Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ustnice

ustnice

Zdravo!

Kljub temu, da si ustnice ves čas mažem z labelo in drugimi podobnimi zadevami, imam razpokane. Poizkusila sem tudi z medom, ki mi je prej vedno pomagal, tokrat pa žal ne. Kaj uporabljate ve proti razpokanim ustnicam? Je izdelek od Vichy uredu?
Hvala vsem za predloge!

lp

Labelo SUN-MIX je najboljši—Rumeno ohišje.

Blistex.

Meni Labello (prav ta znamka) ful izsuši usta.

Uporabljam vazelin od Schellerja ter 100% karitejevo maslo od L’Occitane.
Z maslom se mažem vsak večer in preden grem od doma (npr. na faks) vmes se pa mažem kar z vazelinom in nimam nikoli več težav z razpokanimi ustnicami.

Blistex je zakon!!! LP.

Še nekaj predlogov:
Zagrebački melem (v lekarnah)
Medov vazelinček od L+Occitana
od Medexa “labelo”
Weledin Everon “labelo”
Lip service od Lusha
Carmex
Lip butter od Bodyshopa (papaya)
(JAz se ne morem odločit, pa kar vse po malem uporabljam, opažam pa, da se je kakovost Labellotov nekam sfižila)
LP

tudi jaz sem – očitno tako kot Buba – odvisnica od mazil za ustnice in se strinjam z njo glede Labellotov. na seznam pa bi dodala še mazilo Sans soucis (lip care with azulene), ki je meni najboljši. ker pa ni hudo poceni, se mi po žepih valja par drugih znamk. ta meni najbolj pomaga pri ekstra spokanih ustnicah in je zelo blag, pa takoj ti odleže, ko se namažeš. je pa dokaj tekoč in poleti ga nikar ne puščaj kje na soncu ali v avtu! če imaš zelo spokane ustnice, pij dosti tekočine, ne uporabljaj mazil z dodanim mentolom (nekateri blistexi!) in jemlji nekaj časa B kompleks (zrnca ali tablete).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close