Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešna ženska

Uspešna ženska

:-)))
Twelwe points![/quote]

Twelve… no vidiš kolk sm glup. .-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Če hočeš karkoli resnega doseči, moraš biti vsaj nekaj let poročen s službo. Delo nosit domov, delat čez vikende. Folk, ki vsak dan oddela 8 ur in po 16 pozabi na službo, nikoli ne prileze niti do vodje oddelka. Ne sme ti biti prednost partnerstvo in fmailija, ampak služba. Tisti, ki so sposobni iti čez to, uspejo. Še bolje je, da sploh nimaš partnerja, ker si totalno fleksibilen. Tisti, ki jim ogromno pomeni prosti čas, pa nimajo kaj iskati…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

to, da je glup, pravi tudi moj kolega, je top manager, popoldan še svojo firmo, familijo in 2 mulca :))) in sexy as hell, meni pa pravi, da rabim nove špegle :))) tko da izgledaš čist obetavno.

spider, hec je v tem, da ima ženska (in otroci) veliko veliko več od moškega, ki dela npr. 10 ali 12 h/dan in potem preživlja čas z družino zvečer, kot od luzerja ala matkič, ki je “samo” 8 h v službi, potem pa še 7 v gostilni.

Mislim, da je nekdo pomešal kontrolorje in pilote, glede testiranj. Namreč tistega, katerega poznam je zelo daleč od inteligence, znanja, razgledanosti.

Bi se strinjala s Spiderjem in Lepolasko. Če ima nekdo kvazi diplomo, še res ne pomeni viška izobraženosti. Načeloma pa gre z roko v roki, interes do stroke, interes do informiranosti , do zgodovine, tujih jezikov, posebnih hobijev…in partnerstvo, ki ju vse to zanima in skupaj debatirata. Če nekoga nič ne zanima, paše skupaj z istomislečim. Razna izobraževanja niso samo namemjena za pridobitev papirja. Včasih pustijo pečat profesorji, sošolci, izkušnje, odločitve, ki sledijo. ..

Imam zelo ušpešno žensko zastopiva se resnično dobro in uživava .
Moja punca je resnična kar misle narediti potem pove vsakim ljudem .
Uspešno žensko sem spoznal na morju 2010 .
Vendar meje iskala dolga časa nato me sprobala .
Sedaj sva resnično vesla oba dva da se ne skregala .
Skupaj se drževa za roki vcasih se stisneva v objem srca ali pa vroči poljubček ljubezni .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close