Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešna ženska

Uspešna ženska

Malalo misliš? Men je ona kar uspešna, če ji je uspelo preživeti šus v glavo….
to ne uspe veliko ljudem…[/quote]

Šus v glavo pomeni okrog 8% možnosti preživetja, torej praktično vsak 13ti ali 14ti….. nič vesoljno nedosegljivega….. večja verjetnost da boš preživel šus v glavo kot pa ustanovil še en Microsoft ali Google če mene vprašaš….[/quote]

Je pa res, da bi velika večina, raje probala drugo kot prvo 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj sem vedo kaj boš probala replicirat, sploh ne bi rabla, bi si lahko sam….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda, po prepričanju monovskih možakov, je neuspešna vsaka samska ženska.
Pusti jim veselje, naj mislijo, da je res tako.[/quote]

V bistvu je tako:
-za Robija je neuspešna zato, ker je Nobelovo in denar dobila samo zato, da je
tekmovala z moškimi in so torej njeni dosežki ničvredni oziroma samo sad pretiranega
feminizma…
-za Sadnega ima premalo napeto rit in je zato ne bi pof***, kar jo automatsko diskvalificira
-za Matjazka so njeni dosežki posledica dominantne matere in prenežnega očeta, skrajni
čas je, da se ženska poglobi vase in reši, kar se še rešiti da…
– za oneta je itak premalo ženstvena, sploh če si za povrh še sama menja žarnice

in tako naprej….[/quote]

Kaj so pa našteti pokazali v življenju, da bi lahko komentirali (ne)uspešnost nobelovke?
Kot bi jaz recimo okrog razlagala, da Peter Prevc ni uspešen, ker… samo jaz sem toliko sramokritična, da se zavedam svojih napak in posledično ne zganjam fovšije in ne dajem v nič uspeha drugih ljudi.

Zaželjeno je, ni pa pogoj. Vseeno pa se preveč cenim, da bi kavsal eno overweight pi*ko, glede na to kako sam zgledam.

Imam vso pravico bit zbirčen. Tud babe znate bit picky, in to dost bolj od mene. Tko da, če hočete met fair game..

V bistvu je tako:
tekmovala z moškimi in so torej njeni dosežki ničvredni oziroma samo sad pretiranega
feminizma…
-za Sadnega ima premalo napeto rit in je zato ne bi pof***, kar jo automatsko diskvalificira
-za Matjazka so njeni dosežki posledica dominantne matere in prenežnega očeta, skrajni
– za oneta je itak premalo ženstvena, sploh če si za povrh še sama menja žarnice

in tako naprej….[/quote]

Kaj so pa našteti pokazali v življenju, da bi lahko komentirali (ne)uspešnost nobelovke?
Kot bi jaz recimo okrog razlagala, da Peter Prevc ni uspešen, ker… samo jaz sem toliko sramokritična, da se zavedam svojih napak in posledično ne zganjam fovšije in ne dajem v nič uspeha drugih ljudi.[/quote]

Just sayin’

V bistvu je tako:
feminizma…

in tako naprej….[/quote]

Super napisano. Sem se nasmejala.
Samo to z ritijo pa ni nerešljivo. Če je nobelovka še ne pomeni, da ni športno aktivna in je lahko zelo postavna. Aja, za sadnega veljajo samo fitniserji za ok ljudi, ostalih športov on ne šljivi.[/quote]Za sadnega mora met nobelovo iz fitnesa al pa nč…. 🙂

Jst vas mam pa rajš v temi zato mi je taka, ki hoče na vsak način žarnico zamenjat, v drugem planu…. 😛

Kot bi jaz recimo okrog razlagala, da Peter Prevc ni uspešen, ker… samo jaz sem toliko sramokritična, da se zavedam svojih napak in posledično ne zganjam fovšije in ne dajem v nič uspeha drugih ljudi.[/quote]

Just sayin’[/quote]

A ti imaš nobelovo, in si uspešen kot Bil, Obama in Akrapovič skupaj, da lahko komentiraš te ljudi?

