Uspešna ženska
Enako velja za moške. Tipa, ki je do svojega 30 spal z več, kot 100 ženskami, ga nobena dobra ženska ne bo hotela za resno razmerje. Kakšna čustveno neuravnovešena pa verjetno že. Torej taka, ki bo še ponosna, da je ujagala takšnega “kerlca” :))
Kot sem rekla – merjenje črtic je izključno merjenje mišic med moškimi. Nam je to prej minus.[/quote]
Ne razumeš, navzven se to verjetno kaže kot pozitivno, (VERJETNO, NAČELOMA itd) moški ki pač osvoji veliko žensk, je sposoben moški, pa ne samo seksualno, ampak verjetno predvsem socialno, karakterno samozavesten itd. to so pa ”odlike” katere tudi ženske relativno visoko cenijo.
Ženska ki pa se da ”podret” veliko moškim, pa je VERJETNO tudi čustveno nestabilna, intelektualno problematična, inteligentno vprašljiva itd. ker pač nobena pametna ženske ne bo pustla da jo nategne ”vsak” ki ma 5 minut cajta kajne?
To da je podrl 100 ženski ali jo je podrlo 100 moških (karikiram) itak načeloma mi ne vemo, ampak pri ženski se to dostikrat odraža negativno v karakterju, inteligenci itd. pri moškem pa kontra na večji samozavesti, večjih socialnih veščinah, sposobnostih itd.
Ni NUJNO verjetnost pa je vseeno večja.
Zato pa je pri moških to dosežek pri ženskah pa negativno.[/quote]
LOL…kero dokazovanje :-))))
Enako lahko obrneš, z lahkoto v:
Moški, ki podira vsepovprek je čustveno labilen, ima težave z navezovanjem, ne spoštuje
žensk in se ga je treba izogniti, verjetno išče v vsaki mamico, pa je ne najde….pa tudi
pameten ne more biti preveč, če nategne vsako, ki da…
Ženska je pa zaželjena, vsak si je poželi, moške vodi za nos in si vzame vsakega, ki ji
je všeč…
Vse ostalo so predsodki, ki se vlečejo iz preteklosti.
In to NEDAVNE preteklosti – še moja mama se ni smela sprehajati po cesti in se s fantom
držati ZA ROKE, ker je bila takoj označena za marsikaj.
Na srečo se zadeve počasi, počasi spreminjajo
Seveda, tu pride to manjših kontradiktov, ampak to je logično da pride do njih.
Ampak povprečje je nekaj, reala pa drugo….. povprečje recimo 10 spolnih na žensko, je lahko to, da je 9 devic ena pa jih je mela 100 🙂
Je pa tu en drugi problem ja, da je vprašljiva kvaliteta moškega če itak podira ženske ki dajo ”vsakemu” 🙂
Ampak to je pač težko sledit in praktično neizmerljivo, zato pa pravim, ni pogoj dobrega moškega veliko spolnih partneric, ampak verjetnost da bo moški imel vrline in karakteristike, ki privlačijo TUDI dobre ženske (samozavest, socialne veščine, ve kako z ženskami itd) je višja pri takem kot onem ki je devičnik pri 25tih recimo….
Povejte mi torej, zakaj pa ženske menite da je z moškim ki je recimo pri 25 ali 30 nedolžen nekaj narobe? Zato ker to odraža njegov karakter, introvertiranost, nezanimivost, morda tudi katastrofalno postavo ali kakšne drugačne psihološke probleme od nizke samozavesti, vse to pa ženskam načeloma NI privlačno.[/quote]
Lej, ženska se ti lahko zlaže na veliko koliko partnerjev je imela, moški tudi. Zato neka zrela oseba ne bo partnerja zasliševala o njegovi preteklosti v detajle. Naivno je pričakovat, da se te stvari govorijo po resnici.
Še bolj naivno je pričakovti, da bo imela povprečna ženska v povprečju kaj drugačno število spolnih partnerjev kot povprečen moški. Razen seveda, če moški na veliko seksate z moškimi. Ali pa, če je v državi veliko več žensk kot moških. Ampak v mlajših generacijah je žensk celo manj kot moških. Torej res nekaj kaže na gejvstvo, glede na to, da se moški tako hvalite kako seksate na veliko.
25, 30 letni nedolžnik: očitno je nekaj hudo hudo narobe z njim. To je jasno vsaki ženski.
