomiluje, ker njihovi moški ne naredijo nič občudovanja vrednega, zato jih ne morejo občudovati in sprejemati. Moški pa lahko uspe le, ko dobi ustrezno podporo ženske. Brez njenega odobravanja in podpore so njegovi darovi in napori brez vrednosti, njegovo življenje pa brez pravega smisla.
S tem, da moški in ženska v manjšem obsegu prevzemata vloge drug drugega, sicer ni nič narobe, dokler različne naloge prevzemata z ohranjanjem zavesti, kaj je njuna primarna dolžnost, in jo tudi opravljata.
Ko pa moški postane gospodinjec, ženska pa skrbi za napredek družine, sta svoje naravno poslanstvo poteptala. Ona ne more spoštovati takšnega moškega, on pa ne dobi priložnosti, da bi moški sploh bil.[/quote]

Problem rata tam kjer moški sicer je avtoriteta, pa mu ne misel ne pride etično in človekoljubno voditi družbo. …in so jim ženske prepuscene na milost in nemilost. ..mal se ozri po svetu…a da bi se čist ajnfah sciviliziral pa nehal bat žensk pa ne bi šlo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close