Super napisano. Sem se nasmejala.
Samo to z ritijo pa ni nerešljivo. Če je nobelovka še ne pomeni, da ni športno aktivna in je lahko zelo postavna. Aja, za sadnega veljajo samo fitniserji za ok ljudi, ostalih športov on ne šljivi.[/quote]Za sadnega mora met nobelovo iz fitnesa al pa nč…. 🙂

Jst vas mam pa rajš v temi zato mi je taka, ki hoče na vsak način žarnico zamenjat, v drugem planu…. :P[/quote]

Viš, to je razlika med tabo in Sadnim….ti vse luči ugasneš (da si te punce ne bi preveč
natančno ogledale), sadni pa taužent vatne reflektorje prižge in se v luči gleda pred
ogledalom (punce itak ne rabi)….

Seveda, po prepričanju monovskih možakov, je neuspešna vsaka samska ženska.
Pusti jim veselje, naj mislijo, da je res tako.[/quote]

V bistvu je tako:
feminizma…

in tako naprej….[/quote]

Pa saj zato si mi všeč, Skela, ker me spominjaš na mater. Samo ona ima brčice, tebi pa šele ratujejo menda? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za sadnega mora met nobelovo iz fitnesa al pa nč…. 🙂

Jst vas mam pa rajš v temi zato mi je taka, ki hoče na vsak način žarnico zamenjat, v drugem planu…. :P[/quote]

Viš, to je razlika med tabo in Sadnim….ti vse luči ugasneš (da si te punce ne bi preveč
natančno ogledale), sadni pa taužent vatne reflektorje prižge in se v luči gleda pred
ogledalom
(punce itak ne rabi)….[/quote]
Sej bi se ti tud, če bi mela tak body. Pomoje še nikol nisi bla zares fit, tko da ne nabijej. Pod fit pa mislim v rangu 15-20 % -> http://www.bccorefitness.com/images/body-fat-percentage-women.jpg

V bistvu je tako:
feminizma…

in tako naprej….[/quote]

Pa saj zato si mi všeč, Skela, ker me spominjaš na mater. Samo ona ima brčice, tebi pa šele ratujejo menda? :D[/quote]

Če ne boš priden, te bom dala čez kolena….sam se bojim, da bi ti blo preveč
všeč…. 🙁

ogledalom
(punce itak ne rabi)….[/quote]
Sej bi se ti tud, če bi mela tak body. Pomoje še nikol nisi bla zares fit, tko da ne nabijej. Pod fit pa mislim v rangu 15-20 % -> http://www.bccorefitness.com/images/body-fat-percentage-women.jpg%5B/quote%5D

Skela zdej te pa je čist…… lol uuuuuuu

Sadni, ziher se ona joka zdej! 😛

Samo grde ženske se bodo zmrdovale nad mišičastimi tipi. Bljek, kr 6packi se mu vidjo, men pa to sploh ni všeč ipd.. To bo ja, ti kr papi sladoled naprej kura blesava.

Sej bi se ti tud, če bi mela tak body. Pomoje še nikol nisi bla zares fit, tko da ne nabijej. Pod fit pa mislim v rangu 15-20 % -> http://www.bccorefitness.com/images/body-fat-percentage-women.jpg%5B/quote%5D

Skela zdej te pa je čist…… lol uuuuuuu

Sadni, ziher se ona joka zdej! :P[/quote]

Finta je, da njegovih postov večinoma ne berem, linkov pa sploh ne odpiram, ker
je dečko pač na nivoju nekje med paramecijem in evgleno….
Ok, sem šla odprt…in kaj zdej? Aja, jokat moram?
Bom drugič….

Brezvezni ste no, in vizualno in tko nimate nič za pokazat. Noben izmed vas ni kaj preveč izobražen, razgledan. Skela, ti se malo preveč ceniš opažam. Če pogledamo nazaj vse te tvoje teme, ki si jih do danes odprla, je to vse skp nč. “Kakšna je uspešna ženska, kakšen je taprav/zrel tip”, pa tisto naštevanje po alinejcah zaželjenih lastnosti”. Po pameti si glih na stopnji kšne 15 letnice. Več bolj težko…

Finta je, da njegovih postov večinoma ne berem, linkov pa sploh ne odpiram, ker
je dečko pač na nivoju nekje med paramecijem in evgleno….
Ok, sem šla odprt…in kaj zdej? Aja, jokat moram?
Bom drugič….[/quote]
A takrat, ko bo nekdo zraven, da bo solze brisal? 🙂

Ok, zmenjeno :)))

To me pa spominja na starejše ženice, ki se upajo pred možem sleči le v temi. Nisem vedela, da so moški tudi taki. To verjetno samo starejše generacije. Mladi kar radi vidijo žensko in si jo ogledajo pri svetlobi.