Isto velja, če je ženska pri teh letih nedolžna. Ni nobenih drugih meril.
Tip, ki se hvalisa, da je seksal s 30temi je ravno tako (ne)privlačen kot ženska, ki je seksala s 30tipi.
20% moških praviloma natepava 80% žensk. mislim, pa da se frajerčki ne sekirajo preveč če niso zanimivi neki 25-30+ letni saj imajo neiztrošljiv dostop do 18-25 letnic, ki roko na srce izgledajo bolje, se obnašajo bolj ženstveno, nimajo za sabo gore prtljage, niti ne zahtevajo da tip izpolni njena merila za to da bo dober očka potencialnemu frocu itd. še anabanana je v mladosti sigurno padala na te frajerčke kateri je zdaj kao ful ne zanimajo (pa ona njih tudi več ne)
20% moških praviloma natepava 80% žensk. mislim, pa da se frajerčki ne sekirajo preveč če niso zanimivi neki 25-30+ letni saj imajo neiztrošljiv dostop do 18-25 letnic, ki roko na srce izgledajo bolje, se obnašajo bolj ženstveno, nimajo za sabo gore prtljage, niti ne zahtevajo da tip izpolni njena merila za to da bo dober očka potencialnemu frocu itd. še anabanana je v mladosti sigurno padala na te frajerčke kateri je zdaj kao ful ne zanimajo (pa ona njih tudi več ne)[/quote]
Torej hočeš povedat, da ima 80% moških zelo malo spolnih izkušenj in samo nakladajo, ko se hvalijo.
Ter, da samo 20% zelo malo seksa, 80% žensk pa zelo dosti seksa?
A potem je pa jasno. Torej se 80% moških, ki večinoma ne seksajo, pritožuje čez ženske, ker preveč seksajo.
Niti u sanjah :)) To, da ima podmazan gobec, je trošenje ernegije v napačno smer.[/quote]
Saj ti pravim, ti pač hočeš na vsak način to prikazat kot slabo, Svet in družba se na oboje odzivata pa čisto kontradiktorno tvojim besedam. Saj ne pravim da je vsak dober, gre se za potencialno dober, (verjetnost)
Seveda so zmes tudi taki ki so katastrofa in znajo res samo sukat gobec….. tako kot so na drugi strani čist inteligentna ženske in sposobne ki so mele 100 loverjev, ampak bistvena je kot vedno doslej verjetnost.[/quote]
Ja, v mojih standardih je to slabo. Zelo slabo. Niti v sanjah nočem “znucanega” dedca, ki se je slinil po vsaki, ki jo v horizontalo spravi vsaka malenkost.
Svet kar naj se drugače odziva. Jaz se ne. Moja merila za dobrega moškega tičijo povsem drugje.
Tudi moškim take ženske niiso privlačne. Iz povsem identičnih razlogov, kot sem jih navedla zgoraj, tako da tukaj ni ravno blaznega prostora za odkrivat toplo vodo.
Seveda ni privlačno, ja, ker takšen moški nosi s seboj take ali drugačne socialne motnje, je verjetno strašno nesamozavesten, prestrašen in še kaj in po drugi strani nima toliko samospoštovanja, da bi se fizično spravil v red, če je problem le postava.
Večkrat. Poznam tone primerov. Pravzaprav je to kar ti opisuješ vsakdanje. Pametno dekle, s hobiji in interesi, izobraženo (dva faksa), lepo se obnaša, prijazna, ne kadi ne pije…njen fant? Fitneser, pamet nič od nič (še v družbi v kateri je se prijemajo za glavo nad njegovimi bistroumnimi izjavami), tipični frajerček, denar od očka, frizura komična irokeza, šole nikakve, dela ne. Vsak moški ki pride v kontakt z njim ti takoj pove da ta tip ni nič od njega. A vendar nosi se kot da je glavni frajer in seveda miške padajo. Ženske ne vidijo, da je nula od tipa. OK mogoče 30 letnice ki iščejo očka vidijo, ampak koga to briga? Zato ženske ne poslušat za nasvet o ženski ampak glej kateri dobivajo babe in kaj ženske delajo ne kaj govorijo. Če boste poslušali take nasvete kot anabanana boste si večino mladosti ga metali na roke.
