Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešna ženska

Uspešna ženska

Uspešna ženska je lahko mamica s tremi otroki, ki gospodinji doma.
V kolikor je s tem položajem zadovoljna in jo mož ceni in spoštuje.
Na kratko povedano: uspešna ženska je zadovoljna ženska.

Danes veliko praznih “telebanov” vse meri z denarjem, pozicijo v družbi, močjo….[/quote]

Poznam eno takšno zadovoljno žensko (od daleč). Stara je 30+ in nima niti enega dneva delovne dobe. Nekaj študira oz. bi rada študirala oz. dokončuje…skratka, dec jo preživlja, ona cele dneve poležuje, še čupe si ji ne da umiti. Ja, ful je zadovoljna, da živi na račun drugih delovnih ljudi, ki se pehajo za njeno srečo. Zame je bitch.

Povej mi ti koliko žensk(ljudi) bi raje šlo v službo kot bilo doma če bi imeli dovolj denarja? Torej po tvoje praktično ni uspešnih žensk 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ljudje so zdolgocaseni, brez smisla kot ti. Ne bi mi bilo treba delat iz financnega vidika, ker moz dovolj zasluzi, pa si zelim. Zase lahko recem, da v delu vidim svojo uresnicitev, zadovoljna sem. Eni pac hedonisti, lenuhi, brez nekih ciljev in potreb.

Uspešna ženska je lahko mamica s tremi otroki, ki gospodinji doma.
V kolikor je s tem položajem zadovoljna in jo mož ceni in spoštuje.
Na kratko povedano: uspešna ženska je zadovoljna ženska.

Danes veliko praznih “telebanov” vse meri z denarjem, pozicijo v družbi, močjo….[/quote]

Poznam eno takšno zadovoljno žensko (od daleč). Stara je 30+ in nima niti enega dneva delovne dobe. Nekaj študira oz. bi rada študirala oz. dokončuje…skratka, dec jo preživlja, ona cele dneve poležuje, še čupe si ji ne da umiti. Ja, ful je zadovoljna, da živi na račun drugih delovnih ljudi, ki se pehajo za njeno srečo. Zame je bitch.[/quote]

A ta tvoj “zame” vpliva globalno na zadovoljstvo drugih? Na srečo (drugih) prav nič.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Poznam eno takšno zadovoljno žensko (od daleč). Stara je 30+ in nima niti enega dneva delovne dobe. Nekaj študira oz. bi rada študirala oz. dokončuje…skratka, dec jo preživlja, ona cele dneve poležuje, še čupe si ji ne da umiti. Ja, ful je zadovoljna, da živi na račun drugih delovnih ljudi, ki se pehajo za njeno srečo. Zame je bitch.[/quote]

A ta tvoj “zame” vpliva globalno na zadovoljstvo drugih? Na srečo (drugih) prav nič.[/quote]

Pravim le, kar je merilo za nekoga, ni nujno merilo tudi za drugega. Blesavost posameznikov ima vpliv na družbo.

Meni je pa všeč, ker ravno Matkič poudarja kako je pomembna resna veza, razmerje, da je človek uspešen.

Brez smisla? Oprosti, ampak moje želje in zanimanja pač niso nujno povezana na službo, to ne pomeni da jih nimam, in zato ker je takih večina ljudi to ne pomeni brez smisla. Morda so eni hedonisti in lenuhi, ti si pač deloholik, ki si ne znaš predstavljat življenja brez službe, ker so te tako naučili…. bi ti blo verjetno dolgčas, meni pač ne bi bilo, kdo je torej bolj brez smisla?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne človek, ženska, to je en del ljudi, in zato je tudi standard za uspešnega moškega bistveno drugačen od uspešne ženske….. če pa ti je to všeč, pa super. Pri uspešnem moškem v moji definiciji ne boš zasledila ”resne” zveze. Pri ženski pač, ampak pogoj za to ni moj pogled ampak logika ker ženske ste po naravi bolj nagnjene k želji po potomstvu in ljubezni (večni….) in je zato večini žensk to neke vrste uspeh, in to vpliva potem na njeno počutje, umirjenost, srečo, ki se odraža navzven kot zadovoljna ženska, in daje meni osebno občutek ”uspešnosti”, takšne in drugačne.

Po vaših merilih je lahko Nobelova nagrajenka, pa je neuspešna.