To me pa spominja na starejše ženice, ki se upajo pred možem sleči le v temi. Nisem vedela, da so moški tudi taki. To verjetno samo starejše generacije. Mladi kar radi vidijo žensko in si jo ogledajo pri svetlobi.[/quote]

Saj sem na to mislil, da ste ve težava(glede na to kako vas tu nekateri opisujejo;), pa nisem hotel bit nesramen in sem nase prevzel “težavo”[sub]po Skeli[/sub]…. 😉

Ne človek, ženska, to je en del ljudi, in zato je tudi standard za uspešnega moškega bistveno drugačen od uspešne ženske….. če pa ti je to všeč, pa super. Pri uspešnem moškem v moji definiciji ne boš zasledila ”resne” zveze. Pri ženski pač, ampak pogoj za to ni moj pogled ampak logika ker ženske ste po naravi bolj nagnjene k želji po potomstvu in ljubezni (večni….) in je zato večini žensk to neke vrste uspeh, in to vpliva potem na njeno počutje, umirjenost, srečo, ki se odraža navzven kot zadovoljna ženska, in daje meni osebno občutek ”uspešnosti”, takšne in drugačne.[/quote]

AHa, torej po tvoje je ženska neuspešna, če je samska in moški je neuspešen, če je v zvezi.
Torej je ženska uspešna, če je poročena z neuspešnim moškim? Ker moški so očitno samo samski uspešni. Ženske pa samske niso uspešne. Ali kako?
In kako bo ženska umirjena, srečna, zadovoljna, če bo z neuspšenim moškim, ki si želi veze al pa v zvezi z uspešnim moškim, ki si pa zveze ne želi?
To kar pišeš, torej nima nobenega smisla, ker sam sebi kontriraš.[/quote]

Gospodična starunklja, spet vprašanje na vprašanje, zanka v zanki. Ne more ti drugi lastne resnice podajati. Vsaka ženska si določi ‘uspešnega moškega’, to pa zato, ker je njen, pa magari ima samo kolo. Kakšna merila pa imaš ti in kaj hočeš, da ti moški nudi,, pa je VSE odvisno od tebe.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To me pa spominja na starejše ženice, ki se upajo pred možem sleči le v temi. Nisem vedela, da so moški tudi taki. To verjetno samo starejše generacije. Mladi kar radi vidijo žensko in si jo ogledajo pri svetlobi.[/quote]

Saj sem na to mislil, da ste ve težava(glede na to kako vas tu nekateri opisujejo;), pa nisem hotel bit nesramen in sem nase prevzel “težavo”[sub]po Skeli[/sub]…. ;)[/quote]

Nekaj si preskočil. TO je značilstnost starejših ženic, tistih, ki ne uporabljajo neta, ki so tako res konservativno usmerjene.
Me ostale nimamo takih težav. Tako, da očitno imaš zelo konservativno žensko.

Tole je pa ena huda beda od lajfa. K srčei mi ni potrebno takole živeti. Samo kakšen trenutek za hobi? Kaj pa ostali čas? Garati? Samo en hobi, jih ne sme biti več?
Moški jo mora voditi?
Občasno čas za prijateljice? Torej samo občasno, ter samo prijateljice, prijatelji pa ne?
Samo občasno je za vikend fraj, kaj pa ostale vikende, garat?
Samo na wellnes sme it? Obvezno s prijateljicami, sama ali s kolegom ne sme it?
Kaj pa na potovanje tudi ne sme it? Pa mogoče na kak izlet?
Športat očitno ne sme nič ali kako?[/quote]

Kaj pa če pogledaš tako?
Doma ima domači fitnes in infra savno. Delo je v užitek, tako na delovnem mestu, kot doma – to ne pomeni garanje 😉 Prijateljice ja, prijatelji ne – znanci ja. Najboljši prijatelj ji je mož, ne potrebuje drugih. Vikendi? Z družino na vikend na morje ali v gore … kamor pač zanese. Sme kamorkoli želi, pa ne želi, ker ji je lepo doma in je rada v družbi svoje družine in družbe, ki jo obkroža. Veliko potuje, nazadnje na Maui, v družbi, družine. Nič narobe, če moški vodi, če ženski tako ustreza. Saj … moški naj prinese plen, da ga ženska pripravi zanj in za otroke. Wellnes – dodaten bonus, ki ga koristi ne iz potrebe, temveč zato, da pokaže prijateljcam, da so pomemben del njenega življenja.
Vsak po svoje.