20% moških praviloma natepava 80% žensk. mislim, pa da se frajerčki ne sekirajo preveč če niso zanimivi neki 25-30+ letni saj imajo neiztrošljiv dostop do 18-25 letnic, ki roko na srce izgledajo bolje, se obnašajo bolj ženstveno, nimajo za sabo gore prtljage, niti ne zahtevajo da tip izpolni njena merila za to da bo dober očka potencialnemu frocu itd. še anabanana je v mladosti sigurno padala na te frajerčke kateri je zdaj kao ful ne zanimajo (pa ona njih tudi več ne)[/quote]
Torej hočeš povedat, da ima 80% moških zelo malo spolnih izkušenj in samo nakladajo, ko se hvalijo.
A potem je pa jasno. Torej se 80% moških, ki večinoma ne seksajo, pritožuje čez ženske, ker preveč seksajo.[/quote]
tebi ne gre preveč matematika. nazaj v šolo šmrkavc
Seveda se motim, skozi tvoje oči, ampak ti si samo ena, primeri in reala pa govorijo drugače, pač ti se nočeš strinjat z mano pa čeprav veš da mam prav, tako kot si primerno ignorirala vprašanje kaj meniš da bi si večina žensk mislila o ženski ki je spala z 100 tipi ali 200 ali 150 nima veze pač velika cifra.
Pa saj ni nujno da je podrl vse kar leze in gre, lahko jo je samo spravil do položaja ko bi jo LAHKO komot podrl, pa se je obrnil pa odšel, gre se za samozavest, ženske pa obožujete samozavestne moške, ne pa nekih luzerčkov introvertiranih, ki ne rečejo pet besed skupaj. Samozavest in ostale odlike se samo odražajo (med drugim) tudi v številu spolnih partnerjev. To je vse, ni pa to nobena garancija.
Kaj za vraga je plemenito poreklo? A to so princese pa kraljice iz Anglije, Nizozemske, Španije ipd? Tisto je plemenito poreklo pa še to bi dal pod narekovaje…. jaz ne poznam nobene take v Sloveniji, niti osebno….
Pa da se ne razumemo narobe, jaz osebno sem mel dokaj malo število žensk, niti dvomestna cifra ni, pa ne zato ker ne bi zmogel ”podret” še kakšne več, ampak ker sem dokaj načeln človek pri večini zadev, med drugim tudi pri spolnih partnericah…. ampak jasno se kaže pri osvajanju in sposobnosti navezovanja stikov ter samozavestjo moškega med skupino tistih ki imamo s tem več prakse, in me skupino tistih ki so nedolžni ali so morda po ”nesreči” imeli eno, ki je ona njih zahaklala….
Ženske po večini nimate rade moških ki ne izražajo samozavesti, moški pa si samozavest, napram ženskemu spolu pridobi ravno z ženskim spolom skozi proces osvajanja ki se konča vsaj s simbolno osvojitvijo, ki se lahko zaključi(večinokrat se ker smo moški šibka bitja) zaključi s spolnim odnosom.
Poznam vrhunskega moškega, karierno, ampak totalnega luzerja kar se žensk tiče, pa čeprav mu uspehi na kariernem in intelektualnem nivoju lahko dajejo OGROMNE količine samozavesti in suverenosti je to omejeno samo na to področje, ko pride pred žensko je ”mrzel” tih, pokakan bi lahko rekel pa se ne bi zmotil preveč….
Poznam tudi super moškega, kar se tiče vseh predispozicij da bo ženska ”zadovoljna”(a nikoli zadovoljena :P) je odličen gospodinjec, pa snažn, pa delovn, pa ne pije, oz, tu pa tam kakšno pivo, res redko, pa razumevajoč, ampak ženske se ga otepajo? Zakaj? Ker ob njem po moje ne doživijo nobene ”vročine” niti ”vlažnosti” in če to še pri 25 in nekaj letih ni sposoben, kako bo potem ko se bo začelo poslabševat……
Poznam tudi fitneserja, 4-5x tedensko v fitnesu, sicer dobi ravno take ženske kot si jih opisovala ti, ”specialke” ampak kamorkoli pridemo bo pred ženskami samozavesten, napram onim dvem ki sta morda teoretično boljša od njega….. praktično pa je on medtem zamenjal že 3 ženske medtem ko sta onadva v celem lajfu imela 1 ki ju je zahaklala (ne ona nje)
In takšnih primerov zgoraj naštetih je ogromno, jaz sem ti izpostavil samo tri, našel bi lahko še ene 5, večjih ekstremov, pa se mi ne ljubi trenutno.