Jaz bi opredelila tako:

Je izobražena (zaradi spološne razgledanoti), delo (službo), ki jo osrečuje, družino ter kakšen trenutek za kakšen hobi. V poslu močna, karizmatična, doma ima vlogo žene in mame, pusti moškemu, da vodi. Občasno si vzame čas za prijateljice in gre za vikend v kakšne terme, na kašno razvajanje (wellnes, MedContur, kakšna nega za obraz, savnanje, …) – čas za brezvezni čvek in sanjarjenje.

Uspešno = Uravnoteženo.

Seveda, ker so različne vrste uspešnosti, kot je Boom povedal, Obama je tudi nobelov nagrajenec za mir, pa je uspešen v vsem čem drugem kot v segmentu za katerega je dobil ”nagrado”

Ne človek, ženska, to je en del ljudi, in zato je tudi standard za uspešnega moškega bistveno drugačen od uspešne ženske….. če pa ti je to všeč, pa super. Pri uspešnem moškem v moji definiciji ne boš zasledila ”resne” zveze. Pri ženski pač, ampak pogoj za to ni moj pogled ampak logika ker ženske ste po naravi bolj nagnjene k želji po potomstvu in ljubezni (večni….) in je zato večini žensk to neke vrste uspeh, in to vpliva potem na njeno počutje, umirjenost, srečo, ki se odraža navzven kot zadovoljna ženska, in daje meni osebno občutek ”uspešnosti”, takšne in drugačne.[/quote]

AHa, torej po tvoje je ženska neuspešna, če je samska in moški je neuspešen, če je v zvezi.
Torej je ženska uspešna, če je poročena z neuspešnim moškim? Ker moški so očitno samo samski uspešni. Ženske pa samske niso uspešne. Ali kako?
In kako bo ženska umirjena, srečna, zadovoljna, če bo z neuspšenim moškim, ki si želi veze al pa v zvezi z uspešnim moškim, ki si pa zveze ne želi?
To kar pišeš, torej nima nobenega smisla, ker sam sebi kontriraš.

Tole je pa ena huda beda od lajfa. K srčei mi ni potrebno takole živeti. Samo kakšen trenutek za hobi? Kaj pa ostali čas? Garati? Samo en hobi, jih ne sme biti več?
Moški jo mora voditi?
Občasno čas za prijateljice? Torej samo občasno, ter samo prijateljice, prijatelji pa ne?
Samo občasno je za vikend fraj, kaj pa ostale vikende, garat?
Samo na wellnes sme it? Obvezno s prijateljicami, sama ali s kolegom ne sme it?
Kaj pa na potovanje tudi ne sme it? Pa mogoče na kak izlet?
Športat očitno ne sme nič ali kako?

Če je bogata nobelova nagrajenka brez moškega, je pol neuspešna?

Seveda, po prepričanju monovskih možakov, je neuspešna vsaka samska ženska.
Pusti jim veselje, naj mislijo, da je res tako.

Pusti jim veselje, naj mislijo, da je res tako.[/quote]

V bistvu je tako:
-za Robija je neuspešna zato, ker je Nobelovo in denar dobila samo zato, da je
tekmovala z moškimi in so torej njeni dosežki ničvredni oziroma samo sad pretiranega
feminizma…
-za Sadnega ima premalo napeto rit in je zato ne bi pof***, kar jo automatsko diskvalificira
-za Matjazka so njeni dosežki posledica dominantne matere in prenežnega očeta, skrajni
čas je, da se ženska poglobi vase in reši, kar se še rešiti da…
– za oneta je itak premalo ženstvena, sploh če si za povrh še sama menja žarnice

in tako naprej….

Pusti jim veselje, naj mislijo, da je res tako.[/quote]

V bistvu je tako:
tekmovala z moškimi in so torej njeni dosežki ničvredni oziroma samo sad pretiranega
feminizma…
-za Sadnega ima premalo napeto rit in je zato ne bi pof***, kar jo automatsko diskvalificira
-za Matjazka so njeni dosežki posledica dominantne matere in prenežnega očeta, skrajni
– za oneta je itak premalo ženstvena, sploh če si za povrh še sama menja žarnice

in tako naprej….[/quote]

Super napisano. Sem se nasmejala.
Samo to z ritijo pa ni nerešljivo. Če je nobelovka še ne pomeni, da ni športno aktivna in je lahko zelo postavna. Aja, za sadnega veljajo samo fitniserji za ok ljudi, ostalih športov on ne šljivi.

