Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek UTESNJENA KORENINA S1+ ZOŽEN NEVROFORAMEN (HRBTENICA) – NEVROKIRURG UKC LJUBLJANA ALI MARIBOR?

UTESNJENA KORENINA S1+ ZOŽEN NEVROFORAMEN (HRBTENICA) – NEVROKIRURG UKC LJUBLJANA ALI MARIBOR?

Ali je bil kdo operiran pri nevrokirurgu in bi mi lahko svetoval pri izbiri kirurga?

Na ukc MB dela 5 zdravnikov specialistov:
RAVNIK Janez, BUNC Gorazd, VORŠIČ Matjaž, ŠMIGOC Tomaž in KOZOROG Ninna.

Za ukc LJUBLJANA, pa na internetu ne najdem nikjer objavljenega seznama zaposlenih.

Zanima me kako dolgo ste okrevali in ali ste zadovoljni s samim izidom operacije? Je bila operacija uspešna?

Ali je mogoče, da ti fizioterapevt živec “potegne ven” in potem operacija ni potrebna?

Prosim vas za vaše izkušnje. Hvala.

Pozdravljeni, imel sem hernijo diska 4 in 5. Operiran sem bil v OB Valdoltra. Operiral me je dr. Topolovec. Izjemno strokoven in prijazen kirurg. Ima zasebno ordinacijo v Thermani Laško in Rimske Terme. Šel sem na prvi pregled k njemu v Laško, cena pregleda se giblje od 70-100 evrov. Doktor me je pregledal in predlagal, da me pod zelo hitro operira v Valdoltri. Vse kar je potrebno je, da mu pošlješ dokumentacijo v Valdoltro, seveda tudi napotnico, ker je vse ostalo naprej na napotnico. In res se je vse hitro odvilo. In tudi operacija na tem nivoju hrbtenice je bila uspešna. Skratka, tega ortopeda zelo zelo priporočam.

Glede na ze kar nekajletno zgodovino teh problemov, vkljucno z dvema operacija na hrbtenici napravljeni s strani ortopeda predlagam nevrokirurga v Mb dr. Vorsica.

Poznam res veliko ljudi po operaciji hrbtenice in vsi, ki imamo tezave, smo bili operirani s strani ortopedov. Kogar he operiral dr. Vorsic, je brez tezav.

Srecno!

nova
Uredništvo priporoča

Ljubljanska Poliklinika. Nevrokirurg Igor Tekavčič. Na pregledih je strog, pri operacijah vrhunski.

Mimogrede. Med ortopedom in nevrokirurgom za operacijo na hrbtenici izbeti nevrokirurga. Če le imaš možnost. Z rehabilitacijo pa takoj začni, ko se ti raba zaceli. Čeprav boš do toplic čakala 3-4 mesece, laho sama (samoplačniška FT ali kineziologija) že ogromno narediš.

Ne misli, da je sistem zdravljenja po operaciji optimalen. Daleč od tega. Sicer razmišljajo o sistemskih spremembah FT v pooperativnem procesu zdravljenja, a preden bo prišlo do sprememb, bo še trajalo.

Pa obvezno na Tecar pregrevanje v sklopu FT, da se ti bodo zakrčene mišice sprostile in obkostne strukture prekrvavile. Pomaga. Zelo.

Srečno!

Valdoltra.
Najboljša izbira. Vrhunsko je vse, celoten potek, vsi delavci v verigi. Bolnica je vrhunska.

Delam v zdravstvu, poznam vse naštete. Iz UKC MB so vsi dobri, sama bi izbrala dr. Ravnika, ker je res vrhunski zdravnik. Sicer pa poglej malo ocene in komentarje na http://www.zdravniki.org in se potem sama odloči.

V Lj nevrokirurg Mag. Dr. Boštjan Matos ! obvezno bi se še 1x odločila zanj. vstavil mi je medvretenčno kletko v vratno hrbtenico. tri leta nazaj. vse ok. (nevrokirurška klinika UKCLJ)

New Report

Close