A potem je pa jasno. Torej se 80% moških, ki večinoma ne seksajo, pritožuje čez ženske, ker preveč seksajo.[/quote]
tebi ne gre preveč matematika. nazaj v šolo šmrkavc[/quote]
Boli tisto o gejih, a ne?
Evo, tako, in enako je pri nedolžnih ženskah, razlika, ki je bistvena je samo to, da se krivulja pri ženski bistveno hitreje obrne v negativno smer kot pri moškem…..
Če sta obadva pri 25 na 0 spolnih partnerjev imata obadva podobne probleme, pri 1, ti ”problemi” izginejo (vsaj teoretično, pa če ni glih posredi plačilo ali drugačne mahinacije) pri 2. še bolj, samo pri moškemu ta številka gre dalj časa v + preden se prevesi v negativno, pri ženski se to zgodi bistveno hitreje…..
To je vso bistvo.
Ampak res, tipi ste pa totalno naivni a ne?
Ženska, ki je imela 20 tipov, vam bo rekla, da jih je imela le 5 in stvar je rešena. Vi boste totalno presrečni, ona pa tudi zadovoljna. Edino smejala se vam mogoče bo za hrbtom, ko bo brala kaj pišete na mon.
Moški večinoma ne sprašujejo po teh številkah. Tudi jaz moških to ne sprašujem.
Če pa že kater sprašuje pa zdelim s številko 4 in zaokrožim navzdol. Včasih sem delila z dve, potem s tri, zdaj s 4. Se pravi recimo 10/4=2,5, zaokroženo dol: 2.
Številke so brezvezne, brezveze vprašat brezveze vedet. Sklepaš, da je vsaka ženska cipica dokler ne dokaže nasprotno skozi svoje obnašanje. Če ji uspe dokazat nasprotno, pa še vedno veš da ima tako kot vsaka ženska potencial biti cipica. Ko se začne obnašat tako kot ti ni všeč jo pač zamenjaš.
Saj ironija je, da bo ravno taka ženska potem najbolj jezna, ko se ji bom ozlagali moški, češ kakšna zveza pa je to če ni zaupanja 🙂
Saj ironija je, da bo ravno taka ženska potem najbolj jezna, ko se ji bom ozlagali moški, češ kakšna zveza pa je to če ni zaupanja :)[/quote]
Ne bodi tako naiven. Ženske nismo take trape, da bi to moške spraševale. Vemo, da če vprašaš, da sigurno ne bo povedal po pravici. Samo naivneži se ubadajo s tem.
Saj ironija je, da bo ravno taka ženska potem najbolj jezna, ko se ji bom ozlagali moški, češ kakšna zveza pa je to če ni zaupanja :)[/quote]
Ne bodi tako naiven. Ženske nismo take trape, da bi to moške spraševale. Vemo, da če vprašaš, da sigurno ne bo povedal po pravici. Samo naivneži se ubadajo s tem.[/quote]
Če se ženska zlaže to pomeni da jo je sram ali da ne verjame da bo moški smatral njeno številko kto sprejemljivo, torej ne stoji sama za njo, znak slabičev, nekaj delaš potem pa te povprašamo po tem pa se lažeš, jaz komot povem kako številko imam, tudi ko sem bil nedolžen sem to punci povedal….. ne pa eni ko vse skrivajo.
Ne bodi tako naiven. Ženske nismo take trape, da bi to moške spraševale. Vemo, da če vprašaš, da sigurno ne bo povedal po pravici. Samo naivneži se ubadajo s tem.[/quote]
Če se ženska zlaže to pomeni da jo je sram ali da ne verjame da bo moški smatral njeno številko kto sprejemljivo, torej ne stoji sama za njo, znak slabičev, nekaj delaš potem pa te povprašamo po tem pa se lažeš, jaz komot povem kako številko imam, tudi ko sem bil nedolžen sem to punci povedal….. ne pa eni ko vse skrivajo.[/quote]
To je res.
Pa kaj ste tipi tako obsedeni s tem koliko je ženjska imela moških?