V bistvu je tako:
feminizma…

in tako naprej….[/quote]

Super napisano. Sem se nasmejala.
Samo to z ritijo pa ni nerešljivo. Če je nobelovka še ne pomeni, da ni športno aktivna in je lahko zelo postavna. Aja, za sadnega veljajo samo fitniserji za ok ljudi, ostalih športov on ne šljivi.[/quote]

Lahko je postavna, ampak nima bf pod 25…kar je nesprejemljivo….

Ne človek, ženska, to je en del ljudi, in zato je tudi standard za uspešnega moškega bistveno drugačen od uspešne ženske….. če pa ti je to všeč, pa super. Pri uspešnem moškem v moji definiciji ne boš zasledila ”resne” zveze. Pri ženski pač, ampak pogoj za to ni moj pogled ampak logika ker ženske ste po naravi bolj nagnjene k želji po potomstvu in ljubezni (večni….) in je zato večini žensk to neke vrste uspeh, in to vpliva potem na njeno počutje, umirjenost, srečo, ki se odraža navzven kot zadovoljna ženska, in daje meni osebno občutek ”uspešnosti”, takšne in drugačne.[/quote]

AHa, torej po tvoje je ženska neuspešna, če je samska in moški je neuspešen, če je v zvezi.
Torej je ženska uspešna, če je poročena z neuspešnim moškim? Ker moški so očitno samo samski uspešni. Ženske pa samske niso uspešne. Ali kako?
In kako bo ženska umirjena, srečna, zadovoljna, če bo z neuspšenim moškim, ki si želi veze al pa v zvezi z uspešnim moškim, ki si pa zveze ne želi?
To kar pišeš, torej nima nobenega smisla, ker sam sebi kontriraš.[/quote]

Mi lahko pokažeš kje sem napisal da je moški neuspešen če je v zvezi? Napisal sem samo da za moškega ni pogoj uspešnosti biti v zvezi….. za ženske, večinoma je….. so izjeme ki so notranje srečne brez le-te ampak so v manjšini.

Ne obračaj mojhi besed prosim.

A ni dobila nobelovo nagrado neka indijka al afričanka čist mlada, ko se bori za neko diskriminacijo mislim proti njej? Meni ona ni uspešna ženska, žal…. nobelova nagrada dandanes več nima nič z uspešnostjo…. tako kot ne politika ipd.

A ni dobila nobelovo nagrado neka indijka al afričanka čist mlada, ko se bori za neko diskriminacijo mislim proti njej? Meni ona ni uspešna ženska, žal…. nobelova nagrada dandanes več nima nič z uspešnostjo…. tako kot ne politika ipd.[/quote]

Malalo misliš? Men je ona kar uspešna, če ji je uspelo preživeti šus v glavo….
to ne uspe veliko ljudem…

To kar pišeš, torej nima nobenega smisla, ker sam sebi kontriraš.[/quote]

Mi lahko pokažeš kje sem napisal da je moški neuspešen če je v zvezi? Napisal sem samo da za moškega ni pogoj uspešnosti biti v zvezi….. za ženske, večinoma je….. so izjeme ki so notranje srečne brez le-te ampak so v manjšini.

Ne obračaj mojhi besed prosim.[/quote]

Cele dneve zapraviš zato, da pišeš tu gor in omalovažuješ vezane moške. In na piedestal postavljaš samske moške.

A ni dobila nobelovo nagrado neka indijka al afričanka čist mlada, ko se bori za neko diskriminacijo mislim proti njej? Meni ona ni uspešna ženska, žal…. nobelova nagrada dandanes več nima nič z uspešnostjo…. tako kot ne politika ipd.[/quote]

Samo pomisli koliko ljudi bi zanjo rekli, da je uspešna in koliko glasov bi recimo dobil ti.

to ne uspe veliko ljudem…[/quote]

Šus v glavo pomeni okrog 8% možnosti preživetja, torej praktično vsak 13ti ali 14ti….. nič vesoljno nedosegljivega….. večja verjetnost da boš preživel šus v glavo kot pa ustanovil še en Microsoft ali Google če mene vprašaš….

to ne uspe veliko ljudem…[/quote]

Šus v glavo pomeni okrog 8% možnosti preživetja, torej praktično vsak 13ti ali 14ti….. nič vesoljno nedosegljivega….. večja verjetnost da boš preživel šus v glavo kot pa ustanovil še en Microsoft ali Google če mene vprašaš….[/quote]

Prov, kar probej pa poročej….eno od dvojega ti bo ziher uspelo….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close