Tole je pa ena huda beda od lajfa. K srčei mi ni potrebno takole živeti. Samo kakšen trenutek za hobi? Kaj pa ostali čas? Garati? Samo en hobi, jih ne sme biti več?
Moški jo mora voditi?
Občasno čas za prijateljice? Torej samo občasno, ter samo prijateljice, prijatelji pa ne?

Kaj pa če pogledaš tako?
Doma ima domači fitnes in infra savno. Delo je v užitek, tako na delovnem mestu, kot doma – to ne pomeni garanje 😉 Prijateljice ja, prijatelji ne – znanci ja. Najboljši prijatelj ji je mož, ne potrebuje drugih. Vikendi? Z družino na vikend na morje ali v gore … kamor pač zanese. Sme kamorkoli želi, pa ne želi, ker ji je lepo doma in je rada v družbi svoje družine in družbe, ki jo obkroža. Veliko potuje, nazadnje na Maui, v družbi, družine. Nič narobe, če moški vodi, če ženski tako ustreza. Saj … moški naj prinese plen, da ga ženska pripravi zanj in za otroke. Wellnes – dodaten bonus, ki ga koristi ne iz potrebe, temveč zato, da pokaže prijateljcam, da so pomemben del njenega življenja.
Vsak po svoje.[/quote]

Mislim, da gre za zgrešen point….tukaj se “beda od lajfa” razburja nad tem, da
je ženski očitno odvzeta funkcija odraslega človeka, ki sam odloča o sebi.
Welness gor ali dol.

Moški jo mora voditi?

Kaj pa če pogledaš tako?
Vsak po svoje.[/quote]

Odvisno, če ji tako paše. POtem ja. AMpak dvomim, da je veliko žensk zagretih za tole. Jaz nisem.
Domači fitnes me ne mika. Če bi napisal domača trim steza potem ja. No saj to pa imam.
Infra savna me tudi ne mika. V bistvu nimam rada savne.
Služba, ki ti je pa fajn, to pa vsekakor. Sanjska želja večine ljudi.
Delo doma? Likanje, kuhanje, čiščenje, in tako naprje si mislil? Hja, potem bi šla za čistilko, kuharico ali kaj takega, da bi še v službi počela, če bi bil to užitek. Enim je, meni ni. Kuham zato, da nisem lačna.
Hja, verjamem, da marsikdo raje doma ždi. Jaz sem pa bolj odprte narave in se rada družim z več ljudmi. Tiste, ki se zapirajo le v svojo družino, se jim rado zgodi kaj zoprnega. Recimo otroci se odselijo, mož najde drugo. Ona pa ugotovi, da razen otrok in bivšega moža nima nikogar več, ker se je preveč zaprla vase.
Verjamem, da se marsikatera ženska rada podreja in da jo moški vodi. Jaz sem pa bolj take nature, da se ne dam voditi.
Potovanja pa vsekakor, čim več. Samo ne na način, ki ga imaš verjetno ti v mislih. Recimo mene bi pritegnil treking v Ande pa kaj takega. Nič fensi hoteli pa to, tako me ne pritegne. Potovanja pa vsekakor. Idej imam ogromno. Pa ne takih, da potem 14 dni ležiš na Baliju, to mi je dolgčas.
Prijateljem se ne odpovem, ker sem v vezi. Prijatelji ostanejo. Tako, da ja, partner je prijatelj. To vsekakor. Samo imeti partnerja zame ne pomeni skenslati ostale prijatelje. Tako, da prijatelji ostanejo tako kot prijateljice.
Wellness, ja, ampak ravno to ne bi jaz s prijateljicami. To mi ne sede početi v ženski družbi. Sama ali s partnerjem. Z ženskami pa preprosto ne.
S prijateljicami in prijatelji se gre recimo v gore, na izlet ali pa preprosto na pico. V wellnes pa raje ne.

Točno tako.
Povrh tega pa nima pojma kaj imamo rade ženske. Nismo vse take, da bi komaj čakale, da gremo s prijateljico na masažo. Rada grem na masažo, ampak brez prijateljice.
Rada grem na potovanje, ampak na tako aktivno.
Predvsem pa je tej ženski odvzet prosti čas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close