Ženske pa nismo take obsedene s tem in nas to preprosto ne zanima. Ne vtikamo se v preteklost, ker nas zanima sedanjost in prihodnost.
Če je moški ok, mi je vseeno koliko žensk je imel in ga o tem niti pod razno ne zaslišuje. Na kraj pameti mi ni še nikoli padlo, da bi spraševala po številu spolnih partnerk. Seveda pa pričakujem, da tudi on tega mene ne sprašuje.
Živim za sedanjost in prihodnost, ne pa za preteklost.
Res ne vem zakaj ste toliko s tem obremenjeni.
Zakaj si pa ti toliko obremenjena in ostale ženske če tip poriva drugo medtem ko ima tebe? Saj če vse ostalo štima pa je ok ni to važno ali?
In še marsikaj bi se našlo kjer bo tvoja replika kontradiktorna temu kar zagovarjaš tule.
Kdo si ti, da boš določala kaj more bit nam pomembno?
…..in nič drugače.
Tej stavki… RED FLAG, že če mi take kvasi bejba jo dam na čevelj
sigurno še ena reformirana cipica, ki misli da je sedaj devica marija in bi jo moški morali tako tretirat čeprav njena zgodovina kaže na vse kaj drugega
Koliko mi prehitro kakšno označimo za kurvo, ker pač rada seksa (šokanta novica: ženske rade seksajo), ve prehitro označite kakšnega za plejboja. Sem že sam slišal takšne izjave o meni, sploh ker ženske zblebetate vse. Po eni strani so mi delale reklamo, po drugi strani pa zapirale možnosti.
Glede ženskega orgazma pa to vidim tako. Itak bo vsaka imela orgazem…prvič. Nisem nikoli seksal z žensko, da ne bi imela orgazma…prvič. Vem, da imajo nekatere problem, sploh, da ga ne doživijo samo z penetracijo, no jaz takšne niti ene nisem srečal. Za mene je moški seksualni bog, ne ko da 1 orgazem 1000 ženskam, ampak ko da 1 ženski 1000 orgazmov. Takrat nekaj velja in se trudi. Verjele ali ne, za moškega je ženski orgazem izjemno pomemben, jaz osebno lahko povem, da sem si z njimi polnil svoj ego. Novi partner bo itak prinesel sveža vzburjenja. To je glavna rak rana monogamije, da se začnemo dolgočasiti pa tudi če imamo odličnega partnerja v telesu in umu.
Glede pregovora pa je ravno obratno ali si narobe napisala? Običajno se moški zaljubijo po dejanju.
Da. V bistvu živa resnica. Dejansko, eden izmed najbolj točnih postov v tej temi.
Da, tipi kar verjamemo vašim številkam, potem pa jih pomnožimo še s tri. Pri naših kolegih, ko se hvalijo koliko so jih podrli, pa delimo s tri.
Čez čas pa itak vse pride na dan. Človeka je res treba soditi po sedanjosti, ker sedanjost je posledica preteklosti in pokazatelj prihodnosti. Pa me sploh ne moti oz. sem še vesel, da ima ženska bogato seksualno preteklost, vsaj vem, da bom redno seksal. Dokler seveda ni ekstremna številka. In dokler ni nategnila celega nogometnega moštva. Ampak spet ekstremi. Normalnega moškega ne bo motila normalna seksualna preteklost.
Za mene to sploh ne velja. Mene zanima koliko jih je imel, ker to marsikaj pove o njem. Ni mi vseeno, če je bila 1 ali pa 100.
Spet vse mešaš, a ne, ker ne razumeš osnovnih pojmov.
Glej, meni osebno je pomembna resnicoljubnost. Če mojemu partnerju ni, potem nisva za skupaj.
Če se dogovoriva, da bova seksala križemkražem, čeprav sva v vezi. Je to čisto ok. Torej on nima nič proti, če imam jaz par ljubimcev in obratno.
Ampak, če se pa dogovoriva, da sva si zvesta, je pa druga a ne.
Jaz tebi prav nič ne določam kaj naj ti bo pomembno. Me prav malo briga kaj ti počneš.
Imam pa vso pravico soodločat v mojem razmerju. Če njemu to ni pomembno, kar je meni pomembno, si naj pa drugo najde.
Če želi on imeti dve bejbi, naj ima. Samo ne mene.
Forum je zaprt za komentiranje.