Uspešna ženska
Sej tako je, spoznaš jo, gresta spat, zjutraj pa se ustrašiš, ko jo vidiš.
Ob klasičnem naboru udeleženih se meni tak zaključek pravzaprav ne zdi prav nič nenavaden, just a question of time… Nisem bila preveč pozorna, a do feministk so že prišli? :)[/quote]
Ne še. Lih še za en čik mava cajta :))
Feministke nimajo družine. Ženska, ki je sposobna furat s tipom, ni feministka:)
Še kako vprašanje, punce? Spider vse pove.
Spider marsikaj pove, kar ni enako, da zares ve. Spider daleč od resnice. Spider grd. Ti ti ti spider.
Še kaj?
Glejmo, kako bo zdaj znoru.
Fiška danes sije kot sonček, en tip jo je lepo pogledal. Vidite, vse ste ve klasične ženske, feministkam dol visi za pozornost dedcev..
Ob klasičnem naboru udeleženih se meni tak zaključek pravzaprav ne zdi prav nič nenavaden, just a question of time… Nisem bila preveč pozorna, a do feministk so že prišli? :)[/quote]
Ne še. Lih še za en čik mava cajta :))[/quote]
Jaz bom kar dva, mogoče mi pa uspe, da počakam še na možače in na čustveno neuravnovešene domišljavke (s slabo samopodobo)… 😉
Motiš se. Ne sijem več, ker sem v tem trenutku zeeelo utrujena. Ampak zjutraj bom spet pravi sonček in zato me drugi radi ter lepo pogledajo:). To je posledica, ne vzrok. Se ne napajam pri drugih.
Jaz bom kar dva, mogoče mi pa uspe, da počakam še na možače in na čustveno neuravnovešene domišljavke (s slabo samopodobo)… ;)[/quote]
Uuu, mogoče mi bo pa Spider še kaj o kvaziemancipirankah povedal…
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/00/66/a6/0066a6c75ef4662e384f7461e00de312.jpg[/img]
Jaz bom kar dva, mogoče mi pa uspe, da počakam še na možače in na čustveno neuravnovešene domišljavke (s slabo samopodobo)… ;)[/quote]
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/00/66/a6/0066a6c75ef4662e384f7461e00de312.jpg[/img][/quote]
Malo še počakaj s tem. Vidiš, da se je lih vnel hud prepir med starima zakoncema Fišiko in Pajkcem.
Tole bo še zanimivo :))
Kariera ženske ti nič ne pomaga, če ima ženska težek ali neznosen značaj in jo moraš vsak dan prenašati. 🙂 Za ljubico to gre, ampak te ženske potem imajo drug manjko, ponavadi na čustvenem področju, ker sem mnenja, da ženska mora kariero stalno uravnovešati z za njo prav tako pomembnimi ženskimi naravnimi nagoni, ki je vedno usmerjeno navznoter k domačemu ognjišču: družina in materinstvo, ker ‘suhe grebatorke’ so po moje imele takšne očete, npr. Lepolaska, ki niso znali razdajati svojega Erosa hčerki, poflirtati z njimi, se zanimati zanje in vzbuditi ženstvenost, ampak so bili hladni, a poklicno zelo uspešni možje. In takšne ženske s tem negativnim očetovskim kompleksom so pogosto obsedene s storilnostjo in deloholizmom, postanejo slike svojih očetov, ne poznajo mej, da vi vedele, kaj je še za njih dobro in zdravo, in se potem ‘koljejo’ na ‘moških področjih’ (samo)dokazovanja in tekmovalnosti, kjer se dosežki matematično odmerjajo, npr. višina plače, stopnja izborazbe…. Iščoš stalno potrditev čustveno nedosegljivega očeta, na nek način.
Fiška ne more brez mene, kar naprej me omenja, meče se za mano. Jaz ne upam paštete odpreti, se bojim da fiška ven skoči…
A ne bi ve to vajino škodljivo razvado zamenjale s čim bolj koristnim? To bi bil pravi uspeh! :))
Spiderus, res neverjetno koliko sem vpeta v tvoje zgodbe. Kaj vse se ti ne/zgodi. Tukajšnji napihnjenci se preveč napihujete. Fiška nbenga od vas ne nosi v glavi. Kaj pomeni metati se za nekom? Tega ni v mojem slovarju.
Imam družino.[/quote]
Pa kariero?
Verjetno tudi, če imaš res dolge noge…. 😛 :)))
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/00/66/a6/0066a6c75ef4662e384f7461e00de312.jpg[/img][/quote]
Malo še počakaj s tem. Vidiš, da se je lih vnel hud prepir med starima zakoncema Fišiko in Pajkcem.
Tole bo še zanimivo :))[/quote]
Rez! Vpad Matjažka. Če pride pa še Lepolaska, je pa dramaturgija popolna. 🙂
A ne bi ve to vajino škodljivo razvado zamenjale s čim bolj koristnim? To bi bil pravi uspeh! :))[/quote]
Jaaa, oči…
A ne bi ve to vajino škodljivo razvado zamenjale s čim bolj koristnim? To bi bil pravi uspeh! :))[/quote]
Jaaa, oči…[/quote]
Jah kaj čem, skrbi me za vajino zdravje 😉
Bilo bi škoda, če bi si taki mašini uničili sistem za dovod O2 s tako brezveznim početjem… :)))
A to imaš v mislih tisto, kar mi je predlagal NM?
Eeemm … ne, jaz ne morem. Ker imam še eno razvado in bi bilo potem videti kot prostitucija :))
Ej, točno to mi je hodilo po glavi :))))))
Imam družino.[/quote]
Pa kariero?
Verjetno tudi, če imaš res dolge noge…. 😛 :)))[/quote]
Kariero tudi, za čudo nekaterih, doseženo brez uporabe nog… :):
Ej, točno to mi je hodilo po glavi :))))))[/quote]
Iste misli… :))))
torej, si uspešna ženska s kariero in družino, zadovoljna z vsemi pogledi svojega življenja, kot taka nasprotuješ vsemu kar trdi spider, razen v eni stvari , ki te grize in še vedno nisi dobila odgovora, torej, kvaliteten seks nima nobene zveze s tem kako je ženska uspešna v življenju, velja tudi za moške…tako zdaj veš
Forum je zaprt za komentiranje.